שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
יום ראשון ושני יש לי טיול ואני לא יוצא רציתי לנסות בורים ולז'רז'ר, איזה יום יותר מתאים ראשון או שני לכל אחד. תודה
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יום ראשון ושני יש לי טיול ואני לא יוצא רציתי לנסות בורים ולז'רז'ר, איזה יום יותר מתאים ראשון או שני לכל אחד. תודה
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ? אין לי מושג חשבתי קפיץ אבל נראה כבר. יצאתי רק פעם אחת לבד לדייג מחכה לזה כבר ! ותגיד דייג חוף יתאים?עדיף לוותר על הבורים בשביל דייג חופי?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ? אין לי מושג חשבתי קפיץ אבל נראה כבר. יצאתי רק פעם אחת לבד לדייג מחכה לזה כבר ! ותגיד דייג חוף יתאים?עדיף לוותר על הבורים בשביל דייג חופי? אתה יכול לדוג איזה סגנון שאתה רוצה ,הים לזרזור לא משהו ביום ראשון אבל לנסות תמיד טוב אולי יהיה  דייג חופי יכול להיות אחלה יותר טוב מזרזור
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ? אין לי מושג חשבתי קפיץ אבל נראה כבר. יצאתי רק פעם אחת לבד לדייג מחכה לזה כבר ! ותגיד דייג חוף יתאים?עדיף לוותר על הבורים בשביל דייג חופי? אתה יכול לדוג איזה סגנון שאתה רוצה ,הים לזרזור לא משהו ביום ראשון אבל לנסות תמיד טוב אולי יהיה  דייג חופי יכול להיות אחלה יותר טוב מזרזור נראה לי שאני אלך חופי אז
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ? אין לי מושג חשבתי קפיץ אבל נראה כבר. יצאתי רק פעם אחת לבד לדייג מחכה לזה כבר ! ותגיד דייג חוף יתאים?עדיף לוותר על הבורים בשביל דייג חופי? אתה יכול לדוג איזה סגנון שאתה רוצה ,הים לזרזור לא משהו ביום ראשון אבל לנסות תמיד טוב אולי יהיה  דייג חופי יכול להיות אחלה יותר טוב מזרזור נראה לי שאני אלך חופי אז לך לטיול.... 
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כל יום מתאים לבורים או לזרזור שלומי  אבל אני הייתי מנסה יום ראשון זרזור ויום שני דייג בורים בבוס נכון ? אין לי מושג חשבתי קפיץ אבל נראה כבר. יצאתי רק פעם אחת לבד לדייג מחכה לזה כבר ! ותגיד דייג חוף יתאים?עדיף לוותר על הבורים בשביל דייג חופי? אתה יכול לדוג איזה סגנון שאתה רוצה ,הים לזרזור לא משהו ביום ראשון אבל לנסות תמיד טוב אולי יהיה  דייג חופי יכול להיות אחלה יותר טוב מזרזור נראה לי שאני אלך חופי אז לך לטיול....  לא מוציאים אותי 
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
לא מוציאים אותי שלומי אתה מהמרכז ?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
דרום אשקלון
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
דרום אשקלון
שלומי במקיף א' יש הרבה טיולים אהה ברונסון בקושי יש טיול לאן אתם הולכים ?
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כנסייה סטלה מריה גני הבאיים מערת אליהו חפלה בעוספייה ומביאים DJ מעפן למסיבת ערב. לא מוציאים אותי, בכל מקרה עדיף דייג מאשר טיול עם חברים  למרות שהוא לוחצים עלי כמו לא יודע מה
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
כנסייה סטלה מריה גני הבאיים מערת אליהו חפלה בעוספייה ומביאים DJ מעפן למסיבת ערב. לא מוציאים אותי, בכל מקרה עדיף דייג מאשר טיול עם חברים  למרות שהוא לוחצים עלי כמו לא יודע מה מה זה טיול שנתי בסוף שנה
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
כנסייה סטלה מריה גני הבאיים מערת אליהו חפלה בעוספייה ומביאים DJ מעפן למסיבת ערב. לא מוציאים אותי, בכל מקרה עדיף דייג מאשר טיול עם חברים  למרות שהוא לוחצים עלי כמו לא יודע מה מה זה טיול שנתי בסוף שנה כן טיול שנתי
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|