פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   יום חמישי בערב :יש למה לצפות |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: יום חמישי בערב :יש למה לצפות (נקרא 1390 פעמים) |
הדפסה |
|
|
תתכוננו זה הולך ליהות ערב מעניין מאוד תחילת הערב יגיעו הגומברים הם אוהבים את הקצב של הגלים וגם את הגובה
בהמשך הערב יהיה נפילה יגיעו הלברקים הגדולים יותר לעונה הם יחפשו אחר ה 10-30 מטר
ובבוקר יהיה לנו את הטרולוסים מאוד מאוד רעביםםםם
בהצלחה לכולם צפון. מרכז. דרום חשוב מאוד לא לשכוח בגדים חמים יהיה קר
הלל
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה הלל מחר אפילו בלי דגים הולך להיות מעניין, אבל איזה באסה, שאין לי ציוד לא לגומברים ולא לטרכונים 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
תודה רבה הלל מחר אפילו בלי דגים הולך להיות מעניין, אבל איזה באסה, שאין לי ציוד לא לגומברים ולא לטרכונים  יש לך חכה רולר חוט וקרס - זה הכל , מה זה ציוד לטרכונים  או שהתחלת לתרץ לנו..... 
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
תודה רבה הלל מחר אפילו בלי דגים הולך להיות מעניין, אבל איזה באסה, שאין לי ציוד לא לגומברים ולא לטרכונים  יש לך חכה רולר חוט וקרס - זה הכל , מה זה ציוד לטרכונים  או שהתחלת לתרץ לנו.....  אני לא יודע הרבה לפי מה שאני יודע טרכונים רחוקים מהחוף (או שאני טועה) ועם המקל שלי אני זורק מקסימום 30-40 מטר
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אז תתפוס לברקים  תן לטל שיעיף לך , ההטלות שלו יוצרות גלי הדף בחופי קפריסין המזרחית.
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
אז תתפוס לברקים  תן לטל שיעיף לך , ההטלות שלו יוצרות גלי הדף בחופי קפריסין המזרחית. בגלל זה אמרתי שאין לי ציוד לטרכונים וגומברים, לברקים תפסתי רק על תולעים ולא כזה רחוק מהחוף, אז זה אין בעיה
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
 תודה רבה הלל מחר אפילו בלי דגים הולך להיות מעניין, אבל איזה באסה, שאין לי ציוד לא לגומברים ולא לטרכונים  יש לך חכה רולר חוט וקרס - זה הכל , מה זה ציוד לטרכונים  או שהתחלת לתרץ לנו.....  אני לא יודע הרבה לפי מה שאני יודע טרכונים רחוקים מהחוף (או שאני טועה) ועם המקל שלי אני זורק מקסימום 30-40 מטר מה רע תפוס סרגוסים על העשנהכי טעים
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
MK2
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
40
כשהגלים מתחזקים... הולכים לשבת בבית
|
|
לאן מגיעים לדוג במרכז?
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
לאן מגיעים לדוג במרכז?
הקבוצה מגבשת את המיקום הסופי ותפרסם כאן ובכותרת הדיון את נקודת המיפגש. (אלי - לטיפולך) בוודאות לא בית ינאי כפי שהוצע בהתחלה , יותר לכיוון אזור חיוג 08 גם אני ממתין לעדכונים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|