|
|
|
|
סרטון ישן ראיתי הרבה פעמים אבל תמיד כיף ליראות מחדש וזה היה בערך לפני שנתיים אם אני לא טועה
היום קשה למצוא כאלה ואם מוצאים אז לרוב זה בז'רז'ור כמעט ולא בפיתיונות
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
סרטון ישן ראיתי הרבה פעמים אבל תמיד כיף ליראות מחדש וזה היה בערך לפני שנתיים אם אני לא טועה
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם.
|
-------------------------------
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור?
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע
|
|
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע אה חחחחחח, תפתח פייסבוק או סקייפ אני יקבע איתך כבר ניצא לאיזה מקום(בדייג כן?!)
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע אה חחחחחח, תפתח פייסבוק או סקייפ אני יקבע איתך כבר ניצא לאיזה מקום(בדייג כן?!) כן אחי אין בעיה יש לך מסנג'ר?
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אתם מוזמנים לתאם יציאה משותפת בדיון הבא : לחץ כאן
|
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
שלומי
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
27
דייג זה החיים
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע אה חחחחחח, תפתח פייסבוק או סקייפ אני יקבע איתך כבר ניצא לאיזה מקום(בדייג כן?!) כן אחי אין בעיה יש לך מסנג'ר? אין לי
|
בברכה,שלומי. 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע אה חחחחחח, תפתח פייסבוק או סקייפ אני יקבע איתך כבר ניצא לאיזה מקום(בדייג כן?!) כן אחי אין בעיה יש לך מסנג'ר? אין לי שלומי וירין, יש שלב בו אתם אמורים לעבור למסרים אישיים. אנא תקפידו לא להפוך את הפורום לשיחות אישיות- הפורום איננו המקום לכך. שבוע טוב...
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
אין לסרטון שנה אתה אומר לי שנתיים אתה רציני? בפיתיונות גם אפשר למצוא זה לא ביג דיל אבל כמובן שבז'רז'ור יותר עדיף. אני מת לקנות UL גם. לא יודע יכול להיות הבלתבלתי עם מישהו אחר שראיתי אותו מוציא בלייב שאפילו לא ידעתי מה זה ז'רז'ור מה מה זה ז'רז'ור? אני מדבר איתך לפני שנתיים שהייתי רק בפיתיונות לא הכרתי את הז'רז'ור אני הייתי רואה סתם אנשים זורקים דג מפלסטיק למים וחושבים שייתפס משהו אני הייתי אומר מקסימום ייתפס להם סלע אה חחחחחח, תפתח פייסבוק או סקייפ אני יקבע איתך כבר ניצא לאיזה מקום(בדייג כן?!) כן אחי אין בעיה יש לך מסנג'ר? אין לי שלומי וירין, יש שלב בו אתם אמורים לעבור למסרים אישיים. אנא תקפידו לא להפוך את הפורום לשיחות אישיות- הפורום איננו המקום לכך. שבוע טוב... מה שהוא אמר  וגם יופי של סרגוס 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|