פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   שוב אני והשאלות כינרת שלי |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: שוב אני והשאלות כינרת שלי (נקרא 1339 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
שלום לכל החברים.
ובכן, אוטוטו זה קורה. ביום רביעי הקרוב אהיה בכינרת, חוף צמח, בשעות הצהריים עד אחר הצהריים, ואני מתכוון לז'רז'ר ביניות ומושטים. לפי מה שהבנתי מקריאה באינטרנט חוף צמח נטול סלעים, אך עשיר בצמחייה ואני מקווה למצוא את המקום המתאים לז'רז'ר בין כל זה.
ברשותכם אני רוצה לסקור את כל מה שהכנתי או שיש ברשותי כדי לקבל אישור/ביקורת/עצות של הרגע האחרון.
אז ככה, מבחינת ציוד:
1. חכת אבו גרסיה, 2.10, משקלי זריקה 7-28 גרם (זה מה יש ועם זה ננצח).
2. 2 רולרים בתיק (אחד לגיבוי): רולר אחד פשוט מאוד (מאוד, נקנה באיביי) מידה 500. יש עליו 200 מטר חוט ניילון סופיקס 0.16. רולר נוסף מידה 4000 (לצערי זה מה יש), עליו יש מספיק חוט ניילון מידה 0.25. הבחירה הטבעית שלי, גם מבחינת משקל וגם מבחינת היכולת להעיף את הספינר/ניקל רחוק (חלקם במשקל 3.5 גרם בלבד), הוא לקחת את הרולר הקטן יותר. מה אתם חושבים? אגב, אשמח לשמוע דעותיכם על מידת החוט שיש עליו.
3. ניקל צבע זהב של קאסטמאסטר, 7 גרם.
4. 4 ספינרים: 2 צבע כסף, 1 צבע זהב, 1 צבע כסף עם נגיעות של ורוד-אדום. (כולם במשקל 3.5 גרם)
5. תיק, בתוכו רשת לדגים, סרבל, ועם כלים נחוצים לשעת חירום (פלייר, מספריים וכו').
מבין כלל הספינרים שיש לי זיהיתי אחד קצת "דפוק" (לא מסתובב הכי טוב), אז אני אשתמש בו לניסיונות ראשוניים.
מקווה לראות איזה מושט או בינית, אשמח לטיפים ועצות נוספות, וכפי שציינתי לשמוע את דעתכם.
איציק
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
צר לי לאכזב אותך אבל....... אין הערות  החכה בסדר גמור ובשילוב עם הרולר הקטן אתה מסודר עם הספינרים. עם הרולר הגדול אתה מכוסה לניקלים והטלות בכוח למרחק. אני מציע לך לנסות להצטייד על עוד 2 ניקלים (7 ו-10 גרם) בצבע כסף אם אתה יכול מכיוון שיש צמחיה ודגים שעשויים להפתיע אותך וישנן גם ותקלות לפעמים כמו סגירת הגשר בזמן ההטלה וניקלים שעפים רחוק רחוק רחוק רחוק רחוק...  גיוון בצבעים תמיד טוב...  שיהיה בהצלחה ונשמח לעדכונים 
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גיא תודה רבה.
עדכונים ללא ספק יהיו.
שמח מאוד לדעת שהציוד מתאים.
בקשר לעצה להצטייד בעוד ניקלים - אשתדל לפני היציאה.
תודה רבה שוב.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
שלום לכל החברים.
ובכן, אוטוטו זה קורה. ביום רביעי הקרוב אהיה בכינרת, חוף צמח, בשעות הצהריים עד אחר הצהריים, ואני מתכוון לז'רז'ר ביניות ומושטים. לפי מה שהבנתי מקריאה באינטרנט חוף צמח נטול סלעים, אך עשיר בצמחייה ואני מקווה למצוא את המקום המתאים לז'רז'ר בין כל זה.
ברשותכם אני רוצה לסקור את כל מה שהכנתי או שיש ברשותי כדי לקבל אישור/ביקורת/עצות של הרגע האחרון.
אז ככה, מבחינת ציוד:
2. 2 רולרים בתיק (אחד לגיבוי): רולר אחד פשוט מאוד (מאוד, נקנה באיביי) מידה 500. יש עליו 200 מטר חוט ניילון סופיקס 0.16. רולר נוסף מידה 4000 (לצערי זה מה יש), עליו יש מספיק חוט ניילון מידה 0.25. הבחירה הטבעית שלי, גם מבחינת משקל וגם מבחינת היכולת להעיף את הספינר/ניקל רחוק (חלקם במשקל 3.5 גרם בלבד), הוא לקחת את הרולר הקטן יותר. מה אתם חושבים? אגב, אשמח לשמוע דעותיכם על מידת החוט שיש עליו.
3. ניקל צבע זהב של קאסטמאסטר, 7 גרם.
4. 4 ספינרים: 2 צבע כסף, 1 צבע זהב, 1 צבע כסף עם נגיעות של ורוד-אדום. (כולם במשקל 3.5 גרם)
5. תיק, בתוכו רשת לדגים, סרבל, ועם כלים נחוצים לשעת חירום (פלייר, מספריים וכו').
מבין כלל הספינרים שיש לי זיהיתי אחד קצת "דפוק" (לא מסתובב הכי טוב), אז אני אשתמש בו לניסיונות ראשוניים.
מקווה לראות איזה מושט או בינית, אשמח לטיפים ועצות נוספות, וכפי שציינתי לשמוע את דעתכם.
איציק
בגדול הציוד שברשתך בסדר גמור למרות שמשקלי הזריקה קצת גבוהים לספינרים אבל במקרא של המושטים לא צריך לזרוק רחוק אז זה לא משנה לגבי מספר הדמוים היתי ממליץ לך לקנות עוד כמה ניקלים וספינרים כדי לא להיתקע הצמחיה לוקחת מס גבוה  לגבי הצבעים גם בסדר רק תוסיף ניקלים כסופים סרבל לא חובה במידה ויש יום נעים המים נעימים ולא קרים בהצלחה
|
|
|
|
|
אגב, שאלה שהיא אולי סתמית, אבל אשאל בכל זאת:
לרדת לחוף ולדוג, יעלה לי כסף?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אגב, שאלה שהיא אולי סתמית, אבל אשאל בכל זאת:
לרדת לחוף ולדוג, יעלה לי כסף?
ברמה העקרונית,מאז פריצת שביל סובב כנרת הגישה לחופים בצורה רגלית אמורה להיות חופשית ובחינם. ישנם מספר מקומות שהכניסה אליהם כרוכה בתשלום כמו חוף גיא למשל ו"חופים" שאין אליהם גישה או אפשרות חציה לאורך קו המים כמו מסעדת הפגודה בטבריה למשל אבל הרוב נגישים. אין לי מושג מה המצב בחוף צמח כרגע ואולי כדאי לבדוק אלטרנטיבות לגיבוי. האזור מדרום לחמי טבריה למשל,נגיש וחופשי. החופים שקמים,צינברי,ברניקי וכו' גם הם נגישים וכניסה רגלית היא בחינם. הבעיה האמיתית אולי היא השארת כלי הרכב ללא השגחה בגלל פריצות. מצד שני,אם אתה נייד,אתה יכול לבדוק מספר מקומות ולא נתקע בנקודה אחת שעלולה להתברר כיבשה...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
גיא תודה רבה על התשובות אכן אבדוק את האופציות שלי מבחינת ניידות - אני כמו צנחן. מורידים אותי בחוף שאני מבקש, וחוזרים לקחת אותי 3 שעות לאחר מכן.
שוב המון תודה
|
|
|
|
|
שיחת טלפון לחוף צמח אכן מאשרת שהכניסה לחוף היא רק בתשלום
|
|
|
|
|
אם יורשה לי- יש לי חכה כזו משקלי זריקה 5-10-לא יודע איך החכה שלך תסתדר עם רולרים 4000 , נראה לי מפלצת. עם השני, 500? נשמע סביר. אני משתמש במידה 2000 ו2500 קרוספייר וזה עובד טוב. חוטי בד עושים פלונטרים בעיקר ברוחות. אישית כבר מעדיף את הנילון 0.2. הבד גם נקרע בקלות במגע עם הסלעים. מנסיון של החודש האחרון בכינרת , משום מה ספינרים לא עובדים, לא חשוב הסוג והצבע. ניקלים כן, הכל. בשבת בבוקר יצאו שתי ביניות של כ700 גרם על ניקל מוזהב מעוין עם החור באמצע בצבע זהב. כמו כן 3 מושטים על קאסט מסטר כסוף עם פס כתום 3.5 גרם.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|