פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   עזרה בנקודה להורדת קיאק בכנרת, לא לדייג. |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרה בנקודה להורדת קיאק בכנרת, לא לדייג. (נקרא 2509 פעמים) |
הדפסה |
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם. מעוניין לטייל עם הקיאק באזור שפך נהר הירדן לכינרת בצפון הכינרת (לא לדייג). מישהו יכול להמליץ על נקודה מזרחית או מערבית לשפך שניתן להגיע אליה עם רכב ולהוריד את הקיאק למים, ולאחר מכן לחזור אליה בצורה נוחה עם הקיאק? נ.צ או תיאור הגעה. תודה.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
שלום לייבו (נשמח להכיר את שמך המלא  ) קרדיט לשחר, הוא ממליץ שתרד לפני גשר אריק מצד שמאל...איפה שמסתיים שייט הקיאקים של כפר בלום בערך תשייט בירדן ותצא בשפך לכנרת...אחלה דרך רגועה ויפה
|
|
|
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אלדד, קודם כל תודה לשחר ולך. שמי עופר. לפי התיאור אני מניח שהתכוונת לנקודה שצירפתי. אין בעיה לחתור נגד הזרם כדי לחזור לנקודת ההתחלה? בנוסף, מה הסיכויים שאני בכלל מוצא את הרכב כשאחזור? 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
אלדד, קודם כל תודה לשחר ולך. שמי עופר. לפי התיאור אני מניח שהתכוונת לנקודה שצירפתי. אין בעיה לחתור נגד הזרם כדי לחזור לנקודת ההתחלה? בנוסף, מה הסיכויים שאני בכלל מוצא את הרכב כשאחזור?  היי עופר, לצערי אין לי תשובה חד משמעית... לגבי הזרם - אין לנו מידע עדכני, שווה בדיקה. לגבי הרכב מתפללים כמו תמיד שמשאירים רכב בשטח גם שיוצאים לטיול... הנקודה לא מוכרת לרעה באופן ספציפי.
|
|
|
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה. ננסה ונדווח רשמים. תודה על העזרה.
|
|
|
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הבטחתי ולכן אקיים... בשישי, 6 בבוקר, טבלנו כבר את הרגליים במים. חוויה שלא חוויתי עדיין בארץ. אין ספור עופות מים, חתירה בין שיחים, איים של צמחי מים. מומלץ מאוד. חייבים להגיע מוקדם מאוד, עדיף ממש עם הזריחה כי לאחר מכן נהיה חם מידי וכמות בעלי החיים שרואים פוחתת. יש המון נקודות גישה עם רכב למים, החל מאזור גשר אריק ומזרחה, כמעט כל שביל שתבחרו לרדת מהכביש אליו, יוביל אתכם לאזור שניתן להוריד בו את הקיאק למים.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
הבטחתי ולכן אקיים... בשישי, 6 בבוקר, טבלנו כבר את הרגליים במים. חוויה שלא חוויתי עדיין בארץ. אין ספור עופות מים, חתירה בין שיחים, איים של צמחי מים. מומלץ מאוד. חייבים להגיע מוקדם מאוד, עדיף ממש עם הזריחה כי לאחר מכן נהיה חם מידי וכמות בעלי החיים שרואים פוחתת. יש המון נקודות גישה עם רכב למים, החל מאזור גשר אריק ומזרחה, כמעט כל שביל שתבחרו לרדת מהכביש אליו, יוביל אתכם לאזור שניתן להוריד בו את הקיאק למים.
תודה על הדיווח, אתה יכול גם לשתף בתמונות מהממות אם יש לך. אני הייתי בכנרת כבר ב-4:30, ליהנות המזריחה שם... אבל בצד הדרומי...שם הייתה רוח והיו גלים, אלמנטים שאני חושב שנמנעת מהם בטיול בשפך המקסים. עשית את "אחד הטיולים" שיש לנו להציע פה... אני מת לעשות אותו בעצמי מתישהו, חוויה. לא לשכוח, יש לנו מפגש ותחרות בחמישי/שישי הקרובים !
|
|
|
|
Leybo
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נגעת בנקודה הכי כואבת, התמונות. יומיים לפני קניתי Gopro חדשה. אחלה הזדמנות לבדוק מה היא יודעת לתת, לא? הרכבתי אותה על רצועת הראש ויאללה למים. מסתבר שכיוונתי אותה גבוה ממה שחשבתי... אם מישהו מעוניין בוידאו של שעתיים של שמים ב 4k שייצור איתי קשר. יצאתי פיתה.
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
נגעת בנקודה הכי כואבת, התמונות. יומיים לפני קניתי Gopro חדשה. אחלה הזדמנות לבדוק מה היא יודעת לתת, לא? הרכבתי אותה על רצועת הראש ויאללה למים. מסתבר שכיוונתי אותה גבוה ממה שחשבתי... אם מישהו מעוניין בוידאו של שעתיים של שמים ב 4k שייצור איתי קשר. יצאתי פיתה.
אאוץ'
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יפה לראות שמקיימים  חן חן על הסקירה המורחבת... בכל אופן, הדיון יועבר לפורום דיג במים מתוקים שנראה כי שם מקומו..
|
-------------------------------
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]