פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   זירזור מהחוף |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: זירזור מהחוף (נקרא 2245 פעמים) |
הדפסה |
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
שלום לכולם יש ברשותי חכת זרזור במשקלי זריקה 7-35 ורולר של דאיווה גודל 2500 ברצוני לזרזר מחוף חולי כשדגי היעד יהיו טורפים כמו הגומבר טרכונים וכדומה מה משקלי הדמויים הרצויים בשביל להגיע מבחינת מרחק הזריקה לדגים אלו תודה מראש יואל
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
יואל, הגומברים והלברקים יכולים להיות מטווח קו החוף ולעומק. אתה יכול לעבוד עם ג'יגים עד 20-30 גרם, טופ ווטרים, דמויים ובומבט עם סיליקון.
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה שרגא
ידוע לי שהלברקים יחסית קרובים לחוף לגבי הגומברים רגיל מהסרף שהם סביב ה 80 מטר מהחוף תווך משקלים 20 גרם יהיו רלוונטים או שעדיף להיצמד לתווך של 25 גרם ומעלה מה לגבי אורך דמוי לגומרים וכדומה?
|
|
|
|
|
יצא לי לתפוס את שלושת הדגים גם מטווחים של 5 מטר מהחוף אבל נמקסם את הצלחתנו ככול שנגיע רחוק יותר ונכסה יותר מים.
תנסה להתמקד בבורות של זרמים חוזרים.
גומבר יכול לקחת דימוי באורך שלו אם יש לך מקום דימויים כמו ממוטי,דו סלים פלייר עפים ונזרקים רחוק
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יצא לי לתפוס את שלושת הדגים גם מטווחים של 5 מטר מהחוף אבל נמקסם את הצלחתנו ככול שנגיע רחוק יותר ונכסה יותר מים.
תנסה להתמקד בבורות של זרמים חוזרים.
גומבר יכול לקחת דימוי באורך שלו אם יש לך מקום דימויים כמו ממוטי,דו סלים פלייר עפים ונזרקים רחוק
תודה רבה
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
כמו שציינו קודמי.. כל הדגים ימצאו גם ממש על קו החוף ולא רק 80 מטר ממנו. אך ככל שתזרוק יותר רחוק תכסה שטח עבודה גדול יותר. תזכור.. רוב התקיפות שתחווה יהיו ב 15 מטר האחרונים  לכן תמיד יש לעבוד עד הס"מ האחרון של המים. לברקים יתקפו לרוב ב 5 מטר האחרונים ואפילו במטר האחרון..
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
יואל, מעבר לכל מה שאמרו קודמי, חשוב להחזיק ולעבוד גם על דמויים מהטווחים הנמוכים, בעיקר ללברקים ולטרכונים. הלברק בדרך כלל יעדיף כלב של 8-10 גרם על פני כלב של 30 גרם, וגם טרכונים יתקפו יותר ג'יגים של 10-15 גרם לעומת ג'יג של 30 גרם. היתרון של הדמויים הכבדים יותר הוא במרחק הזריקה, אבל כשהפעילות קרובה לדמויים הקטנים יותר יהיו יתרונות על פני הגדולים (אולי למעט הגומברים שתוקפים דמויים גדולים בלי חשבון)
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
מוסיף ומחזק את קודמיי רק מדגיש שעבודת סריקת החוף חשובה וקריטית לא פחות על מנת להגיע לתוצאות! 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה לכולם
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אהלן יואל,
בהמשך למה שכתב קובי בעיניין גודל הדמוי \ גיג, ומכוון שהחכה שלך היא 7-35 וכנראה תתפקד טוב יותר במשקלים הגבוהים מבחינת זריקה, ממליץ לך לחפש גיגים טונגסטון, כבדים וקטנים, ככה הפרזנטציה תישמר אך תשיג מרחקי זריקה יפים. יכול להמליץ לך על הטונגסטון של גיגפרה במשקל 18 ג' ו14 ג' עושים עבודה מעולה מול הדגים !
שי
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|