בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  דוחות דיג
| |-+  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
| | |-+  קרפיון גדול
עמודים: [1] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
דו"ח דיג: קרפיון גדול  (נקרא 2211 פעמים) הדפסה
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

קרפיון גדול
« ב- : נובמבר 19, 2020, 11:30:49 AM »
תאריך הדו"חמיקום סוג מצב היםעומק משוערסגנון הדייג:
19/11/2020בריכות דיג ומאגרים מים מתוקיםרגוע ונמוך0 - 10 מטרדיג במתוקים - פתיונות

תפיסות דגים
שעת תפיסהפיתיוןסוג הדגכמותמשקל כולל בק"ג
13:00בצק מתוסף - קרפיון מצוי (קרפיון בריכה)1 3.250

הדו"ח:
* אהבתם הירשמו לערוץ
* ממש אהבתם לחצו על הפעמון ופרגנו בשיתוף
* לחצתם אן לייק - תגיבו מה הסיבה

* הקרפיון נתפס על קרס לקרפיון מספר 10 ופיתיון בצק שקונים בבריכות דגים בשיטת עבודה שבעיקרה רגש.
- קישור לרכישת הקרסים בזול  - http://ebay.us/i50XVb
- קישור לרכישת המשקולת שמתחברת בקלות לסיכה בזול - http://ebay.us/djMTlV
* מיקום המאגר פחות רלוונטי מכיוון שזהו מאגר מגודר וסגור שנכנסנו באישור חריג של אחראי המקום.

אז כן חברים, עבר לא מעט זמן מהסרטון האחרון וסביר להניח שתדירות הסרטונים לא תהיה גבוהה אבל משתדל שתוכלו ליהנות כמה שיותר ממה שכן יעלה...
יום חם מאוד באמצע נובמבר הוציאו אותנו מהבית לכמה שעות דיג מהנות במתוקים, התקווה הייתה שיהיה מעניין אבל בהחלט לא היו ציפיות ואיך אומרים החמוד הזה בהחלט הפתיע מעבר לכל ציפיה !
מי שעוקב אחרי הערוץ יודע שמאז שרכשתי סט פליי הכוונות היו לדוג במתוקים רק עם פליי וזה אכן יקרה בהמשך, פשוט עשיתי כמה שינויים עם הציוד פליי ומה שרכשתי מכרתי ומחכה שיגיע משהו יותר מתאים על מנת שאוכל להתמקד יותר בפליי... עד אז וכמו שהיינו עושים בעבר משתמשים בפיתיון על הציוד זרזור, ריג פשוט עם קרס ופיתיון, עבודה עם רגש והתוצאה הגיעה ! כשעובדים עם ציוד זרזור קל ופיתיון החוויה יותר עוצמתית והפייט יותר מהנה ויותר מאתגר.
איך אפשר שלא להזכיר את אישתי המדהימה ששוב בשלהי ההריון אוזרת כוחות ולא מוותר על התענוג שנקרא דיג, עד שהשמש כבר יקדה וזה היה טו מאצ' והחלטנו לתת רבע שעה אחרונה ולהתקפל, למזלי הרבע שעה הזו הייתה מכרעת עבורי !
ועוד דבר קטן שלא קשור לסרטון, כל אחד מאתנו מצפה לתפוס אבל שוכח שדיג במאגרים ובמקומות סגורים הוא מוגבל, ולמה? כי אם יש לצורך ההמחשה 10 דגים במאגר והם יתפסו ולא ישוחררו אז המאגר הזה מוגדר מת ! עד שהקטנים יגדלו יקח הרבה מאוד זמן. אני מבין שהגישה הרווחת בעם שלנו אומרת רגע, אם אני לא יקח מישהו אחר יבוא ויקח אז עדיף שזה יהיה אני... ברור ומקובל למי שלוקח דגים הביתה אבל אל תצפו \ תתבעסו שנגמרים הדגים.
גם חיפוש אחר מקומות חדשים הוא לא פשוט במדינתנו המוגבלת והקטנה.
מבחינתי העוצמה היא לשחרר בעיקר כשמדובר בדגים גדולים שנמצאים בגיל שיכולים להתרבות לגרום למקום לשגשג!

תודה רבה

<a href="https://www.youtube.com/embed/YjQFkZWhwq4" target="_blank">https://www.youtube.com/embed/YjQFkZWhwq4</a>
 IP: [ מחובר ] WWW
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: קרפיון גדול
« הגיב #1 ב- : נובמבר 19, 2020, 18:01:56 PM »
מאוד נהנתי לצפות בסרטון, האקשן של הקטנים ממש לא הכין אותך להפתעה, ההתרגשות שלך בהחלט ניכרה אבל בעיקר היה יפה לראות כמה ליטל והחברים שותפים גם הם להתרגשות של התפיסה הבלתי צפויה. לתפוס דג בגודל כזה על מקל ז'ירז'ור זו חוויה אחרת, כיף לא נורמלי!
חסרת לנו פה בפורום ובאופן כללי ראיתי שלא העלית סרטונים לערוץ בתקופה האחרונה.
התחברתי במיוחד לסיפא של דבריך:

ועוד דבר קטן שלא קשור לסרטון, כל אחד מאתנו מצפה לתפוס אבל שוכח שדיג במאגרים ובמקומות סגורים הוא מוגבל, ולמה? כי אם יש לצורך ההמחשה 10 דגים במאגר והם יתפסו ולא ישוחררו אז המאגר הזה מוגדר מת ! עד שהקטנים יגדלו יקח הרבה מאוד זמן. אני מבין שהגישה הרווחת בעם שלנו אומרת רגע, אם אני לא יקח מישהו אחר יבוא ויקח אז עדיף שזה יהיה אני... ברור ומקובל למי שלוקח דגים הביתה אבל אל תצפו \ תתבעסו שנגמרים הדגים.
גם חיפוש אחר מקומות חדשים הוא לא פשוט במדינתנו המוגבלת והקטנה.
מבחינתי העוצמה היא לשחרר בעיקר כשמדובר בדגים גדולים שנמצאים בגיל שיכולים להתרבות לגרום למקום לשגשג!

זו בדיוק הגישה לדיג ספורטיבי בר קיימא. אני עצמי לוקח דגים לאכילה, אבל נהנה גם לשחרר באהבה דגים גדולים כקטנים, על מנת לשמור על עתיד הדגה שלנו, ובמיוחד כשמדובר במינים רגישים. אכן החוויה העיקרית בדיג היא התפיסה עצמה, ויש סיפוק אדיר בעיני בלשחרר דגים!
יופי של סרטון ויופי של דו"ח, תודה על השיתוף!
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #2 ב- : נובמבר 20, 2020, 13:03:18 PM »
סרט נחמד מאוד ארז ואהבתי ששילבת את הצילומים של הרחפן.  בראוו

הגישה של השחרורים והדיג במאגרים בהחלט נכונה 
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

Misha Ravich

דיג קרפיונים ♥
חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #3 ב- : נובמבר 20, 2020, 21:27:38 PM »
כל הכבוד אחי ועוד יותר כל הכבוד על השחרור! זו הדרך! אליפות
-------------------------------
EREZ FISHING & TRAVEL

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #4 ב- : נובמבר 26, 2020, 10:15:45 AM »
קובי חבר, אין עלייך, באמת המון תודה...

שרגא ומישה תודה רבה
 IP: [ מחובר ] WWW
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #5 ב- : נובמבר 27, 2020, 13:45:38 PM »
אחלה תפיסה ארז וסרטון ממש יפה. גם אני מכרתי את ציוד הפליי שלי שבוע שעבר, אבל מסיבות שונות. אתה מתכוון לקנות ציוד יותר קל? מתאים יותר לירדן ההררי? תעדכן אותנו, נשמע מעניין.
מזל טוב על התינוק/ת שבדרך.

Sent from my iPhone using Tapatalk
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: [1] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!