באופן דיי מצחיק אני כותב את הנושא הזה בדיוק שהיום לפני 8 שנים כתבתי את ההודעה הראשונה שלי בפורום (הייתי בן 15, חופר (למען האמת עדיין דיי חופר) ומוזר. אגב, מסתבר שרציתי להתחיל עם זרזור, מה חשבתי לעצמי?)
בכל מקרה, מאז אותן 8 שנים לא עשיתי משהו מיוחד בנושא, דגנו אולי פעם בכמה שנים עם בוס או טלסקופית רנדומלית של חברת Mitchell באורך 3.5 ומשקלים 80-150.
אבל בתחילת השבוע אחי מצא את החכות הישנות במקריות מוחלטת והחליט על התנעת מנועים מחודשת. הפעם אני רוצה להיות בטוח שאני יודע מה אני עושה ואשמח לכיוון במסר נושאים/שאלות:
1. המוט של הטלסקופית כבר ישן וטבעת אחת מרוסקת לחלוטין ואחת רופפת וזזה לכל עבר. מאמין שאולי זה בר תיקון אבל כבר מעדיף מוט חדש, ראיתי את הנושא שפורסם לא מזמן על הדגם ASTRAL של דקטלון והוא נראה לי מספיק טוב. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב בטווח מחירים דומה? (מנסיון עם אחי, הוא קופץ בין תחביבים אז אני רוצה לראות שהוא באמת בתוך העניין לפני שאנחנו קופצים למים העמוקים יותר (בתקווה שלא תרתי משמע חח))
2. אין לי דרך נורמלית לנסח את זה, אבל האם זה דבר לצאת ספונטנית לים ולזרוק חכה חצי יום בלי לטרגט דג ספציפי?
3. ריגים מומלצים ואיפה הכי נוח לקנות ציוד באיזור המרכז? ( אני אבין אם אי אפשר לענות על זה מטעמי פרסום וכדומה)
4. לגבי הרולר, אין לי כרגע פרטים עליו אבל איך בוחרים אחד מתאים? הבנתי שנתונים שונים תורמים למצבים שונים/דגים שונים, אבל לא מצאתי את הסיכום בנושא שהיה לי הכי מובן..
ובכללי אם יש מדריכים מומלצים לעבור עליהם (למרות שעברתי על לא מעט מהם פה) אשמח לקבל קישורים.
תודה מראש