בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  קורונה! איך הקורונה משפיעה על ההתנהלות שלכם בימים האלו?
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: קורונה! איך הקורונה משפיעה על ההתנהלות שלכם בימים האלו?  (נקרא 3277 פעמים) הדפסה
פליפר
חבר פורום

מנותק מנותק

ערב טוב אלון

עד לרגע זה ,המשטרה הודיעה שלא תאכוף את בקשות הדרג המדיני שהיו מעורפלות,ובטח ובטח בשטחים ציבוריים כמו חוף הים
גינות ציבוריות ועוד,אלה רק במקרים של שטחים סגורים,קרי מסעדות,אולמות וכ״ו
ההנחיות לגבי איפה מתי וכמה,נשמעות כמו המלצות חמות ותו לא,הסופרים מלאים,בתי הכנסת,מגרשי משחקים וחופי הים מלאים
הדרג המדיני לא היה תקיף(לפחות עד לרגע זה) ולא הפעיל  משטר ואכיפה,ורק כאשר זה  יקרה ,חובתינו להתריע ולהודיע,ותאמין לי שאני לא סופר אף אחד,נמאס לי מכל העבריינים עם כל צבעי הצווארון,כמו מכל יושבי הגדר,שחלקם לא פחות במיגור העבריינות במדינה שלנו
והוכחה לכך,זה הפורום המכובד הזה,שלמרות שמטרתו יצירת קהילה שעיקרה תחביב הדייג,עדיין כולם אזרחים במדינה הזו,ולפי כמות התגובות,,שלך ושל עוד כמה חברים ספורים פה,ולמרות שהפוסט שרפי העלה ונקרא  מעל מאה פעמים ואף סגנון התגובות בחלקן,לא נראה שיש ממש אכפתיות למה שקורה באמת ולמה שבאמת חשוב,אנשים בכל העולם נדבקים וחלק לא קטן מת,ופה מדברים על ציוד דייג וכל הנגזרות שלו,אני מקוה שהדרג המדיני ייקח את המושכות לידיים ויפעיל את מלוא הכוח נגד אותם אלו שגוררים את הציבור והעם שלנו לאסון שלא היה כדוגמתו .
 IP: [ מחובר ]
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

והוכחה לכך,זה הפורום המכובד הזה,שלמרות שמטרתו יצירת קהילה שעיקרה תחביב הדייג,עדיין כולם אזרחים במדינה הזו,ולפי כמות התגובות,,שלך ושל עוד כמה חברים ספורים פה,ולמרות שהפוסט שרפי העלה ונקרא  מעל מאה פעמים ואף סגנון התגובות בחלקן,לא נראה שיש ממש אכפתיות למה שקורה באמת ולמה שבאמת חשוב,אנשים בכל העולם נדבקים וחלק לא קטן מת,ופה מדברים על ציוד דייג וכל הנגזרות שלו,אני מקוה שהדרג המדיני ייקח את המושכות לידיים ויפעיל את מלוא הכוח נגד אותם אלו שגוררים את הציבור והעם שלנו לאסון שלא היה כדוגמתו .

אלי, לא הבנתי באיזה הקשר כתבת ש: "ופה מדברים על ציוד דייג וכל הנגזרות שלו"?
אשמח אם תסביר למה התכוונת.
-------------------------------
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
(אלון)

חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

אברהם
אתה לוקח את זה לכיוון הצד האישי וזה לא נכון
מזל שאלי מכיר אותי ויודע שאיך שאני תוקף אותו לפעמים פה על דפי הפורום שזה לא אישי ושאני אוהב אותו
אלי יהיה האדם האחרון שיתקוף או ידבר פה על מישהו אישית!!!
אם היית נפגש איתו פנים לפנים היית מבין כמה מקסים הבן אדם הזה
אתה יכול לא להסכים איתו ועם דעותיו אבל שלא תחשוב לרגע שיש לו כוונות אישיות ועל אף אחד
עריכה אחרונה: מרץ 17, 2020, 21:46:47 PM על ידי (אלון)
ilan62
חבר פורום
*

מנותק מנותק

לא צריך להיכנס להיסטרייה אבל צריך לישמור על ההוראות

בקיצר ליהיות מאוזן   זקן

ערב טוב לכולם

רציתי לשתף אתכם במה שראיתי היום בבוקר
נסעתי למרינה לנסות לפתור בעיה במנוע שלי,וראיתי לתדהמתי מאות כלי רכב שחנו ליד החוף הדרומי
של מרינה הרצליה,מאות על גבי מאות נשים גברים וילדים מתקבצים בשטח חוף קטן,חוגגים אחד על השני כאילו אין מחר
וכאילו המגיפה האיומה הזו רגישה לחוף הים,ומדבקת רק במקומות עבודה ובמטוסים
זריקת ז........ בצורה הכי מכוערת שקשה לי להסביר ובטח שלא לקבל
ויש לי הרגשה,שלא באמת הפנמנו והבנו מול מה אנחנו אנחנו מתמודדים
לדעתי,בגלל ההסברים שהקורונה פוגעת יותר בגיל המתקדם,יש מין אופוריה והרגשה של אנחנו הצעירים,חסינים ומוגנים
הכל יעבור לידינו,והכל יהיה בסדר ....
אז זהו שלא,לא צריך להיות מבין גדול בענייני בריאות,ומספיק להסתכל בתמונה הגלובאלית ולהבין ולהפנים שהעולם במלחמה
 נגד אויב אכזרי,שלא נח,ונמצא בהתקפה 24/7 בכל מקום בכל שעה ובלי התייחסות למין,דת או גיל
כאלו שייפגעו יותר במעגל הראשוני,וכאלו שייפגעו בהמשך,אם לא נעצור את זה כאן ועכשיו,לא יהיה מחר,ונאבד את המומנטום
הבריאות תקרוס,הכלכלה,והביטחון,כל מה שנבנה פה ב:72 שנים יירד לטמיון,אסור לנו לזלזל בכוונות של המגפה הזו להשמיד אותנו
ומי מאיתנו שאני מאמין שאלו הרוב השפוי,ההגיוני,צריכים לקחת את המושכות לידיים,ולא לתת לפורעי חוק ולמזלזלים למינהם לתת את הטון
כולם כולל כולם צריכים להיכנס למיגננה,להישאר בבית ככל שאפשר ,לצאת רק אם הכרחי ולשמור מרחק 2 מטר לפחות
אם לא נתעורר ומהר,אני פשוט רואה מה עלול לקרות,ואני מבועת .
מספיק עם התקהלויות,ולא משנה איפה,בגני משחקים,בתי כנסת,אולמות,גנים ובתי ספר וכוללים של המגזר החרדי
שחושבים שהם מעל כולם,ואני מצפה מהמשטרה בשלב הראשוני,ומהצבא בשלב המתקדם יותר,פשוט להיכנס בכל הכוח,באלו שרוצים לגזול מאיתנו את יקירנו,ואת החיים הכל כך יקרים שצווינו לשמור ולשמר אותם
תהיו חזקים,תגלו חמלה לכל מי שצריך
ובעיקר,תגלו אחריות אישית וחברתית
אם נפעל מהר ,עכשיו ,ובעיקר ביחד,אני משוכנע שנצליח למגר את הצרה הזו
ולצערי אני לא לא חושב שבבוקר שלאחרי,תישאר מדינה שלא פצועה,רק שיהיו כאלו( ולצערי,כמו שזה נראה, הרבה מדינות) שיקבלו  נוקאאוט,אבל יהיו כאלו שיקומו
לפני הספירה של 10,וישארו על הרגליים,ואני רוצה שנהיה בין המדינות הללו האחרונות החזקות
הייתי חייב לשים את זה פה,תעשו עם זה מה שאתם רוצים
הים,וההגבלות בדייג,החלה״ט,והרט״ג יכולים לחכות
לכולנו עכשיו יש אויב משותף ועליו צריך לשים את הצלב,ובכל הכוח !!!

אתה צודק במיליון אחוז אחלה תגובה כול מילה במקום   

ההם שראית ממש מטומטמים זה כמו לינהוג שיכורים   עצבן

מי שמשחקים אותה גיבורים על חשבון אחרים ועל חשבון החיים של אנשים זקנים זה לא גיבורים זה אפסים
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

אז בקצה השני של העולם הדברים לא שונים. אולי אפילו קצת יותר קיצוניים בגלל התרבות השונה.
בברזיל נכון לעכשיו יש 11 מתים וקצת פחות מאלף מקרים מתועדים. התחזיות הן שהולך להיות כאן משהו בסגנון איטליה או יותר גרוע. 200 מיליון תושבים, 150 מיליון מהם מתחת לקו העוני חיים בצפיפות בפאבלות או בשכונות בתים צפופות. הבורות חוגגת לצד התמימות.
כל הקניונים נסגרו על פי חוק, כל מוסדות החינוך, מסעדות, מקומות בילוי, מקומות עבודה, תחבורה ציבורית, הכל סגור.
גם הכבישים הראשיים היורדים לים סגורים.
יש שמועות שישנה תרופה למלריה שעוזרת בטיפול בקורונה וזה הדבר היחיד שאולי יכול להציל את המדינה.
אישתי עובדת מהבית כבר שבוע וחצי. הילדים בבית כבר שבוע ואני עובד מהבית מאז יום חמישי. האוניברסיטה שלי גם כן נסגרה פיזית וכל השיעורים מועברים אונליין, אם אפשר לקרוא לזה בכלל שיעורים.
למרות הכל, אני דווקא כן מתכנן לצאת מחר לדוג. יוצא מהבית ישירות לנקודה המרוחקת שלי במאגר, ומשם ישירות הביתה, כמו תמיד. נדיר שאני נתקל באנשים בנקודות המרוחקות בהן אני דג. הבעיה היחידה שלי היא שהדרך למאגר היא גם הדרך לים. עד המאגר הדרך עדיין פתוחה אבל החברה מספרים שהיא מלאה שוטרים כל כמה קילומטרים.
החשש העיקרי הוא שוטרים עצבניים שיעצרו אותי. הכל תקין וחוקי אצלי אבל פה בברזיל זה לא עוצר שוטרים מלהתנקל לאזרחים אם הם ממש רוצים.
בסאו פאולו זה פחות נפוץ אבל בסטייט של ריו למשל, יש מקומות קבועים בהם השוטרים עוצרים אנשים כדי לקבל מהם שוחד. השוטר שואל בנימוס אם יש איזו בעיה ברכב, אם אתה אומר שאין, הוא עושה סיבוב סביב הרכב ועל הדרך שובר לך פנס אחורי או משהו דומה. בדרך כלל השוחד זול יותר מפנס ואנשים משלמים.
עדיין לא החלטתי סופית אם אצא מחר, נראה איך נרגיש בבוקר.
לילה טוב לכולם.

Sent from my iPhone using Tapatalk
אברהם כהן

חבר_ISF
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בס"ד

בס"ד

אברהם
אתה לוקח את זה לכיוון הצד האישי וזה לא נכון

אלון, ממש לא לקחתי את זה לצד אישי... ממש רחוק מזה. אני אישית נזהר מאד עד כמה שאפשר בגלל הקורונה.
מבחינתי אם אנשים לא יצאו מהבית שלהם, וכל מה שיעשו זה יעלו דיונים חדשים או יגיבו לדיונים קיימים בשביל להעביר את הזמן במצב הזה - אז זה מצוין והרווחנו.
פחות יציאה מהבית - יותר בריאות - נקודה!
ובשביל לא לצאת מהבית, צריך למצוא דרך להעביר את הזמן. והפורום הזה יכול להיות אחלה פתרון  אתה בסדר
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
itamar26

מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

מסכים איתך רפי צריכים לשנות הרגלים אין מה לעשות.
אמנם לרובינו הגדול זה לא מסוכן אבל לכולנו יש קרובים בגיל מבוגר או בעלי מחלות רקע או מערכת חיסונית חלשה.
ואני די בטוח שאף אחד לא רוצה לקחת על עצמו להדביק אנשים אחרים בסביבה שלו והן אנשים זרים בחוץ.
אין ספק שהמגיפה הזו הולכת לשנות את העולם ואת החשיבה שלנו ואני מקווה שנקבל פרופורציות בחיים כי שום דבר לא מגיע סתם.
מקווה שזה לא יימשך זמן רב ויפגע אנושות בכלכלה ובהמון אנשים שלא עובדים.
בי אישית זה לא פגע עדיין ואני מקווה מאוד שלא יפגע בהמשך אבל אני עדיין מקווה שזה יחלוף מהר יותר ממה שטוענים המומחים ובאמת שזה תלוי רק בנו אם נקשיב להנחיות זה יעבור מהר יותר.

יהיה טוב זה בטוח נעבור את זה גם זה בטוח אני מקווה שבנזק מה שיותר קטן בעיקר מבחינת תחלואה וכמובן כלכלית.

אנחנו מספר 1
rafi

מנהל אתר
חבר פורום

מנותק מנותק

אכן מצב רציני וחמור ועלינו לנהוג באחריות. אבל גם קצת הומור לא מזיק,

עוזרת הבית שלנו התקשרה ואמרה שלאור המצב היא תעבוד מהבית.
סמיילי
חזק ראובן....

מסכים איתך רפי צריכים לשנות הרגלים אין מה לעשות.
אמנם לרובינו הגדול זה לא מסוכן אבל לכולנו יש קרובים בגיל מבוגר או בעלי מחלות רקע או מערכת חיסונית חלשה.
ואני די בטוח שאף אחד לא רוצה לקחת על עצמו להדביק אנשים אחרים בסביבה שלו והן אנשים זרים בחוץ.

אין ספק שהמגיפה הזו הולכת לשנות את העולם ואת החשיבה שלנו ואני מקווה שנקבל פרופורציות בחיים כי שום דבר לא מגיע סתם.
מקווה שזה לא יימשך זמן רב ויפגע אנושות בכלכלה ובהמון אנשים שלא עובדים.
בי אישית זה לא פגע עדיין ואני מקווה מאוד שלא יפגע בהמשך אבל אני עדיין מקווה שזה יחלוף מהר יותר ממה שטוענים המומחים ובאמת שזה תלוי רק בנו אם נקשיב להנחיות זה יעבור מהר יותר.

יהיה טוב זה בטוח נעבור את זה גם זה בטוח אני מקווה שבנזק מה שיותר קטן בעיקר מבחינת תחלואה וכמובן כלכלית.

אנחנו מספר 1
אתה מסכים איתי איתמר ואני אתך, לגמרי...
במיוחד הקטע שהגשתי....
עריכה אחרונה: מרץ 23, 2020, 21:18:50 PM על ידי rafi
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל: