פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   חג אהבה שמייח! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חג אהבה שמייח! (נקרא 1568 פעמים) |
הדפסה |
|
|
חג אהבה שמח לכל חברי/ות הפורום  משהו נחמד שגיל קיבל ושלח לי  ❤חג אהבה שמח...❣ הָלַכְתִּי לָרוֹכֵל וּבִקַּשְׁתִּי לִקְנוֹת אַהֲבָה.❤ אֵיזוֹ אַהֲבָה תִּרְצִי, הוּא שָׁאַל.❤ אֵיזוֹ אַהֲבָה יֵשׁ בַּמְּלַאי? תָּהִיתִי.❤ יֵשׁ אַהֲבָה עַל תְּנַאי❤ וְאַהֲבָה אַפְּלָטוֹנִית,❤ אַהֲבָה הַתְּלוּיָה בַּדָּבָר❤ וְאַהֲבַת נֶפֶשׁ,❤ אַהֲבָה עִוֶּרֶת❤ וְאַהֲבָה נִכְזֶבֶת,❤ אַהֲבָה חָפְשִׁית❤ וְאַהֲבָה חוֹנֶקֶת,❤ אַהֲבָה לֹא מְמֻמֶּשֶׁת❤ וְאַהֲבַת חִנָּם,❤ לְכָל אַהֲבָה יֵשׁ תָּג מְחִיר❤ כַּמָּה תִּרְצִי לְשַׁלֵּם עַל אַהֲבָה❤ אֵין לְךָ מָה שֶׁאֲנִי אוהב , עָנִיתִי❤ וְהָלַכתי לְחַפֵּשׂ קְצָת אַהֲבָה עַצְמִית❤ טו' באב שמח, חברימוס 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2019, 11:51:37 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
חג אהבה שמח.... למרות שאני מודה, שלא מצאתי חיבור לנוהגי החג הזה (ובטח שלא ומקבילו ה"גלובאלי", הולנטיינז דיי). אני אוהב את אשתי כל השנה, ולא צריך תאריכים שיזכירו לי את זה, מה גם שהמשמעות של טו באב עברה שינוי בשנים האחרונות (לצרכים מסחריים לדעתי), ובמקור הוא ממש לא חג המתנות, הבונבוניירות, הפרחים או הדייטים.... מתוך הערך בויקיפדיה: "ט"וּ באב (חמישה עשר בחודש אב) מצוין ביהדות כמועד בסימן פיוס ונחמה בעם ישראל. המשנה במסכת תענית מתארת את ט"ו באב בימי קדם כיום שבו בנות ירושלים היו לובשות בגדי לבן שאולים, כדי שלא לבייש את מי שאין לה בגד, ויוצאות לרקוד בכרמים כדי למצוא שידוך. תאריך זה בולט במיוחד לאור המשפט שם: "לא היו ימים טובים לישראל כחמישה-עשר באב וכיום הכיפורים" (פרק ד', משנה ח'). הארי ז"ל מסביר כי זהו היום בו הירח במילואו, ומכיוון שעם ישראל נמשלו לירח, זהו יום חגם של ישראל. חז"ל מנו סיבות היסטוריות שונות לחג זה, והיו מן החוקרים שהציעו לחג סיבות הקשורות לאורח החיים החקלאי באותם ימים. לאורך שנות הגלות השתמר זיכרונו בהלכה כיום שלא אומרים בו תחנון ומגבירים בו את לימוד התורה".
חג שמח....
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 15, 2019, 21:19:36 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 16, 2019, 11:50:09 AM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בוקר טוב לכולם כבר תקופה לא קצרה,שאישית מצטרפת ליציאות דייג שלי למרות מחלת הים שמבקרת אותה כל פעם ולמרות זאת,לא מוותרת ומתעקשת לנצח את הגוף על ידי תעצומות הנפש ואחד מהדברים הקטנים שהענקנו לעצמנו היציאות המשותפות לבד הוא שם ששייך לנו בתור זוג . והוא צוות : ״ רק האהבה תנצח ״ ..... ולא בכדי,מי שחווה מחלת ים בסירה קטנה,ושבגלל צביון הדייג (מקצועי) שבו אין מצב של חזרה לחוף לפני שמסיימים ורק לאחר 8 שעות מינימום !!! רק מי שחווה את זה יודע כמה תעצומות נפש צריך בשביל להחזיק מעמד,ויותר מכך,לחזור שוב ולצאת בידיעה מה עומד לקרות אז למרות המחיר,היציאות המשותפות שלנו חיזקו בצורה בלתי רגילה את הזוגיות וההערכה האין סופית שלי כלפיה  ואני מנסה להקל עליה ולהסתדר כמה שיותר לבד,אבל לא תמיד אני יכול ,והיא תמיד שם ,בחיוך,ועם קופסא מלאה טרבמין  אז לכולם אני מאחל רק טוב,תעריכו את מה שיש,תשקיעו בבן ובבת הזוג כמה שאפשר,בכל דרך ובכל הכוח ! לא סתם מגיע היום הזה בצמידות לאחר ט׳ באב,ואולי בכדי לתת לנו הזדמנות לאהבת חינם ונתינה אמיתית ללא תמורה  אז שיהיה לכולםםםםםםם יום האהבה שמח ושבת שלום 
|
|
|
|
פליפר
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אישית -אשתי  בעיות ראייה שמחמירות עם הגיל,ומחייבות הרכבת משקפיים ממנה אני מתעלם,וזו התוצאה ....
|
|
|
|
|
חג אהבה שמח לכל האוהבים ובהצלחה לכל הרווקים והרווקות שימצאו אהבת אמת ויזדקנו איתה בכיף.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
חג אהבה שמח לכולם 
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
חג אהבה שמייייח לכול האוהבים והאוהבות  חג אהבה שמח לכל האוהבים ובהצלחה לכל הרווקים והרווקות שימצאו אהבת אמת ויזדקנו איתה בכיף.
נכון מאוד צודק מאוד 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חג אהבה שמח לכל חברי/ות הפורום  משהו נחמד שגיל קיבל ושלח לי  ❤חג אהבה שמח...❣ הָלַכְתִּי לָרוֹכֵל וּבִקַּשְׁתִּי לִקְנוֹת אַהֲבָה.❤ אֵיזוֹ אַהֲבָה תִּרְצִי, הוּא שָׁאַל.❤ אֵיזוֹ אַהֲבָה יֵשׁ בַּמְּלַאי? תָּהִיתִי.❤ יֵשׁ אַהֲבָה עַל תְּנַאי❤ וְאַהֲבָה אַפְּלָטוֹנִית,❤ אַהֲבָה הַתְּלוּיָה בַּדָּבָר❤ וְאַהֲבַת נֶפֶשׁ,❤ אַהֲבָה עִוֶּרֶת❤ וְאַהֲבָה נִכְזֶבֶת,❤ אַהֲבָה חָפְשִׁית❤ וְאַהֲבָה חוֹנֶקֶת,❤ אַהֲבָה לֹא מְמֻמֶּשֶׁת❤ וְאַהֲבַת חִנָּם,❤ לְכָל אַהֲבָה יֵשׁ תָּג מְחִיר❤ כַּמָּה תִּרְצִי לְשַׁלֵּם עַל אַהֲבָה❤ אֵין לְךָ מָה שֶׁאֲנִי אוהב , עָנִיתִי❤ וְהָלַכתי לְחַפֵּשׂ קְצָת אַהֲבָה עַצְמִית❤ טו' באב שמח, חברימוס  אהבתי....  מקווה עבורכם שהיה ט"ו באב שמח ומהנה לכולכם 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
חג אהבה שמח.... למרות שאני מודה, שלא מצאתי חיבור לנוהגי החג הזה (ובטח שלא ומקבילו ה"גלובאלי", הולנטיינז דיי). אני אוהב את אשתי כל השנה, ולא צריך תאריכים שיזכירו לי את זה, מה גם שהמשמעות של טו באב עברה שינוי בשנים האחרונות (לצרכים מסחריים לדעתי), ובמקור הוא ממש לא חג המתנות, הבונבוניירות, הפרחים או הדייטים.... מתוך הערך בויקיפדיה: "ט"וּ באב (חמישה עשר בחודש אב) מצוין ביהדות כמועד בסימן פיוס ונחמה בעם ישראל. המשנה במסכת תענית מתארת את ט"ו באב בימי קדם כיום שבו בנות ירושלים היו לובשות בגדי לבן שאולים, כדי שלא לבייש את מי שאין לה בגד, ויוצאות לרקוד בכרמים כדי למצוא שידוך. תאריך זה בולט במיוחד לאור המשפט שם: "לא היו ימים טובים לישראל כחמישה-עשר באב וכיום הכיפורים" (פרק ד', משנה ח'). הארי ז"ל מסביר כי זהו היום בו הירח במילואו, ומכיוון שעם ישראל נמשלו לירח, זהו יום חגם של ישראל. חז"ל מנו סיבות היסטוריות שונות לחג זה, והיו מן החוקרים שהציעו לחג סיבות הקשורות לאורח החיים החקלאי באותם ימים. לאורך שנות הגלות השתמר זיכרונו בהלכה כיום שלא אומרים בו תחנון ומגבירים בו את לימוד התורה".
חג שמח....
השכלת אותי קובי...  כמה דברים מעניינים.... החיבור מבחינת הסמיכות בין ט' באב לט"ו באב - מזכיר לי את החיבור המאוד סמוך בין יום הזכרון ליום העצמאות... וכאן השאלה, לאור מה שציינת... מהיכן ומדוע הוחלט כי ט"ו באב הוא חג האהבה, יום האהבה, חג האוהבים וכיוצ"ב? אולי אפשר לחפש רמז במנהג של הבחורות שלובשות לבן והולכות לפזז בכרמים כדי למצוא שידוך? מי החליט ומתי החליט? מאיפה זה באמת מגיע? מאוד מסקרן... יש למישהו מושג?
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
בוקר טוב לכולם כבר תקופה לא קצרה,שאישית מצטרפת ליציאות דייג שלי למרות מחלת הים שמבקרת אותה כל פעם ולמרות זאת,לא מוותרת ומתעקשת לנצח את הגוף על ידי תעצומות הנפש ואחד מהדברים הקטנים שהענקנו לעצמנו היציאות המשותפות לבד הוא שם ששייך לנו בתור זוג . והוא צוות : ״ רק האהבה תנצח ״ ..... ולא בכדי,מי שחווה מחלת ים בסירה קטנה,ושבגלל צביון הדייג (מקצועי) שבו אין מצב של חזרה לחוף לפני שמסיימים ורק לאחר 8 שעות מינימום !!! רק מי שחווה את זה יודע כמה תעצומות נפש צריך בשביל להחזיק מעמד,ויותר מכך,לחזור שוב ולצאת בידיעה מה עומד לקרות אז למרות המחיר,היציאות המשותפות שלנו חיזקו בצורה בלתי רגילה את הזוגיות וההערכה האין סופית שלי כלפיה  ואני מנסה להקל עליה ולהסתדר כמה שיותר לבד,אבל לא תמיד אני יכול ,והיא תמיד שם ,בחיוך,ועם קופסא מלאה טרבמין  אז לכולם אני מאחל רק טוב,תעריכו את מה שיש,תשקיעו בבן ובבת הזוג כמה שאפשר,בכל דרך ובכל הכוח ! לא סתם מגיע היום הזה בצמידות לאחר ט׳ באב,ואולי בכדי לתת לנו הזדמנות לאהבת חינם ונתינה אמיתית ללא תמורה  אז שיהיה לכולםםםםםםם יום האהבה שמח ושבת שלום  אלי היקר, ריגשת  מאחל לך עוד המון שנים של זוגות מאושרת עם הרבה אהבה והבנה... ולזכות בבת זוג שמצטרפת אליך לים על הסירה ועוד עם טרבמין... זכית 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]