פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מסירה (אחראים: rafi, אבי חכם, shragam)
   דיג מיכאטה לאורך חופי יוון - המלצותיכם נדרשת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דיג מיכאטה לאורך חופי יוון - המלצותיכם נדרשת (נקרא 2007 פעמים) |
הדפסה |
|
AdirC
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם. אני צפוע להצטרף לטיול שייט יחד עם משפחתה של בת זוגתי בתחילת ספטמ' עד אמצע ספמ'. אבא שלה סקיפר, וככל הנראה נשכור שם יאכטה "קטאמראן"( אם כך מאייתים את זה). הם מאוד ישמחו אם נוכל לבצע דיג מהיכאטה ואני אחראי על הנושא. בעבר הייתי מבצע דיג חופים ומעט ז'ירז'ור, אבל אין לי אף ניסיון על דיג מסירה. אשמח להמלצותיכם על איזה שיטות דיג להתרכז, ואיזה ציוד נדרש(אני מניח שהחכות/רולרים/פיתיונות וכל שאר האביזרים יהיו שונים מדייג חופים). בהמשך היום אצלם חכה שכבר קייימת אצלהם בבית, אם ניתן להשמיש אותה ולהביא אותה איתנו, או כנגד, המלצות על רכישה זולה ומספקת והאם כדאי כגר לרכוש שם את הציוד. סה"כ אין הכוונה לדגים מסוימים, אלא פשוט להנות מהדיג ואם נתפוס משהו שראוי לאכילה, בהחלט נשמח.
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אדיר שלום מומלץ להצטייד בסט טרולינג סביר. (מקל, רולר, חוט נילון 0.5 לפחות 300 מ' וכמה דמויים) יש סיכוי טוב לתפוס טורפים. אם תיהיו בעיקר באזור הרדוד ותעגנו, אז אתה יכול לנסות אפילו סתם להוריד חוט למטה עם חתיכה פתיון.
נחכה לצילום של החכה (תקפיד שיהיה ברור בעיקר החלק של המידע על החכה)
|
-------------------------------
|
|
|
AdirC
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שרגא, תודה רבה על המענה. טרולינג-שיטת גרירת הדמוי לא? תוך כדי שיט יש דמוי במים? צירפתי תמונה של המקל, אשמח להמלצותיכם והאם הוא יספק.
|
|
|
|
|
בשביל לדוג ביוון מסירה צריך רישיון,ואם אין לך אזרחות אירופאית לא תוכל להוציא.
|
|
|
|
AdirC
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בשביל לדוג ביוון מסירה צריך רישיון,ואם אין לך אזרחות אירופאית לא תוכל להוציא.
כמה זה נאכף ביוון? חלק מחברי לטיול יש להם אזרחות אירופית, איך ניתן לעשות רישיון? האם זה הליך פשוט?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
המקל יעשה את העבודה. צריך לשדך אליו רולר מתאים, עם חוט כמובן, ולקנות כמה דמויים, סביבלים וכו'. בעיקרון, היתרון בטרולינג הוא שכל זמן שמפליגים בטווח מהירות מתאים, מעבר להורדת הדמויים אין שום צורך להתעסק בחכה והיא עושה את כל העבודה לבד, כמובן שרק עד לרגע שננעל לך דג....
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אדיר, כמו שקובי רשם, נראה שאפשר יהיה לגרור עם המקל הזה . רק תצטרך לדאוג להשלמת החוסרים
|
|
|
|
AdirC
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
קודם כל, תודה רבה על כל התגובות. אני מצרף עוד מקל ורולר שמצאנו בבית, אשמח אם תוכלו לענות האם גם הציוד הנוסף מתאים לדיג טרולינג. על הרולר קיים חוט בד ועליו מולבש חוט ניילון, אני חושב שנצטרך להתקין עליו חוט חדש, האם מומלץ בד/ניילון? ומבחינת בובות, ידוע לי שקיימות מספר בובות שדרוש למצוא וכנ"ל נצטרך למצוא אותן (אעלה אותן ברגע שימצאו).
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תסתדר יפה מאוד עם הסט הזה. צריך לבדוק מה מצבו של הרולר, אולי לשלוח לטיפול בחנות כדי להבטיח את הישרדותו במשך הטיול. באותה ההזדמנות אפשר להחליף את החוט בחנות לחוט ניילון חדש, בקוטר 0.5 ממ, יספיק לך בהחלט. תצטרך רולר טרולינג נוסף למקל השני, אפשר למצוא רולר זול וטוב לשימוש הזה (בהנחה שאין לך כוונה להמשיך ולהשתמש בסטים האלה גם אחרי הטיול באופן תדיר), למשל רולר של אוקומה או פן, כנראה שמידה 30 יספיק לך לצורך העניין (אבל בתחום הדיג מסירה קטונתי מלייעץ משפע ניסיון. יש חברים מנוסים בהרבה ממני שיוכלו לתת עצה הרבה יותר ממוקדת, שווה להמתין)
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
יש לי הרבה מה לכתוב, אך העיניים מתחילות להסגר... בימים הקרובים תגובה מפורטת... מניח כי כל סגנונות הדיג יכולים לעבוד, אך מאחר ולהבנתי אינכם משופעים בציוד ונסיון - והדיג הוא "על הדרך", הכיוון העיקרי שהייתי מציע הוא טרולינג - משתלב גם עם ההפלגה עצמה... אפשר לנסות כמובן דיג פתיונות - ציוד מינימלי אך יתלווה מעט ריח בידיים.... ג'יג נראה לי מורכב מידי.... המשך יבוא בהמשך השבוע - לפני ספטמבר  נ.ב. אדיר, אם הטיפים עוזרים אתה מתחייב לדו"ח דיג על התפיסה 
|
|
עריכה אחרונה: אוגוסט 13, 2019, 01:57:48 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|