פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   לחובבי אמזון - אמזון נחתה בישראל... |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: לחובבי אמזון - אמזון נחתה בישראל... (נקרא 1775 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
בשורות לחובבי אמזון... פורסם אתמול בגלובס - https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001297917שם כאן רק את הכותרת - היא הגיעה: אמזון הכריזה רשמית על כניסתה לפעילות בישראל לשם כך הקימה אמזון דף רשמי בשפה העברית תחת Amazon Services ופונה לקהל המוכרים הישראלים בהצעה להצטרף לזירה שלה • מציעה גם למוכרים מחו"ל לאחסן את המלאי בישראל ולהסדיר את השילוח הבינלאומי באמצעות חברת שילוח לבחירתם
|
-------------------------------
|
|
|
lokus
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
" אדמה ושמים חום האש צליל המים...." (נלקח משיר)
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
הכניסה של אמזון כל כך מדאיגה את השוק הקמעונאי בישראל, שעצם זה שאמזון רק הוציאה אתמול את המייל בעברית, כבר גרם אתמול לצניחה של מניות הקניונים אתמול בבורסה... השוק הקמעונאי יצטרך ללמוד להתאים את עצמו, אנחנו היום הרבה פחות שבויים של החנויות והקניונים, והמצב עוד ילך וישתפר, לטובת הצרכן, אבל לרעת הסוחרים שלא ידעו להתקדם עם השינויים... בארה"ב, לצורך העניין, אתה יכול להזמין פריטים באפליקציית אמזון או איביי וההתחייבות היא לאספקה באותו היום, תוך 4-6 שעות, אתה יושב בבית, רואה משהו שמוצא חן בעיניך, נניח בגד, בבוקר, אחרי הצהריים אתה כבר לובש אותו, או מזמין דמוי בבוקר, ויוצא לדוג איתו בשקיעה.... דמיוני? בקרוב כבר לא!
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
גדול! הכניסה של אמזון כל כך מדאיגה את השוק הקמעונאי בישראל, שעצם זה שאמזון רק הוציאה אתמול את המייל בעברית, כבר גרם אתמול לצניחה של מניות הקניונים אתמול בבורסה... השוק הקמעונאי יצטרך ללמוד להתאים את עצמו, אנחנו היום הרבה פחות שבויים של החנויות והקניונים, והמצב עוד ילך וישתפר, לטובת הצרכן, אבל לרעת הסוחרים שלא ידעו להתקדם עם השינויים... בארה"ב, לצורך העניין, אתה יכול להזמין פריטים באפליקציית אמזון או איביי וההתחייבות היא לאספקה באותו היום, תוך 4-6 שעות, אתה יושב בבית, רואה משהו שמוצא חן בעיניך, נניח בגד, בבוקר, אחרי הצהריים אתה כבר לובש אותו, או מזמין דמוי בבוקר, ויוצא לדוג איתו בשקיעה.... דמיוני? בקרוב כבר לא!
לשוק המקומי יש 2 ברירות- לקפוץ על הרכבת או להשאר לעמוד על הרציף ולראות את הרכבות חולפות... אני מאוד מקווה שבקרוב מאוד תהיה לנו חוויית הקניה הזו שאתה מדבר עליה ושהשוק המקומי ישכיל להצטרף לטובתם ולטובתנו.
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כן, אבל... זה שאמזון תמכור ממחסנים בארץ זה גדול, השאלה מה תמכור. בהנחה שמה שמעניין אותנו זה ציוד דייג, ולא תחתונים וגופיות, בטוח שלא יהיה לנו את המבחר שיש בארה"ב, ולא נוכל להזמין ציוד דייג ללא עלויות משלוח ומס, פשוט כי הכמות לא מצדיקה להחזיק אותם במלאי בארץ. ומהצד השני, בחלק מהמקומות שאמזון פתחה סניף מקומי הם חסמו את האפשרות להזמין מאמזון העולמית, כדי לדחוף את האתר המקומי. אז עדיין מוקדם לקבוע מה יהיה, מה שבטוח שיהיה מעניין 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מסכים בהחלט, מור. לדעתי הסטנדרטים הולכים להשתנות פה בהתאם, ומי שלא ישכיל להתאים את עצמו בדומה למה שעשו החנויות הגדולות בחו"ל, פשוט ימחק. אם תהיה לך האפשרות להזמין באמאזון חוט ולידר, ולקבל אותם בתוך 4 שעות, לא תטרח לצאת ולחפש בחנויות, לנסוע, לחפש חנייה ולשרוף על זה שעתיים, פשוט תעשה את זה תוך כדי העבודה (או הישיבה בשרותים  , ותמשיך בענייניך.... תוך זמן לא רב זה יהיה גם עם הקניות מהסופר, בגדים וכו', פשוט מאוד, הספקים בארץ ילמדו לתת שירות באותה הרמה ואפילו יתחרו על השרות ועל המחיר!
|
|
|
|
|
כאן בברזיל אמזון נכנסו לפני קצת יותר משנה, ההבדל לא מורגש. השירות הוא עדיין שירות ברזילאי העצה והמחירים די זהים למה שיש כבר בשוק המקומי. לא ניתן אפילו להשוות לארה״ב. וולמארט קיימים כאן לפחות עשרים שנה וזו פשוט עוד רשת סופרים, לא דומה בכלל לוולמארט ארה״ב או קנדה. הרשת העולמית היחידה שבאמת עושה כאן הבדל היא דקטלון. זה בעיקר מפני שהם גם היצרנים של הציוד. אמזון היום זו פשוט עוד מעטפת מכירות כמו אי-ביי או אטסי. זו פשוט המעטפת עם התאוצה הכי גדולה. מקווה שאני טועה אבל אני לא חושב שההבדל יהיה מורגש, לפחות לא בהתחלה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בשלב הזה אין לי בעיה לקנות באמזונים השונים (ארה"ב, גרמניה, איטליה וכו') שרות מהיר, מחירים טובים.
לא מתרגש מזה שהם יפתחו משהו בארץ, כי כל מה שאני צריך זה בד"כ מחו"ל.
מוצרי של יצרנים מהארץ, מזמין מהאתרים שלהם או מחנות כלשהי
|
-------------------------------
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|