אז אין לנו את השפע הזה ואת העומקים האלו - אך כבר ראינו בארץ תפיסות של פרידות מהחוף...
יחד עם זאת, מה שמעניין בסרטון זה כמובן הציוד (ריג וקרסים) ושיטת העבודה -
הפתיון ואופן השימוש בו ובעיקר הנקודה בגללה העליתי את הסרטון: שימוש בצ'אמינג "בשרי"...
מזכיר כי דייגי הבוס שמטרגטים על בצק/לחם (בעיקר בורי ומנורי אך לא רק) - מקפידים על צ'אמינג לחם..
בארץ - אנחנו הרי סקפטים ומתעצלים עד שרואים ושומעים כי מישהו תפס תוך שימוש בשיטה מסוימת..
ומכאן לשאלה העיקרית:
האם מישהו ניסה להשתמש בצ'אמינג בשרי בדיג סרף?
והאם לדעתכם זה יכול לעבוד בארץ ולשפר את התפיסות?
והנה הסרטון -