תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
17/4/2019 | צפון: מפרץ חיפה | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
שקיעה | דמוי דג בינוני - Duo tide minnow | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | פחות מחצי קילו |
הדו"ח:
שלום לכל חברי הפורום היקרים .
סרטונים רבים העלתי עם הדמוי הנהדר ,סרטוני תפיסה של דגים טורפים עם הדמוי הנהדר מבית דו דגם טייד מינו הסלים פלייר ,sld ועוד
השילוב בן ההפעלה של הדמוי ובחירתו בראשונה שיהיה בארסנל הדמויים שלכם הצבע לבן גב צהוב או הסידרה החדשה עם כולו לבן פנינה וזנב אדום או כולו לבן
פשוט שילוב מנצח בעל תוצאות נון סטופ של תפיסות
הטוויצים מלווים עצירה ובעצירה התקיפה .
מסיים את העבודה מגיע באזור השקיעה לבתגלים זורק לפינה סורק יותר את הקו המקביל למזח ומקבל את הנעילה המיוחלת קרב קצרצר והוא בחוץ יצרף סרטון כמה כיף לשחרר דג מרהיב שכזה , אני מאחל לכל החברים היקרים כאן המשך דייג פורה שנדע לשמור על הים שנכבד איש את רעהו בים לגלות סובלנות וסבלנות שנשמור על הטבע בחוף ולא נשליך פסולת במזחים בריפים בחופים לים וכו
אחרי הכל חברים הים מקנה לנו בריאות לגוף ולנפש עיסוק כה מרגיע והדגים בריאים לגופינו וכו .
אני יוסי בן שמחון דייג בוס מגיל צעיר אהבתי אל דייג הבוס במרוצת השנים כה גדולה אני תמיד שמח לשתף את מה שלמדתי בים טכניקות עבודה שלי על מנת לעזור לדייג המתחיל בתחילת דרכו ובכלל לעזור לזולת בכדי שכולם יהנו באהבת חינם והדדיות כלפי כולם .
ולהנאתכם הסרטון תפיסה של הלוקוס ממליץ בחום על הדמוי שפשוט מאוהב בו ומככב אצלי משתף עימכם בריאות ושלווה חברים אשמח לענות בכל שאלה בכל סגנון דייג בעיקר עם הבוס שהוא הסגנון המועדף והאהוב עליי מאז ובעצם יהיה לתמיד ....
https://youtu.be/djd_QlIXKP8