פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   דמויים של חברת Tsurinoya |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דמויים של חברת Tsurinoya (נקרא 3170 פעמים) |
הדפסה |
|
|
 |
|
|
היי חברה, לפני כמה שבועות קיבלתי משלוח של דמויים מחברת Tsurinoya. חברה סינית שמייצרת הרבה ציוד דייג ברמה די גבוה. יש לי גם רולר שלהם, כמה סיליקונים. גם ראיתי ביקורתות על ציוד אחר והכל מקבל שבחים, במיוחד אם לוקחים בחשבון את העלות הנמוכה יחסית. בקיצור כמו שהבטחתי בפוסט התפיסות שלי, אני רוצה לשתף כאן לגבי חלק מהדמויים. האיכות שלהם היא ברמה מאוד גבוה. גימור, צבעים, קרסים. בקיצור ממש שווה כל שקל. מלבד דמוי אחד עדיין לא היו לי תפיסות עליהם, אבל גם לא היו הרבה יציאות בתקופה האחרונה. רוב הדמויים שלהם נמכרים תחת דגמים ולא שמות. לקח לי קצת זמן לרכז את רוב הדגמים לפי מספרים, משקלים, התנהגות וכו. בתמונה המצורפת יש לכם את מספרי הדגם וגם קצת פרטים על התנהגות הדמוי. רובם מגיעים עם קרסים באיכות גבוה ולא דורשים החלפה. המחיר נע בסביבות 5$ ליחידה כולל משלוח. מחיר ממש זול ושווה את הנסיון. אתם מוזמנים לשאול שאלות אם זה מעניין אתכם. כמה מילים לגבי כל דמוי, Dw23 פנסיל שוקע, טיל בליסטי. משחק איטי גם ללא טוויצים. לדעתי דמוי שווה. Dw47 גם כן פנסיל שוקע רק חצי משקל. גם עף כמו טיל. גימור ממש מעולה. איתו היו לי תפיסות. Dw56 מינו גדול יחסית, אני לא ממש אהבתי את הזריקה שלו, עף לא ממש ישר. משחק מהיר Dw48 שוקל פחות מ56 אבל מרחק זריקה טוב יותר בגלל תעופה ישרה. גם כן משחק טוב במים. Dw58 כלב חיקוי של דואו, זריקה טובה והתנהגות טובה. די קל לגרום לו לזוז על המים שני האחרים עדיין לא ניסיתי. מקווה שבוע הבא, ואז אשלח עדכון 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נראים בהחלט טוב 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
תתחדש, נראים בהחלט סבבה. הרבה פעמים שואלים אותי לגבי דמויים מסין, והתשובה שלי היא, שאין תשובה אחת אחידה, טובים או לא, שווה או לא... מי שמעוניין לקנות דמויים מאלי אקספרס, אולי להחסיר קולות או להמליץ, אתה לוקח את הסיכון המחושב ורק המבחן במים יקבע אם הם היו רעיון גרוע עד כדי כך או מציאה נהדרת במחיר בדיחה תתחדש!
|
|
|
|
|
אני תפסתי על פאצנקויים חיקויים מעלי אקספרס אני מחליף בהם קרסים וספליטים כי הסחורה שמגיע אליהם לא משהו.
|
|
|
|
|
אני תפסתי על פאצנקויים חיקויים מעלי אקספרס אני מחליף בהם קרסים וספליטים כי הסחורה שמגיע אליהם לא משהו.
זה פצנקו של חברת Kingdom. דווקא השתמשתי בו יחסית הרבה וגם עליו הייתה לי תפיסה. הקרסים נראים לי סבבה בינתיים. לא ראיתי חלודה בינתיים, ואני די פדנט לגבי תחזוקה.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
כל אלה מותגי מדבקה, לא משנה מה כתוב עליהם... kingdom, ilure, , dy extreme, bearking, trulinya ועוד כל מיני, מעבירים ביניהם ציוד וכל אחד שם את הלוגו שלו עליו... בסוף לא משנה מה כתוב על הדמוי, אלא איך הוא שוחה, עף, ונועל דגים. לגבי הקרסים, ממליץ להחליף גם אם הן לא נראות מחלידות, או אפילו אם כתבו על האריזה שהקרסים הן vmc, כי תמיד ישימו לך על הדמויים האלה קרסים מחורבנות, ואתה תלמד את זה כשינעל לך עליהן דג והקרס תיפתח כמו ספגטי, או יותר מעצבן, תישבר והחתיכה השבורה תישאר אצל הדג בתור פירסינג דקורטיבי... כל אלה קרו לי כבר, ולא רק לי... שים כמה שקלים על קרסים טובות, על זה לא חוסכים
|
|
|
|
|
עובד עם ה- DW27 עף מעולה ועושה יופי של זיגזוגים על המיים עכשיו העונה להחזיר אותו למיים בשביל הלברקים
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
קניתי לא מעט שלהם והחלודה מגיע אחרי יציאה או 2 בדרך כלל. אם כבר העלית את העניין- קובי אילו קרסים אתה ממליץ לקנות ולשים במקום? וספליטים?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
 |
|
|
קניתי לא מעט שלהם והחלודה מגיע אחרי יציאה או 2 בדרך כלל. אם כבר העלית את העניין- קובי אילו קרסים אתה ממליץ לקנות ולשים במקום? וספליטים?
קרסים זה עניין חשוב. קרסים טובות ממותגים יקרים עולות הרבה $$$, וכמה שהן גדולות יותר ומיועדות לטסטים גבוהים יותר, יעלו יותר $$$. לדמויים בטווח המדיום אני מעדיף קרסים של אונר, למידות קטנות כמו 4-6 אסתפק ב- stinger st46, מעל זה st56 או stx58 וכל מה שמעל זה. לדמויים הגדולים, פופרים וסטיקבייטים (משולשות 3/0-5/0), אני משתמש ב- st76, או בקרסים של bkk. יש קרסים זולות יותר, בישומים הקלים יתנו את אותו החוזק, אבל באונר יש שילוב של חומר קל, דק וחזק, קרסים מאוד חדות ועמידות טובה מאוד להחלדה. איפה שיש ספק מבחינת החוזק, אני משתדל לעלות גם בחוזק הקרס וגם כשאפשר במידה (כל הלקחים מגיעים מתבוסות קטנות וכואבות מול דגים שהעמידו את הציוד למבחן...). גם ספיליטים אני בדרך כלל משתמש בשל אונר לדמויים הגדולים יותר, לבינוניים אני קונה לפעמים גם ספליטים של ten mouth שהם בהחלט טובים וגם זולים יחסית. יש עוד לא מעט מותגים, יקרים יותר או פחות, אני לא טוען שהם פחות טובים, אבל ההמלצות שלי הן על בסיס ההעדפות האישיות שלי. בסוף משקללים את הנתונים היבשים ואם יש ניסיון עם המוצר אז כמובן שהוא תורם לשיקלול לכאן ולכאן, וכל אחד עושה את הבחירות שלו...
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
 |
|
|
קרסים זה עניין חשוב. קרסים טובות ממותגים יקרים עולות הרבה $$$, וכמה שהן גדולות יותר ומיועדות לטסטים גבוהים יותר, יעלו יותר $$$. לדמויים בטווח המדיום אני מעדיף קרסים של אונר, למידות קטנות כמו 4-6 אסתפק ב- stinger st46, מעל זה st56 או stx58 וכל מה שמעל זה. לדמויים הגדולים, פופרים וסטיקבייטים (משולשות 3/0-5/0), אני משתמש ב- st76, או בקרסים של bkk. יש קרסים זולות יותר, בישומים הקלים יתנו את אותו החוזק, אבל באונר יש שילוב של חומר קל, דק וחזק, קרסים מאוד חדות ועמידות טובה מאוד להחלדה. איפה שיש ספק מבחינת החוזק, אני משתדל לעלות גם בחוזק הקרס וגם כשאפשר במידה (כל הלקחים מגיעים מתבוסות קטנות וכואבות מול דגים שהעמידו את הציוד למבחן...). גם ספיליטים אני בדרך כלל משתמש בשל אונר לדמויים הגדולים יותר, לבינוניים אני קונה לפעמים גם ספליטים של ten mouth שהם בהחלט טובים וגם זולים יחסית. יש עוד לא מעט מותגים, יקרים יותר או פחות, אני לא טוען שהם פחות טובים, אבל ההמלצות שלי הן על בסיס ההעדפות האישיות שלי. בסוף משקללים את הנתונים היבשים ואם יש ניסיון עם המוצר אז כמובן שהוא תורם לשיקלול לכאן ולכאן, וכל אחד עושה את הבחירות שלו... מת על התשובות המפורטות והמחכימות שלך  יש לך קישור לדוגמה או שאתה קונה בארץ? בכל מקרה אשמח לקישור כדי לראות איך נראחת העטיפה
|
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]