פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  י.ע.ד- שמירת החי הימי וזכויות הדייגים הספורטיביים (אחראי: rafi)
   דייג באילת |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דייג באילת (נקרא 5633 פעמים) |
הדפסה |
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שלום לכולם בחופשה האחרונה שלי באילת הוצאתי חוטים לעומק בעזרת קיאק עד שבא אדון פקח ואמר לי שאני עושה מעשה אסור שאסור לי להכניס עם קיאק חוטים מישהו יודע משהו על זה האם זה באמת אסור? ולמה?
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
לא יודע על זה כלום..
לא נראה לי שאסור.
איפה דגת ? אולי המיקום שלך היה בעייתי..
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
שלום לכולם בחופשה האחרונה שלי באילת הוצאתי חוטים לעומק בעזרת קיאק עד שבא אדון פקח ואמר לי שאני עושה מעשה אסור שאסור לי להכניס עם קיאק חוטים מישהו יודע משהו על זה האם זה באמת אסור? ולמה?
האם יש לך רישיון דייג? הוצאת חוטים עם קיאק = דייג מקיאק, ולשם כך יש צורך ברשיון דייג! מארט 
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 12, 2018, 20:42:47 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
אני חושב שמותר באילת רק דיג בחכה מהחוף או מסירה 500מ' מהחוף בלבד. צלילה וקיאק אני חושב שאסור.
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
נשים בצד את הנדמה לי ונראה לי... אני לא מכיר את הטענה הזו, שאסור להוציא חוטים עם קייאק לדיג מהחוף אצלנו באילת. בטח כשהחלופה לזה גרועה בהרבה- הוצאת החוטים על בלונים. הפקח הנהדר באילת אוהב להתנכל לדייגים, ואולי המציא לך איסור, אולי כמו שהציע מארט, פירוש לחומרה של 'דיג מכלי שייט'...
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נשים בצד את הנדמה לי ונראה לי... אני לא מכיר את הטענה הזו, שאסור להוציא חוטים עם קייאק לדיג מהחוף אצלנו באילת. בטח כשהחלופה לזה גרועה בהרבה- הוצאת החוטים על בלונים. הפקח הנהדר באילת אוהב להתנכל לדייגים, ואולי המציא לך איסור, אולי כמו שהציע מארט, פירוש לחומרה של 'דיג מכלי שייט'...
זהו שיש לי רשיון דייג לים תיכון זה יתוקן בקרוב אבל מה שמצחיק זה שהוא אמר שגם אם יהיה לי לאילת גם אז יהיה אסור כי זה מתחת ל300מטר מהחוף אמרתי לו שאני לא דג מהקיאק רק זורק חוט הוא אמר שעדיין אסור לי הזוי לגמרי הבחור
|
|
|
|
UZIK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני שמח שלא נתן לך דוח כנראה דיברתה אתו יפה -וטוב שכך לדוג באילת צריך שיהיה כתוב ברישיון. מותר לדוג מסירה ומקיאק ומכל כלי שיט אסור לדוג בשמורה או בחופי רחצה מוכרזים לסירות 500 מטר מכל חוף. גם אסור להשתמש בבלונים ושקיות להוצאת חוטים מחוף -זה מזהם. אם יש כאלו שיודעים יותר- שיעדכנו
עוזי
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זה אותו פקח שעלה פה מיכתב עים דרישה של יעד להעביר אותו מהתפקיד ביגלל ביריונות ועבריינות ?
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
זה אותו פקח שעלה פה מיכתב עים דרישה של יעד להעביר אותו מהתפקיד ביגלל ביריונות ועבריינות ? בדיוק אותו אחד. כוכב רציני
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
נשים בצד את הנדמה לי ונראה לי... אני לא מכיר את הטענה הזו, שאסור להוציא חוטים עם קייאק לדיג מהחוף אצלנו באילת. בטח כשהחלופה לזה גרועה בהרבה- הוצאת החוטים על בלונים. הפקח הנהדר באילת אוהב להתנכל לדייגים, ואולי המציא לך איסור, אולי כמו שהציע מארט, פירוש לחומרה
זה אותו פקח שעלה פה מיכתב עים דרישה של יעד להעביר אותו מהתפקיד ביגלל ביריונות ועבריינות ?
בדיוק אותו אחד. כוכב רציני לזכותו יאמר שלא התנהג בבריונות בכלל אפילו הביא לי דמוי שמצא בסביבה המפגש איתו היה סביר היתה בנינו מחלוקת לגבי העניין ניסיתי להבין אותו ולא הצלחתי אבל הוא התנהג בנימוס
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
בצדק ציין מארט: "הוצאת חוטים עם קיאק = דייג מקיאק, ולשם כך יש צורך ברשיון דייג!" אם יהיה לך רשיון דיג עם קיאק באילת (אין בעיה לסדר, פשוט לבקש טלפונית מאגף הדיג שיעדכנו), לא רואה בעיה עם זה. לעתיד, לבקש בנימוס לדעת לפי איזה סעיף חוק או תקנה מדובר נשים בצד את הנדמה לי ונראה לי... אני לא מכיר את הטענה הזו, שאסור להוציא חוטים עם קייאק לדיג מהחוף אצלנו באילת. בטח כשהחלופה לזה גרועה בהרבה- הוצאת החוטים על בלונים. הפקח הנהדר באילת אוהב להתנכל לדייגים, ואולי המציא לך איסור, אולי כמו שהציע מארט, פירוש לחומרה של 'דיג מכלי שייט'...
זה אותו פקח שעלה פה מיכתב עים דרישה של יעד להעביר אותו מהתפקיד ביגלל ביריונות ועבריינות ? בדיוק אותו אחד. כוכב רציני כאן נסרק המכתב ששלחנו בו ביקשנו להעביר אותו מתפקידו - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=32447.0לזכותו יאמר שלא התנהג בבריונות בכלל אפילו הביא לי דמוי שמצא בסביבה המפגש איתו היה סביר היתה בנינו מחלוקת לגבי העניין ניסיתי להבין אותו ולא הצלחתי אבל הוא התנהג בנימוס
הבנו כי לאחר שיגור מכתבנו בקישור המצורף, הוא הוריד את רף הבריונות ומשתדל לדבר בנימוס... לפחות זה... אולי גם יגיע שלב בו יחדל להמציא איסורים
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 03, 2019, 09:35:31 AM על ידי rafi
|
|
|
|
|
yaakov
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
בצדק ציין מארט: "הוצאת חוטים עם קיאק = דייג מקיאק, ולשם כך יש צורך ברשיון דייג!" אם יהיה לך רשיון דיג עם קיאק באילת (אין בעיה לסדר, פשוט לבקש טלפונית מאגף הדיג שיעדכנו), לא רואה בעיה עם זה. לעתיד, לבקש בנימוס לדעת לפי איזה סעיף חוק או תקנה מדובר נשים בצד את הנדמה לי ונראה לי... אני לא מכיר את הטענה הזו, שאסור להוציא חוטים עם קייאק לדיג מהחוף אצלנו באילת. בטח כשהחלופה לזה גרועה בהרבה- הוצאת החוטים על בלונים. הפקח הנהדר באילת אוהב להתנכל לדייגים, ואולי המציא לך איסור, אולי כמו שהציע מארט, פירוש לחומרה של 'דיג מכלי שייט'...
זה אותו פקח שעלה פה מיכתב עים דרישה של יעד להעביר אותו מהתפקיד ביגלל ביריונות ועבריינות ? בדיוק אותו אחד. כוכב רציני כאן נסרק המכתב ששלחנו בו ביקשנו להעביר אותו מתפקידו - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=32447.0לזכותו יאמר שלא התנהג בבריונות בכלל אפילו הביא לי דמוי שמצא בסביבה המפגש איתו היה סביר היתה בנינו מחלוקת לגבי העניין ניסיתי להבין אותו ולא הצלחתי אבל הוא התנהג בנימוס
הבנו כי לאחר שיגור מכתבנו בקישור המצורף, הוא הוריד תאת רף הבריונות ומשתדל לדבר בנימוס... לפחות זה... אולי גם יגיע שלב בו יחדל להמציא איסורים תודה רפי עניין הרשיון טופל בקשתי שיוסיפו את אילת מתכנן לרדת שוב בקרוב אדווח אם יהיו עוד תקריות
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|