תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
12/10/2018 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
זריחה | דמוי דג קטן - רפאלה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) |
הדו"ח:
אחרי פעמיים חלשות מאוד בירדן מרגיש שחייב לסיים את העונה בטעם טוב ומחליט בספונטניות לקפוץ לירדן בזריחה. מגיע באור ראשון ומזהה קצת קפיצות במים, אמנם לא הקפיצות של שיא העונה, אך עדיין פעילות כלשהי שמחדירה קצת אופטימיות. מתחיל לעבוד עם הדמוי האהוב עליי של רפאלה ולאחר כשלושת רבעי השעה מבין שקל לא יהיה היום. דווקא שהמחשבות מתחילות להיות פסימיות מקבל תקיפה אלימה עד כדי כך שהבינית לקחה את הדמוי והשאירה אותי המום. מתאושש מהבריחה ומאובדן הדמוי וממשיך הלאה עם עוד דמוי של רפאלה, הפעם בגוון שלא עבדתי איתו בעבר. זורק לכמה נקודות לגשש וסוף סוף מקבל את הנעילה המיוחלת. בינית גדולה ועצבנית שלא נכנעת בקלות ומנסה בכל כוחה להשתחרר, אך הפעם היא הייתה תפוסה כמו שצריך ולא היה לה סיכוי. המשקל מראה 1390 גרם (אני את שלי עשיתי). משחרר אותה וממשיך הלאה. בהמשך נתפסה עוד בינית נחמדה והיו עוד שתי נעילות ובריחות. המטרה של היום אמנם הייתה להוציא בינית גדולה אחרונה לפני סוף העונה, אבל כנראה שאצלי עם האוכל בא התאבון וכבר חושב על הפעם הבאה. מכור או לא מכור?