לכל אחד יש את ה-יציאה... יציאת הדיג שיותר מכל יציאה אחרת תמיד נזכור... לרוב בגלל ה-תפיסה הכי הכי... ואולי בגלל משהו אחר... מעניין יהיה לשמוע חברים,על "יציאת הדיג הבלתי נשכחת בהא הידיעה" של כל אחד... אם היא קיימת בדו"ח שעלה בפורום - אז קישור וכמובן אפשר להוסיף כאן קצת... ואם היא מלפני שהפורום נולד או לפני שהתחברתם לפורום - אז הגיע הזמן לשמוע עליה... אם יש תמונות או סרטון - מה טוב...
טוב אז אתחיל בסיפור מענין עמדתי על הסלעים במזח של כינר בכנרת תפסתי כמה הדדים יפים ושמתי ברשת והרשת מונחת במים לרגלי אני טופס דג נוסף ובא להכניסו לרשת אך מה אני רואה בתוך הרשת יש נחש צפע גדול איך הוא הגיע אני לא יודע כנראה מבין הרגלים שלי ולא הירגשתי ונכנס לרשת אך לא יכול לצאת לא היתה לי ברירה לזרוק אבן על הרשת לאחר שנתרלתי אותו פתחתי את הפתח וזרקתי למים את כל הדגים
התפיסה שלי הייתה כשעבדתי בחברת החשמל עונת האנטיאסים הורדתי 4 מטקות עם סבידות חיות וחיכיתי וחיכיתי וחיכיתי ולא קרה כלום השארתי את המטקות במקום ועברתי למקום אחר במזח לזרזר על פלמידות כ-500 מטר מהמקום של המטקות מן הסתם לא יכולתי לראות את המטקות ואי אפשר היה לדעת מה קורה איתם (הייתי עושה את זה הרבה) לאחר שעה חזרתי לראות מה קורה עם המטקות וראיתי שבמטקה אחת הייתה לי אכילה וכל החוט יצא על המטקה היו לי כ-200 מטר חוט 120 מתחתי את החוט וראיתי שהחוט ממש מקביל למזח ונוגע בעמודים מיד הבנתי שמה שלקח לי את החוט עשה סלאלומים בין העמודים והלך לי כמעט כל החוט טוב אין מה לעשות אני ימשוך ואני יציל את מה שניתן אז אני מושך ומושך ומושך והחוט בא ולאט לאט אני מגלגל עוד ועוד חוט בחזרה למטקה עד שאני מזהה פתאום צללית עולה מהמים בשלב הזה הפסקתי לגלגל והתחלתי למשוך כי לא הייתה התנגדות כל הדרך אבל הצללית הזאת הייתה מחוברת לחוט ואיך שהצללית עולה אני מזהה אנטיאס יפיוף מחובר לחוט אבל משום מה הוא לא משתולל ולא מתנגד מוריד גנצ' ומעלה את האנטיאס למעלה ואז אני מבין למה לא הייתה התנגדות האנטיאס היה פשוט מת!!! אנטיאס 10 קילו מת עם קרס תקועה בפה מה שכנראה קרה שהוא אכל את הפתיון ונתפס לבד משך את כל החוט עד שהגיע לקשר והתחיל להילחם עד שמת מאפיסת כוחות וככה זכיתי באנטיאס בלי להלחם בו בכלל
עריכה אחרונה: אוקטובר 15, 2016, 20:46:32 PM על ידי בנצי (אלון )
היציאה שלי עוד הרבה מלפני שהייתי חבר בפורום יצאתי עם 2 חברים לדייג פיתיונות והיו לנו גם חכות זירזור ( עוד היינו חדשים ולא כל כך מנוסים בזירזור ) אזור פלמחים בפנים עם 4X4 אני רואה תפיסה על אחד המקלות ( הייתי עם 3 מקלות חוף + 1 זירזור ) אני לא מתייחס ואומר הוא ימתין עד שאני יסיים לשים פיתיון ולזרוק על המקל השני ואז אני רואה שמקל פשוט משתולל ממש לא כמו שהיה לפני דקה רץ נותן הוק ומרגיש משהו מוזר יש משקל של דג קטן אין פייט ואז יוצא ראש של דניס ( תוך שניה אני מבין שיש חברים במים ולא אחד חחחח ) עדיין חושך מצריים בלי ירח פשוט זורקים דמויים ומתחילים לשלוף גומברים אחרי איזה 4-5 גומברים אחד החברים שדג עם מקל יותר כבד + רולר יותר גדול מקבל פיצוץ במקל וחוט טס הוא מרגיש שהוא נגרר משחרר קצת חוט עובד יפה מביא את הדג קרוב רואה צללית מהסרטים ואז כלום חחחח השתחרר אין לנו מושג מה זה היה .... עלתה השמש אין כבר כלום אבל אני לא יכול להפסיק לזרוק עברתי לפופר מגלגל ומגלגל החברים אומרים כבר דיי תנוח קצת ואז אני רואה את הפופר עף לו עם עוד גומבר מחוץ למים בסלטה מדהימה אחרי היום הזה הבנתי את האהבה לזירזור
יש כמה וכמה יציאות כאלו ולכול אחת יש את האלמנט המיוחד שבה אבל היציאה שאני בוחר בה היא ללא ספק ה"צוללת מתחת לגשר"... באותו יום יצאנו לז'רז'ר ינון ואני מתחת לגשר אריק ולא היה כלום. בשלב מסוים הוא עבר לפיתיונות ותפס חפף קטנצ'יק שפולט בתקווה שיביא בינית גדולה... בפועל, מה שנתפס בסופו של דבר אחרי קרב עיקש וארוך ומורט עצבים ברמות שלא ניתן לתאר היה שפמנון ענק שהצליח להביא את הציוד ז'ירז'ור שלי (חכה עד 12 גרם, רולר 800 וחוט 0.20 ניילון) כמעט עד קצה גבול היכולת... כמעט
טוב אז אתחיל בסיפור מענין עמדתי על הסלעים במזח של כינר בכנרת תפסתי כמה הדדים יפים ושמתי ברשת והרשת מונחת במים לרגלי אני טופס דג נוסף ובא להכניסו לרשת אך מה אני רואה בתוך הרשת יש נחש צפע גדול איך הוא הגיע אני לא יודע כנראה מבין הרגלים שלי ולא הירגשתי ונכנס לרשת אך לא יכול לצאת לא היתה לי ברירה לזרוק אבן על הרשת לאחר שנתרלתי אותו פתחתי את הפתח וזרקתי למים את כל הדגים
חוויה שזוכרים יותר מכל דג שלא יהיה... טוב שלא קיבל חשק להכיש... ונראה משה, שהדגים שתפסת היו המרוויחים הגדולים מהסיפור של ביקור הצפע...
נתקלתי בזה ונזכרתי ב: הא-יציאה שלא אשכח... אחרי ששברתי בטרולינג את מחסום הדו-ספרתי, המטרה היתה קידומת-2, דג של 20 פלוס...
יציאת טרולינג עם שני חברים, 15/5/1999, מני ואלון... פלמוד 9 ק"ג נתפס על דמוי והמשכנו צפונה... במים היו כמה דמויים ורתמה אחת עם בורי של חצי קילו בערך.... "אם תהיה ריצה על המקל עם הבורי - יהיה לנו 20 פלוס" - אני אומר לחבר'ה.... "קיבלתי מכשיר עם מצלמה, אם יבוא דג גדול אעשה לך סרטון" - אומר חבר שלי מני... בשלב מסוים בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אלון צועק "המקל עם הבורי"... ואני מזנק על המקל.... מרגיש את העוצמה... שר לדג שירים... בסה"כ יש חוט ניילון 0.60 שמחובר אל שוק לידר נילון 30ליב' (=0.52)... כשהוא מתקרב - ניילונים קטנים על החוט וחייב להתאפק ולהסיר אותם, מזל שעשיתי זאת.. ממשיך בעבודה - מתגלה מובי דיק... נועץ בו גאנץ' עץ והגאנץ נשבר... הסרון יגיע אחרי התמונה... קידומת 2 לא היתה - קפצנו ישר לקידומת 3...