|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
נראה מוצר נחמד מאוד, יקר כמו שאמרת אבל יכול לעשות את החיים קלים להוצאת חוט מהרולר אני משתמש במברגה
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
צור, אפשר להשיג את המכשיר (line recycler) הזה מיפן בהרבה פחות. בלינק שלך הוא עולה 72$, אני מכיר בסביבות 40$. תעדכן אותי אם מעניין אותך.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור, אפשר להשיג את המכשיר (line recycler) הזה מיפן בהרבה פחות. בלינק שלך הוא עולה 72$, אני מכיר בסביבות 40$. תעדכן אותי אם מעניין אותך.
תודה אבל כרגע לא מחפש אבל אם תוכל להעלות פה קישור למוצר במחיר נמוך יותר זה יעזור למי שכן מחפש
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
אין לי קישור, יש לי אפשרות לעבוד ישירות מול מוכר פרטי ביפן שמוכר ציוד סופר מקצועי ובעיקר ציוד קאסטום... אם יהיה רלוונטי, אתה יודע איך למצוא אותי
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אין לי קישור, יש לי אפשרות לעבוד ישירות מול מוכר פרטי ביפן שמוכר ציוד סופר מקצועי ובעיקר ציוד קאסטום... אם יהיה רלוונטי, אתה יודע איך למצוא אותי

|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
צור תודה על השיתוף אין ספק שנראה כי זה מוצר איכותי, אך המחיר טיפה כואב בכיס אולי עדיף להישאר עם המקדחה וזהו
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2018, 05:04:38 AM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תודה על העדכון אכן מחיר יותר שפוי
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מצויין, אלון
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פעם ראשונה שאני נתקל במכשיר שמאפשר גם להעלות חוט לרולרים וגם לפרוק את החוט מהרולר לרוב נתקלתי רק באופציה של העלאת חוט
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פעם ראשונה שאני נתקל במכשיר שמאפשר גם להעלות חוט לרולרים וגם לפרוק את החוט מהרולר לרוב נתקלתי רק באופציה של העלאת חוט מכשיר להורדת חוט מרולר נקרא...  רולר... קונים רולר זול ב 50 שקל מאליאקספרס והוא מוריד יופי את החוט מהרולר... אם רוצים אפשר למצוא אחד עם שתי שפולות אז אפשר גם להפוך את כיוון החוט אם עושים בקינג... גיל
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 07, 2018, 08:06:05 AM על ידי GilH99
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לא יודע, אך בבסיס אני לוקה בהתנגדות פנימית לאוטומציה... יותר סומך על עבודת יד - לגלגל לבג ולדעת ששמרתי על המתח כמו שאני מבין... אם כי..  מצד שני ואם זה עובד מצוין - אז למה לעבוד קשה ולא לחסוך בזמן... שוקל להתפתות ולרכוש...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|