rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נ.ב. חזרת להתעצל חנטריש?  כבר לא מפנק אותי ב... ?  איך לא מפנק? מור אמר שיערוך את הסרטונים, ה -  צריך להיות לכיוונו  אכן, פינוק ועוד איזה פינוק... סרטון ענק.. צילומים מרהיבים.... חגיגת תפיסות נהדרת... באיזה עומק היו הנצרנים בסרטון? והם לא תקפו? עניין נוסף מור - סדר את רצועות הקלמרי יותר ארוכות ב-3 ס"מ התפירה מצוינת רק תשאיר לזנב של הקלמארי עוד 3 ס"מ ותראה שתקבל יותר תקיפות... ממילא הדורדו בולע הכל..
|
-------------------------------
|
|
|
|
משוגעים הדוראדוים האלה טוב שהראת את הריג והתפירה אחלה אקשן הלוואי בכל יציאה, מקצוען ואלוף 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
נ.ב. חזרת להתעצל חנטריש?  כבר לא מפנק אותי ב... ?  איך לא מפנק? מור אמר שיערוך את הסרטונים, ה -  צריך להיות לכיוונו  אכן, פינוק ועוד איזה פינוק... סרטון ענק.. צילומים מרהיבים.... חגיגת תפיסות נהדרת... באיזה עומק היו הנצרנים בסרטון? והם לא תקפו? עניין נוסף מור - סדר את רצועות הקלמרי יותר ארוכות ב-3 ס"מ התפירה מצוינת רק תשאיר לזנב של הקלמארי עוד 3 ס"מ ותראה שתקבל יותר תקיפות... ממילא הדורדו בולע הכל.. תודה רבה ! לגבי התקיפות - עבדנו עם אותו ריג באותו מקום זהר עבד עם קלאמרי טרי ואני עם אחד שהוקפא פעמיים. קיבלתי משמעותית פחות תקיפות וגם הוא ירד מהר מאד מהקרס. לא מקפיא יותר קלאמרי פעמיים !!!לגבי הנצרנים - הם היו מאד קטנים וכל הזמן תקפו את הריג של הקלאמרי - אבל הם לא היו המטרה בגלל הגודל שלהם
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
זוהר. איש יקר. איך אני שמח שאתה מפציץ. כל כך מגיע לך. אתה מסוג האנשים עם לב זהב שפשוט מגיע להם תמיד את הטופ. בחרת בשיר יפה כשם של הדוח. ואני בטוח שעם כמות כזו של דוראדו, הייתה לך חתיכת אכבר דרך. אני יאחל לך המשך הצלחות ושתהיה לך עונה מפחידה
|
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
זוהר. איש יקר. איך אני שמח שאתה מפציץ. כל כך מגיע לך. אתה מסוג האנשים עם לב זהב שפשוט מגיע להם תמיד את הטופ. בחרת בשיר יפה כשם של הדוח. ואני בטוח שעם כמות כזו של דוראדו, הייתה לך חתיכת אכבר דרך. אני יאחל לך המשך הצלחות ושתהיה לך עונה מפחידה
|
|
|
|
|
11 ירוקים מתים על הדשא ! ממש מכבי חיפה ! חחחח
סחטיין עליך ! איזה יופי של יציאה עם תפיסות מספקות
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
איזה יופי של יציאה איזה דוח מהנה תענוג לקרוא תודה על השיתוף. רציתי לשאול האם הג׳יג הוא בלוטו או רגיל ומה גודלו, ואיך הריג בנוי...
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
איזה יופי של יציאה איזה דוח מהנה תענוג לקרוא תודה על השיתוף. רציתי לשאול האם הג׳יג הוא בלוטו או רגיל ומה גודלו, ואיך הריג בנוי...
מה זה בלוטו? בגדול אלו שני קרסי צוואר ארוך מספר 6 שמעליהם חצאית סקוויד של 10-12 ס"מ בדר"כ אני גורר כמו שזה הפעם הוספתי משקולת כדור של איזה 15-20 גרם כך שאם אצרה לזרוק ( הייתי עם חכה 15-50 חוט 25 ליברות ) גם יתאפשר ואם ארצה לגרור עדיין יעבוד
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519