פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   הפסקת העישון, אפשרי!!! |
עמודים: 1 2 [3]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הפסקת העישון, אפשרי!!! (נקרא 7321 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אתמול "צרכתי" כמות לא מבוטלת של וודקה, עם אוכל... לא הרגשתי אץ הצורך בסיגריה.. ירדתי מהקטע של לעיסת מסטיקים. אוכל בצורה מבוקרת על מנת לא לעלות במשקל. מארט 
|
-------------------------------
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
זה כבר מאחוריך... אני זוכר את הסיטואציות האלה בחודש הראשון, שלא היה בא לי לשתות קפה בלי הסיגריה, לא רציתי לצאת לפאב לבירה כי זה בלי סיגריה, אחרי האוכל... עם הסיגריות בדרך כלל באים טקסים, אם נפטרת מהקשר בין הסיגריה לפעולה הנלווית, ניצחת!
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מארט מאחל לך להיגמל לא רק מהסיגריות, אלא גם מכל הנילווים לזה (או שבמקום זה) שמזיקים לבריאות. צריכת וודקה (ועל אחת כמה וכמה ברמה גבוהה) פוגעת בכבד. אולי כדאי לתאם פגישה עם תזונאי שיעזור בעניין אכילה בריאה, כך גם אולי לא תצרוך אוכל נוסף שבא לכפות על הסיגריה. מאחל לך המון הצלחה בע"ה בזה, ושלעולם לא תגע יותר בסיגריות ולכל שאר הנילווים המזיקים.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בס"ד
מארט מאחל לך להיגמל לא רק מהסיגריות, אלא גם מכל הנילווים לזה (או שבמקום זה) שמזיקים לבריאות. צריכת וודקה (ועל אחת כמה וכמה ברמה גבוהה) פוגעת בכבד. אולי כדאי לתאם פגישה עם תזונאי שיעזור בעניין אכילה בריאה, כך גם אולי לא תצרוך אוכל נוסף שבא לכפות על הסיגריה. מאחל לך המון הצלחה בע"ה בזה, ושלעולם לא תגע יותר בסיגריות ולכל שאר הנילווים המזיקים.
 אברהם, כנראה לא קראת עד הסוף את מה שכתבתי... אוכל בריא, לא לועס מסטיקים. בקשר לאלכוהול: הייתי בארוע....שותה רק בארועים! מארט 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
 אברהם, כנראה לא קראת עד הסוף את מה שכתבתי... אוכל בריא, לא לועס מסטיקים. בקשר לאלכוהול: הייתי בארוע....שותה רק בארועים! מארט  בס"ד מארט, לא היה כתוב שהוודקה והאוכל היה באירוע... בכל מקרה התייחסתי לדברים כמו שנכתבו. ברוך ה' שהסתדרת עם כל השאר (מסטיקים וכו'...) שיהיה רק בהצלחה ורק בריאות בע"ה 
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
בהצלחה! כבוד!
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
|
|
|
|
|
בס"ד
 אברהם, כנראה לא קראת עד הסוף את מה שכתבתי... אוכל בריא, לא לועס מסטיקים. בקשר לאלכוהול: הייתי בארוע....שותה רק בארועים! מארט  בס"ד מארט, לא היה כתוב שהוודקה והאוכל היה באירוע... בכל מקרה התייחסתי לדברים כמו שנכתבו. ברוך ה' שהסתדרת עם כל השאר (מסטיקים וכו'...) שיהיה רק בהצלחה ורק בריאות בע"ה  גם לא היה כתוב שאני צורך אלכוהול בדרך קבע...שותה לעיתים רחוקות! אתמול "צרכתי" כמות לא מבוטלת של וודקה, עם אוכל... לא הרגשתי אץ הצורך בסיגריה.. ירדתי מהקטע של לעיסת מסטיקים. אוכל בצורה מבוקרת על מנת לא לעלות במשקל. מארט  זה מה שכתבתי  מארט 
|
|
עריכה אחרונה: אפריל 15, 2018, 20:30:24 PM על ידי Marat Matzkin
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
טוב לשמוע שעברת עוד שלב מוצלח בגמילה מהסגריות 
|
|
|
|
|
נו, יש עוד חברה שהפסיקו, או שהפסיקו את ההפסקה? מארט 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עדיין מחזק אותך, חבר. עשית דבר לא אלמנטרי, אין כח חזק יותר מכח הרצון. שאפו!
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נו, יש עוד חברה שהפסיקו, או שהפסיקו את ההפסקה? מארט  אם החזקתי עד כאן כנראה שזה נגמר רשמית!!!
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נו, יש עוד חברה שהפסיקו, או שהפסיקו את ההפסקה? מארט  אם החזקתי עד כאן כנראה שזה נגמר רשמית!!! שמח עבורך אלון, זכית 
|
|
|
|
|
כמעט 7 חודשים ללא סיגריה  מארט 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
כמעט 7 חודשים ללא סיגריה  מארט  אנחנו ביחד באותה הסירה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
עם קצת שכל, לא תשימו לב וזה יהפוך ל-7 שנים. אצלי בנובמבר זה יהיה 13....
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 2 [3]
|