בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
| | |-+  מחפש רולר לשדך למקל.
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: מחפש רולר לשדך למקל.  (נקרא 2538 פעמים) הדפסה
אסלן
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: מחפש רולר לשדך למקל.
« הגיב #15 ב- : אוקטובר 08, 2018, 21:32:52 PM »
הסטרדיק רולר מדהים בעלות שלו התמורה אדירה יש לי את ה2500 רולר מטורף עם 9 קילו דראג יתאים בול למקל של 5-15 גם ממליץ על חוט של 0.8 pe ,לחורף עדיף חכה חזקה  יותר בנוסף למה שדובר עכשיו לדעתי אם תוכל להרשות לעצמך כמובן חכה של 10-50 או 12-45 משהו בטווחים האלו  עד 40 או 50 או 60 ולשדך לו רולר 4000 ותעשה שילוב בהתאם רולר מהיר חכה מהירה ורולר איטי חכה איטית  חכה מהירה מתאימה יותר להפעלת טופואטרים בצורה הכי יעילה ולא מעמיסה על המפרק יד ולמינואים פופרים גיגים מהירים למינהם החכה האיטית לסלאו גיג למינואים סיליקונים ועוד... .,אורך החכה המקסימום להפעלת טופואטרים היא עד 2.7/ 2.75 גג יותר מזה כבר זה מסורבל ,2.65 אורכים שמותאמים ותפורים גם לחוף למרחקים אתה בסדר
משקלים יותר גדולים ממה שציינתי מעלה מצריכים גם רולרים גדולים יותר וחוט ולידר בהתאם  אתה בסדר
מציע לך גם לשאול את עצמך מה אתה הולך לטרגט איזה דגים ובהתאם גם ציוד כי הכל יכול להיות הפתעה בים קריצה

לא ממש מבין מה ההבדל בין ב 2500 ל 3000
זה אותו רולר בדיוןק, אותו הגוף ואותו המשקל, למיטב ידיעתי ההבדל היחידי הוא בשפלה שמאפשרת הכנסת כ20אחוז יותר חוט.
כשקניתי את שלי,התייעצתי עם אנשי שימנו בארץ וזה מה שנאמר לי ולכן קניתי את ה3000  שמאפשר לי לעבוד עם עותר מקלות.
האם הטעו אותי וזה לא נכון?
זה נכון מה שציינת מוטי לגבי ההכנסת יותר חוט בשפולה אבל לא במשקל הרולר אולי יש כמה גרמים בינהם אבל לא צריך להכנס לזה ,אילן שאל איזה רולר לשדך לחכה וענו לו החברה מ2000 עד 2500 שאלה פחות או יותר הכי מתאימים לטווחי הזריקה שצויינו ובכך גם יוכל  לשלב לו חוט בהתאם נגיד 0.8 שזה מתאים גם לטסט של המקל ויקבל איתו קיבולת יפה של חוט , ויותר עבה מהחוט הזה זה כבר מיועד לרולרים יותר גדולים שיוכלו בהתאם להכיל כמות גדולה של עובי חוט גדול יותר לא ניכנס לדגמים של חברות שמייצרים חוטים שבעובי של שערה עם טסטים מפלצתיים ביחס לדקותם אני מדבר בכללי  על חוטים סטנדרטיים וכמובן חכה בהתאם ,ובקשר אלייך מוטי לגבי הרולר ה3000 הוא יכול להכיל חוט בטסט גדול יותר , אני אישית הייתי משדך אותו לחכה שהמשקלי הזריקה לא היו עוברים את ה30 או ה35 גרם בטווח העיליון וברולר אתה יכול לשים כמובן חוט יותר עבה כי השפולה גדולה יותר כמו 1 pe או 1.2 pe  עם קיבולת חוט מצויינת תלוי כמובן לכל רולר וחברה ותלויי גם לגבי החכות שאצלך איש שיהיו משולבות בהתאם גם מבחינת טסט של המקל  אתה בסדר
עריכה אחרונה: אוקטובר 08, 2018, 22:25:17 PM על ידי אסלן
 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!