הסטרדיק רולר מדהים בעלות שלו התמורה אדירה יש לי את ה2500 רולר מטורף עם 9 קילו דראג יתאים בול למקל של 5-15 גם ממליץ על חוט של 0.8 pe ,לחורף עדיף חכה חזקה יותר בנוסף למה שדובר עכשיו לדעתי אם תוכל להרשות לעצמך כמובן חכה של 10-50 או 12-45 משהו בטווחים האלו עד 40 או 50 או 60 ולשדך לו רולר 4000 ותעשה שילוב בהתאם רולר מהיר חכה מהירה ורולר איטי חכה איטית חכה מהירה מתאימה יותר להפעלת טופואטרים בצורה הכי יעילה ולא מעמיסה על המפרק יד ולמינואים פופרים גיגים מהירים למינהם החכה האיטית לסלאו גיג למינואים סיליקונים ועוד... .,אורך החכה המקסימום להפעלת טופואטרים היא עד 2.7/ 2.75 גג יותר מזה כבר זה מסורבל ,2.65 אורכים שמותאמים ותפורים גם לחוף למרחקים 
משקלים יותר גדולים ממה שציינתי מעלה מצריכים גם רולרים גדולים יותר וחוט ולידר בהתאם
מציע לך גם לשאול את עצמך מה אתה הולך לטרגט איזה דגים ובהתאם גם ציוד כי הכל יכול להיות הפתעה בים

משקלים יותר גדולים ממה שציינתי מעלה מצריכים גם רולרים גדולים יותר וחוט ולידר בהתאם

מציע לך גם לשאול את עצמך מה אתה הולך לטרגט איזה דגים ובהתאם גם ציוד כי הכל יכול להיות הפתעה בים

לא ממש מבין מה ההבדל בין ב 2500 ל 3000
זה אותו רולר בדיוןק, אותו הגוף ואותו המשקל, למיטב ידיעתי ההבדל היחידי הוא בשפלה שמאפשרת הכנסת כ20אחוז יותר חוט.
כשקניתי את שלי,התייעצתי עם אנשי שימנו בארץ וזה מה שנאמר לי ולכן קניתי את ה3000 שמאפשר לי לעבוד עם עותר מקלות.
האם הטעו אותי וזה לא נכון?