היי חברים, מתלבט בקשר להזמנת ציוד מעליאקספרס, האם כדאי ? אני לא מדבר על הדברים הקטנים אלא על החכה עצמה , האם ניתן לסמוך עליהם שתבוא שלמה ? האם כשיש מקל של אבו גרסיה שיוצא בערך 140 שקל זה מחייב שזה זיוף ? והאם יש הבדל ביניהם לאיביי. תודה רבה יעקב
בס"ד בוודאי שיש הבדל בין אליאקספרס לאיביי. באיביי אסור למכור חיכויים ולכן אם מכרו לך חיכוי אתה תקבל את כספך בחזרה וגם המוכר יכול להיסגר על ידי איביי. מעבר לזה יכול להיות שהחכה תהיה מקורית באליאקספרס אבל שם אתה לא יכול להתלונן על זיופים יותר מדי - כי זה שוק די גדול שנמצאים בו גם זיופים. אני אישית לא הייתי קונה חכה של אבו גרסייה או כל מותג אחר באלי אקספרס.
בס"ד בוודאי שיש הבדל בין אליאקספרס לאיביי. באיביי אסור למכור חיכויים ולכן אם מכרו לך חיכוי אתה תקבל את כספך בחזרה וגם המוכר יכול להיסגר על ידי איביי. מעבר לזה יכול להיות שהחכה תהיה מקורית באליאקספרס אבל שם אתה לא יכול להתלונן על זיופים יותר מדי - כי זה שוק די גדול שנמצאים בו גם זיופים. אני אישית לא הייתי קונה חכה של אבו גרסייה או כל מותג אחר באלי אקספרס.
אני מזמין הרבה ציוד מאליאקספרסס, בעיקר ציוד מתכלה, דמויים לכנרת, ועוד. בשביל סכום של 140 ש"ח, אפשר לקחת את ההימור. אם המקל יגיע שבור, אתה תקבל זיכוי (פותח תלונה ואין בעיה)
באלי מוכרים גם ציוד מקורי (אלון רכש רולר של שימנו stratic ci4)
קח בחשבון שציוד דייג ברמות הנמוכות והבנוניות מיוצר בחלקו הגדול בסין, כך שזה לא מחייב שזה זיוף. מעבר לכך, חלק מהמוכרים באיביי הם מוכרים באלי אקספרס. לכל מוכר יש כמה חנויות בכל ערוץ מכירה, עם מחירים שונים. לגבי חכה ספציפית, אתה צריך לבדוק מה ההבדל במחיר. אם ההפרש גדול, יש סיכוי שזה חיקוי (למרות שזה יכול להיות סטוקים שהיצרן מנסה להיפטר מהם). הפי פשוט, אם אתה קונה מאלי...תקנה חכה סינית וזהו
עריכה אחרונה: אוגוסט 29, 2018, 07:05:31 AM על ידי GilH99