תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
27/9/2018 | ירדן - צפון לכנרת | מים מתוקים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג במתוקים - ז'רז'ור |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
אחה'צ | דמוי דג קטן - רפאלה | בינית גדולת קשקש (אישרי/קישרי) | 6 |
הדו"ח:
בהמשך לסרטונים האחרונים, ממשיכים בטירוף!!
הפעם איתן מצטרף אליי לגיחה שאני בטוח שהוא לא ישכח לעולם משתי סיבות: הסיבה הראשונה היא שזו הפעם הראשונה שהוא תופס בינית בירדן בז'ירזור, והסיבה השנייה היא הגודל של הבינית.
מגיעים לירדן בסביבות 14:00 בצהריים ונפגשים עם שרה שהגיעה קצת לפנינו. התארגנות זריזה ושוב אנחנו מוצאים את עצמנו בתוך המים עד גובה המתניים. לאחר כחצי שעה אני ננעל על הבינית הראשונה, פייט נחמד וקצר, ושחרור מהיר.
ומפה מתחילה ההצגה של איתן! שתי נעילות רצופות ואיתן מסמן וי חשוב על הבינית הראשונה שלו אי פעם בירדן, אך הנעילה של הבינית השלישית היא המשמעותית ביותר כי הפעם מדובר בבינית גדולה שנותנת פייט רציני ועושה כל מאמץ להשתחרר מהדמוי, כולל מופע אקרובטי בנסיון להרימה ברשת, אך לבסוף היא בידינו ואיתן קורן משמחה וסיפוק. שאפו ענק לאיתן על ההתמדה שהשתלמה בגדול (תרתי משמע). איתן, שמבושם מההצלחה לוקח הפסקה קצרה לעקל את כל מה שחווה, ואני ממשיך לחפש את הביניות הגדולות באזור הגדה שממול. לאחר כמה הטלות מקבל נעילה אלימה ומבין מהר מאוד שזו בינית גדולה לפי האופי האלים של ההתנגדות, ולאחר כמה שניות חלומיות של מאבק מצליח להניח אותה בבטחה ברשת. קורא לאיתן שיבוא לראות ולצלם.איזה כיףף.עכשיו תורי לקחת הפסקה ולעקל את החוויה חחח. שרה,שדגה בבוס והייתה עדה למתרחש מחליטה לראשונה בחייה לנסות גם לז'רזר. אני מארגן לה סט נוסף שהיה ברשותי והיא ישר נכנסת לעניינים ומפגינה שליטה נהדרת בהטלות מדוייקות וגילגול נכון. אמנם הדגים לא שיתפו פעולה בהמשך אך אין ספק שהיא עשתה צעד חשוב לקראת התפיסה הראשונה שלה שאני בטוח שתגיע בהקדם. בהמשך היום אני ננעל על בינית נוספת ואז מחליטים להתקפל.
סה'כ היה עוד יום מוצלח של דייג שאני בטוח שאיתן לא ישכח.
מוזמנים להירשם לערוץ היו טיוב שלנו לסרטוני דייג בארץ ובעולם.