פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   ז'ירז'ור סרגוסים |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: ז'ירז'ור סרגוסים (נקרא 2348 פעמים) |
הדפסה |
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי אשמח קצת לידע בנושא ז'ירז'ור סרגוסים. הבנתי שעונת הקיץ זאת העונה לז'רז'ר אותם. דמויים ? ריגים ?
כל טיפת ידע תעזור.
|
|
|
|
|
כול דימוי קטן עד 60 מ״מ שצולל עושה עבודה. אפשר גם תולעי סיליקון.
בכול אופן צריך לידר דק של 25-20 מ״מ. אני לא הצלחתי ליצר תקיפות עם שוק לידר יותר עבה (אלא עם משתמשים בתולעי סיליקון) עכשיו סרגוסים חיים ממש בתוך הסלעים אתה צריך למצוא רווחים/בורות בין הסלעים ולזרוק לשם.
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ורצוי בים עובד, עם הרבה קצף וסלעים.
|
|
|
|
ואפשר גם לכתוב שהם נתפסים כול השנה בדימויים אבל בתדירות נמוכה יותר מאשר בקיץ.
|
|
|
|
|
ים עובד מעט ...מקומות שלל ערבוב חול וסלע , עדיפות לאזורי הקצף הלבן. דמויים שוקעים בעיקר צבעי זהב שחור על אולטרא לייט התקיפות שלהם אגרסיביות אבל קח בחשבון שבגלל העבודה הצצמודה לסלעים ,,,,יש מחיר  בהצלחה
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
ארז.ד.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
43
|
|
סרגוסים הוצאתי לראשונה בעזרת טקסס ריג עם קרס צוואר ארוך ותולעי מרקו באזור חולי ברובו עם מעט סלעים גדולים.. הקפצות ממש זעירות מדי פעם , ליצור תנועה במים ואז פסק זמן קצר, עם יד על הלב, פחות מהנה מלתפוס דג על דמוי כי הטכניקה מינורית עד כדי לא קיימת אבל ...זה מוציא דגים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
ים עובד מעט ...מקומות שלל ערבוב חול וסלע , עדיפות לאזורי הקצף הלבן. דמויים שוקעים בעיקר צבעי זהב שחור על אולטרא לייט התקיפות שלהם אגרסיביות אבל קח בחשבון שבגלל העבודה הצצמודה לסלעים ,,,,יש מחיר  בהצלחה אם מורידים את הקרס מהבטן של הדמוי, המחיר פוחת
|
|
|
|
|
תודה על שיתוף הידע החכמתי
|
|
|
|
|
אני אוהב לתפוס אותם עם גיגים ,עד 7 גרם ללא אסיסטים ,מעל מסלעות עם קרס רכה שניתן למשוך מהסלע אם נתקעת  הולגרמה או לבן ,זהב וצבעים כהים עובד חזק שיטת העבודה זה לחצות את הריף,כמה שיותר קרוב לסלעים,הקפצות ונפילה ,אבל חייבים לעבוד ברגש ובריכוז לא לתת לגיג ליפול מידי ובכך להימנע מתקיעות,יש תקיעות אבל רובם בפה של הסרגוס  וכאמור הקרס הנכונה אחרי הרבה מחקר היא הקרס הרכה שניתן לחלץ במשיכה עיקבית ונכונה. הסרגוסים אגרסיבים מאוד בקיץ אחכ מפסיקים לתקוף דמויים נותנים פייט חזק וכיף לא נורמלי על האולטרא בהצלחה
|
|
|
|
|
דיון מעניין ומחכים,מבטיח לנסות אגב,האם בלילה הם עדיין תוקפים?
|
|
|
|
Dimsho
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני אוהב לתפוס אותם עם גיגים ,עד 7 גרם ללא אסיסטים ,מעל מסלעות עם קרס רכה שניתן למשוך מהסלע אם נתקעת  הולגרמה או לבן ,זהב וצבעים כהים עובד חזק שיטת העבודה זה לחצות את הריף,כמה שיותר קרוב לסלעים,הקפצות ונפילה ,אבל חייבים לעבוד ברגש ובריכוז לא לתת לגיג ליפול מידי ובכך להימנע מתקיעות,יש תקיעות אבל רובם בפה של הסרגוס וכאמור הקרס הנכונה אחרי הרבה מחקר היא הקרס הרכה שניתן לחלץ במשיכה עיקבית ונכונה.הסרגוסים אגרסיבים מאוד בקיץ אחכ מפסיקים לתקוף דמויים נותנים פייט חזק וכיף לא נורמלי על האולטרא בהצלחה קרסים דקות של איזה מותג ניסית ותוכל להמליץ?
|
|
עריכה אחרונה: יולי 25, 2018, 19:53:03 PM על ידי Dimsho
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כאן אפשר לראות עד כמה יומן דוחות הדיג הוא נכס...  ההמלצה שלי, תציב ביומן דוחות הדיג ותשתמש במפתח החיפוש.. תשים סרגוס + דיג בז'רז'ור חופי + שנה (2017, אח"כ 2016, אח"כ 2015) כנס לדוחות הדיג עם תפיסות בחודשים יולי-ספטמבר ותראה מה עבד.. חלק מדוחות הדיג יש בהם סרטונים (במיוחד אלו של אייל) ובהרבה דוחות יש פירוט הדמוי המנצח, מצב הים וכו'.. תציץ בקישור הזה בדוחות עם תפיסת סרגוסים בז'רז'ור בשנת 2017 http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&view=forum&Itemid=41ותמיד אתה יכול להמשיך עם שאלה בדו"ח עצמו - או לתת כאן קישור ולשאול ספציפית לגבי משהו שעלה בדו"ח הדיג
|
|
|
|
|
אני אוהב לתפוס אותם עם גיגים ,עד 7 גרם ללא אסיסטים ,מעל מסלעות עם קרס רכה שניתן למשוך מהסלע אם נתקעת  הולגרמה או לבן ,זהב וצבעים כהים עובד חזק שיטת העבודה זה לחצות את הריף,כמה שיותר קרוב לסלעים,הקפצות ונפילה ,אבל חייבים לעבוד ברגש ובריכוז לא לתת לגיג ליפול מידי ובכך להימנע מתקיעות,יש תקיעות אבל רובם בפה של הסרגוס וכאמור הקרס הנכונה אחרי הרבה מחקר היא הקרס הרכה שניתן לחלץ במשיכה עיקבית ונכונה.הסרגוסים אגרסיבים מאוד בקיץ אחכ מפסיקים לתקוף דמויים נותנים פייט חזק וכיף לא נורמלי על האולטרא בהצלחה קרסים דקות של איזה מותג ניסית ותוכל להמליץ? הזמנתי פעם מאלי אקספרס לא מותג רק דקות ורכות יחסית שעושות את העבודה מצויין. וקניתי כמה חבילות של גיג פארה 7 גרם והקרסים היו מלכתחילה רכות ונכונות לעבודה בריפים מול דגים קטנים.
|
|
|
|
fishenzon
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה ! תפסתי קרס קטן באזור סלעי עם הרבה קצף כמו שאמרתם על דמוי קטן issen של ima צבע זהב עם חום 45 ממ 5 גרם , נראה לי שזה יותר למים מתוקים אבל הוא עובד מעולה, תפסתי עליו בייבי לוקוסים ופעם אחת קיבלתי תקיפה מפלמידה עליו שעיקמה של הקרס וברחה. אבל עם הקרס לא היה פייט, הרולר חזק מידי המתאים לז'ירז'ור לייט/מדיום(סטלה 2018 3000). צריך למצוא את הסרגוסים הגדולים של חצי קילו ואז יהיה פייט יפה. דבר נוסף שעכשיו קראתי זה עובי השוק לידר אני עובד עם 30 ליברה צריך לרדת ל16 ליברה.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|