הרטט בטלפון התחיל לזמזם כשקראתי את מלחמת העולם שלך
תודה על מילותיך החכמות מוקי

אני רואה התחברת לאפליקציה

אינעל הפנס והקרס....

הגדרת את זה מצוין שרון ואצטט:
"לשם זה נכתב הדוח,להראות שאם אתה רוצה לתפוס דגים באופן מיטבי
הפרטים הקטנים הם מה שעושים את ההבדל.
כדי להיות מקצוען צריך להיות מתוקתק מבחינת הציוד,ופה היה פדיחה עם פנס
ועם הקרס הארורה שדפקה את כל הסשן."
לדו"ח הנהדר כשלעצמו נתת ערך מוסף עצום, בדיוק מה שכתבת...
סיפור הבריחות והפקת הלקחים - תורם לא פחות וגם יותר מסיפורי התפיסות...
רק תיקון קל: "כדי להיות מקצוען שלא מחפף".....
מודה, גם אני לעיתים מתעצל ומחפף, מודע מראש לשגיאות - ונותר עם חווית הבריחות

מה שבטוח, הצלחת לבלבל...
יש תמונות ומחכים לסיפור של הדג שיוסי העלה לריף.. ו....
להשלמת התמונה חסר הדו"ח על הדגים שדווקא עלו וזכו ל"בוק" אתך...
רפי היקר הדגים בתמונות הם מיציאות אחרות,שיש זמן ועניין מבחינתי
לכתוב לא מחסיר דבר,ויש תפיסות שיגרתיות שאין מה לחדש

אבל מתבשל דוח נוסף מאמש

שרון היקר! נשמע כמו יום מטורף במיוחד ועוד במקום הסודי

(איפה שפגשתי אותך ושוחחנו כשחזרתי מיציאת גומברים כושלת..)
שווה אולי לנסות עליהם עם קלמרי או סבידה, יכול להיות מעניין.. או שאולי כמויות הביזרי שיש שם מספיקים להם והסיכוי קלוש.. בכל אופן, לא ננסה-לא נדע.
אגב, הטרחון ידוע כדג יבש ולא הכי טעים. אשמח לקבל את המתכון של הקציצות דג. האם יש גודל מומלץ? התחילו כבר להגיע הזכרים עם הכתמים השחורים.. יכול לעבוד במתכון?
מה המצב איש?
קלמארי או סבידה ניסו לא מעט,הם לא נוגעים....
כמו שאמרת כמות הביזרי במים אדירה.
לדעתי דגיגון חי יכול לעבוד יפה.
לגבי המתכון תמצא בפינת המתכונים בנדיבותו של שרגא
אצלי עובר מעט שינויים לפי טעם..
והשחורים גם עוברים במתכון הנ״ל
