zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
סקר מעניין שבו ננתח בסיור מוחות את הדייג הישראלי  תענו בכנות לדעתי כולנו יודעים את התשובה 
|
-------------------------------
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
בכנות, אני יוצא לים כדי לנקות את הראש ולפרוק את הדודא, יש דגים או לא לא משחק אצלי תפקיד... אני מראש מגדיר לעצמי את חלון הזמן שיש לי, ולעיתים נדירות הולך לפני השעה המוגדרת...
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני יוצא לדוג בשביל הכייף וגם בשביל הדגים מבאס לחזור בלי דגים אבל זה חלק מהמשחק מי שלא מקבל את זה שלא יילך לדוג ויעבור לחוג דוקים אני מקדיש 6 שעות לכל יציאה אם יש וגם אם אין דגים
|
|
|
|
|
אצלי עד שאין דג לא חוזר הביתה  ועכשיו ברצינות ,יש ימים שיש לי שעתיים ים ויש ימים חופשיים יותר... הזמן משחק תפקיד שיש מחויבויות שצריך לעשות,ולפעמים יש ימים שאתה יודע שיש אכילות ונאלץ להתקפל בשל טירדות החיים 
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני עד שאני יוצא, משתדל לא להסתכל על השעון. אבל לרוב זה לא יותר מ- 4 שעות.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
gilad77
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
48
|
|
גם אצלי, מאחר ולא יוצא הרבה (או בכמות שאני רוצה), וזמן הנסיעה המינימלי לים הוא כמעט שעה, אני נשאר לפחות 4 שעות ובדרך כלל יותר.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
משך הזמן הוא לדעתי פונקציה של סגנון הדיג... למשל בז'רז'ור בוקר - לרוב אין מה להשאר בשעות המאוחרות..
בכל אופן, גם בתקופת בה דגתי דיג פתיונות מהחוף, בוודאי מאז מדובר בדיג מסירה... 4 שעות זה מתחת למינימום... לרוב 6-8 שעות... מבחינתי אם יוצא לים - אז ממקסם את השעות משום השיקול של זמן התארגנות יחסית לשעות דיג.. כמובן תוך שמירת איזון: לרוב לא אצא ל-12 שעות דיג...
היציאה לים היא העיקר - אך לא אכחיש שהנעילות והתפיסות הן חלק חשוב בחוויה.... אוהדי ספורט שהולכים לצפות בקבוצתם האהודה או בנבחרת - רוצים לראות נצחון... לעיתים נשאר עוד קצת בגלל הציפיה לעוד נעילות... לחוות את הדבר האמיתי..
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני יכול להגיד שאצלי , כל עוד אין סיבה קריטית אשר מפריעה לי לדוג הזמן פחות משחק תפקיד, אבל מינימום של 4 שעות אצלי זה MUST , היציאה לדייג היא בשביל האוירה ובמיוחד בשביל הנשמה
|
|
|
|
|
4 שעות ים על השעון בימי חול, 5-8 בסופש. לכול היותר 3 יציאות בשבוע. יש/אין אקשן לא רלוונטי. זמן נסיעה+הגעה לחוף פר יציאה=1ש. סהכ 15 ש בשבוע במינימום במקסימום 27. 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
התשובה כאן די מורכבת, תלויית סגנון דיג בעיקר ואילוצי זמן אחרים לפעמים במאצע שבוע. בסירה היציאות הן בד"כ לחצי יום +. ז'רז'ור מהחוף אם זה במרכז ויש יום עבודה יהיה בערך שעתיים. אם נסיעות רחוקות יותר אז יהיה בין שעתיים ל 4 תלוי בתנאי בים בעיקר. וכמובן לפעמים משתנים אחרים שמשפיעים 
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
שרגי השאלה לכל הסגנונות אם זה סירה אז זה יותר מ 4 שעות ואם זה זרזור זה עד שלא מוציא דג או שאין כלום מתקפל 
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
שרגי השאלה לכל הסגנונות אם זה סירה אז זה יותר מ 4 שעות ואם זה זרזור זה עד שלא מוציא דג או שאין כלום מתקפל 
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|