בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
| |-+  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
| | |-+  חברים נשבר לי הזין
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: חברים נשבר לי הזין  (נקרא 14727 פעמים) הדפסה
יפתח
חבר פורום

מנותק מנותק

בעניין: חברים נשבר לי הזין
« הגיב #60 ב- : דצמבר 25, 2017, 21:18:12 PM »
צור, מבין אותך לגמרי. בעברי נהגתי להתנדב המון בכמה מקומות משך רוב חיי הבוגרים. בשלב מסויים נמאס לי מהזלזול ודי איבדתי אמון בטוב ליבו של האדם. היום אני עושה מעשים טובים רק אם זה עושה לי טוב בחזרה. ברגע שזה מתחיל להעיק אני מפסיק. יחד עם זאת, אני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלך ושל חברי פורום רבים אחרים ולא הייתי רוצה לראות את הפורום נסגר.
רוב הזמן אני נחסם מפני שאני לא גר בארץ לכן אני גם לא יכול להגיב. בנוסף, מסכים עם מה שכתבו לפני לגבי הודעות סתמיות רק לשם ההודעה. מאמין שמי שאין לו משהו יעיל להגיד, לפעמים עדיף שלא יגיד כלום. השתיקה יפה לחכמים...
לפעמים נראה שהפורום לא חי אבל אולי זה באמת קורה מפני שאין שום דבר חדש. כמה כבר אפשר לכתוב על עגלה לקיאק, ג׳יג לגרירה או התאמת רולר למקל. את רוב הנושאים כבר דשנו בפורום בלי סוף.
אני מתכנן בניית קיאק חדש עכשיו בחופש הקרוב. אם אמצע מקום לבנות אעלה את שלבי הבנייה. יהיה מעניין, מקווה שיצא אל הפועל.
מארט, ליבי איתך, החלמה מהירה לאישתך ונחת מהילדים ככל האפשר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
יפתח מעריך את תגובתך
לגבי תגובות סתמיות אני אתך וגם אני מעדיף שאנשים לא יכתבו סתם
אבל אדם ששאל שאלה וקיבל עליה תשובות מן הראוי שלפחות יגיד תודה
אדם שקרא דוח או שרשור שמימנו הפיק ידע ולקחים מן הראוי שיכתוב מילת הערכה לכותב ולמשתתפים בדיון
קצת יחס קצת הערכה קצת פרגון  יתנו לחברים המשתפים דרייב וחשק להמשיך לכתוב
צודק לחלוטין. לצערנו, האינטרנט היא פלטפורמה שמעודדת ניצול מידע, לטוב ולרע. לאנשים נוח להתחבא מאחרי שם משתמש לא מוכר ובמקרה הטוב פשוט לשאוב מידע ולשתוק. במקרים יותר חמורים גם לדבר לא לעניין... לשמחתי לא נתקלתי במקרים חמורים אצלנו בפורום.
מסכים איתך לגמרי, פרגון והערכה זה הדבר העיקרי שמחזיק את הפורום.

IP: [ מחובר ]
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #61 ב- : דצמבר 25, 2017, 21:30:03 PM »
צור, מבין אותך לגמרי. בעברי נהגתי להתנדב המון בכמה מקומות משך רוב חיי הבוגרים. בשלב מסויים נמאס לי מהזלזול ודי איבדתי אמון בטוב ליבו של האדם. היום אני עושה מעשים טובים רק אם זה עושה לי טוב בחזרה. ברגע שזה מתחיל להעיק אני מפסיק. יחד עם זאת, אני מאוד נהנה לקרוא את הדברים שלך ושל חברי פורום רבים אחרים ולא הייתי רוצה לראות את הפורום נסגר.
רוב הזמן אני נחסם מפני שאני לא גר בארץ לכן אני גם לא יכול להגיב. בנוסף, מסכים עם מה שכתבו לפני לגבי הודעות סתמיות רק לשם ההודעה. מאמין שמי שאין לו משהו יעיל להגיד, לפעמים עדיף שלא יגיד כלום. השתיקה יפה לחכמים...
לפעמים נראה שהפורום לא חי אבל אולי זה באמת קורה מפני שאין שום דבר חדש. כמה כבר אפשר לכתוב על עגלה לקיאק, ג׳יג לגרירה או התאמת רולר למקל. את רוב הנושאים כבר דשנו בפורום בלי סוף.
אני מתכנן בניית קיאק חדש עכשיו בחופש הקרוב. אם אמצע מקום לבנות אעלה את שלבי הבנייה. יהיה מעניין, מקווה שיצא אל הפועל.
מארט, ליבי איתך, החלמה מהירה לאישתך ונחת מהילדים ככל האפשר.

יפתח מעריך את תגובתך
לגבי תגובות סתמיות אני אתך וגם אני מעדיף שאנשים לא יכתבו סתם
אבל אדם ששאל שאלה וקיבל עליה תשובות מן הראוי שלפחות יגיד תודה
אדם שקרא דוח או שרשור שמימנו הפיק ידע ולקחים מן הראוי שיכתוב מילת הערכה לכותב ולמשתתפים בדיון
קצת יחס קצת הערכה קצת פרגון  יתנו לחברים המשתפים דרייב וחשק להמשיך לכתוב
צודק לחלוטין. לצערנו, האינטרנט היא פלטפורמה שמעודדת ניצול מידע, לטוב ולרע. לאנשים נוח להתחבא מאחרי שם משתמש לא מוכר ובמקרה הטוב פשוט לשאוב מידע ולשתוק. במקרים יותר חמורים גם לדבר לא לעניין... לשמחתי לא נתקלתי במקרים חמורים אצלנו בפורום.
מסכים איתך לגמרי, פרגון והערכה זה הדבר העיקרי שמחזיק את הפורום.

הדבר העיקרי שמחזיק את הפורום שלנו נקי זו העובדה שהנהלת הפורום לקחה על עצמה החלטה חשובה
שמירה על תרבות דיבור וכבוד האדם
פוליטיקה , דת , וגזענות מחוץ לכל דיון
לפחות בדבר הזה אנחנו שונים לטובה ממה שהולך ברשת
ופה אני גאה להגיד שאני חבר בקהילה הזו
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #62 ב- : אפריל 24, 2018, 09:01:39 AM »
הנה עברה לה  חצי שנה, ונדמה שכלום לא השתנה, אני מסתכל על כמות החברים הרשומים לעומת כמות הצפיות והתגובות, מדובר באחוזים בודדים ודי קבועים אשר עושים מלאכתם נאמנה ,מגיבים ומשתפים, כאשר האחוז העיקרי ממשיך לשבת, לצפות ולדלות מידע מן הצד כמו עוף דורס שמחפש טרף קל, תעודת עניות לרוב החברים בפורום שאת זיו קולם נשמע רק כשיש תחרות ופרסים באופק.
ינשוף דייג ירושלמי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #63 ב- : אפריל 24, 2018, 09:38:56 AM »
פורומים  נחלשו מאד  רובם נסגרו 
אנשים עברו לפלטפורמות מהירות יותר וסגורות יותר עם מספר חברים מצומצם.
פחות שיתופי.   האמת שהפלטפורמה כאן  מאד מיושנת ויש אנשים שכנראה גם נותנים לזה חשיבות מסויימת. 
סה"כ אנשים  מיואשים  או שגם נמאס להם לשתף  או לכתוב דברים זהים  רוב הזמן. 

בכלל כפי שציינתי הפורומים בירידה ולא רק בנושא של דייג  אלא בכלל. 
הרשתות החברתיות  מכרסמות בהם.
-------------------------------
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
Vegh

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #64 ב- : אפריל 24, 2018, 09:43:09 AM »
זאת תופעה מוכרות ויודעה,קיים בכול קהילה אינטרנטית אין מה לעשות צריך להבין שככה פשוט אנשים מתנהגים באינטרנט.

בקהילה ממוצעות 9% מהמשתמשים תורמים לדיון,אחוז אחד תורמים בצורה כבדה וה90% האחרים פשוט מקשיבים מבלי להצטרף לדיון.

לתופעה קוראים  ״אורב״ או Lurker באנגלית.

מזומנים לעיין בערך הויקיפדיה שמסביר בצורה יפה את התופעה.

https://he.m.wikipedia.org/wiki/אורב_(אינטרנט)
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2018, 09:45:13 AM על ידי Vegh
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #65 ב- : אפריל 24, 2018, 09:52:00 AM »
פורומים  נחלשו מאד  רובם נסגרו  
פחות שיתופי.   האמת שהפלטפורמה כאן  מאד מיושנת ויש אנשים שכנראה גם נותנים לזה חשיבות מסויימת.  
סה"כ אנשים  מיואשים  או שגם נמאס להם לשתף  או לכתוב דברים זהים  רוב הזמן.  

בכלל כפי שציינתי הפורומים בירידה ולא רק בנושא של דייג  אלא בכלל.  
הרשתות החברתיות  מכרסמות בהם.

קשה  לי להסכים אם האמירה הזו, במידה ומשתמש כלל  לא נכנס לפורום מילא, אבל כשאתה מבין שהחבר כבר נכנס לפוסט שלך וקרא אותו, קשה שלא להבין מדוע להגיד מילה טובה זה כבר בגדר משימה קשה
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2018, 09:53:53 AM על ידי צחי.א
ינשוף דייג ירושלמי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #66 ב- : אפריל 24, 2018, 09:54:06 AM »
פחות שיתופי.   האמת שהפלטפורמה כאן  מאד מיושנת ויש אנשים שכנראה גם נותנים לזה חשיבות מסויימת.  

קשה  לי להסכים אם האמירה הזו, במידה ומשתמש כלל  לא נכנס לפורום מילא, אבל כשאתה מבין שהחבר כבר נכנס סט שלך וקרא אותו, קשה שלא להבין מדוע להגיד ילה טובה זה כבר בגדר משימה קשה
  אי אפשר להכריח אנשים לכתוב או לשתף,  נכון שאם היו יותר כאלה היה  הרבה יותר טוב, אבל עדיין  זה מה יש.  ובכלל, פורומים  הופכים אט אט להיות דינוזאורים מעידן אחר.  ): 
אם אתה רוצה לברקים לך למעקה ברידינג יוצאים שם גומברים טלוויזיות ולברקים כמעט בכל שעה
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #67 ב- : אפריל 24, 2018, 10:07:41 AM »

קשה  לי להסכים אם האמירה הזו, במידה ומשתמש כלל  לא נכנס לפורום מילא, אבל כשאתה מבין שהחבר כבר נכנס סט שלך וקרא אותו, קשה שלא להבין מדוע להגיד ילה טובה זה כבר בגדר משימה קשה
  אי אפשר להכריח אנשים לכתוב או לשתף,  נכון שאם היו יותר כאלה היה  הרבה יותר טוב, אבל עדיין  זה מה יש.  ובכלל, פורומים  הופכים אט אט להיות דינוזאורים מעידן אחר.  ): 
מה שמעניין הוא שאותם אנשים ימצאו את הזמן , החשק ,יכולת להגיב ואפילו יותר מפעם אחת אם יפתח שרשור שיודיע על מפגש ,  תחורות או כל פעילות אחרת נושטת פרסים או הנחות בקנית ציוד
יותר מזה אותם אנשים גם ימצאו זמן לנסיעה של שעה לכל כיוון לצורך העניין
כמו שצחי כתב
אם לא נכנסים לא נורא אבל אם כבר נכנסו מה כלכך קשה לכתוב 4 מילים?
AMIR SG FISHING

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #68 ב- : אפריל 24, 2018, 10:07:59 AM »
צור היקר מבין ללבך ..מקווה מאוד שתהיה יותר פעילות פה בפורום אני אישית משתדל להיות כמה שיותר פעיל בפורום
גם כשאין לי זמן ( בגלל אילוצים עבודה ..ילדים ..משפחה וכ"ו ) ,בכול אופן אני מבין ללבך ושותף לתחושות שלך .
במידה וכול חבר בפורום ישתף ויעלה משהוא אפילו פעם בשבוע הפעילות תהיה רחבה ומסוגננת ..כמו שאנחנו מיחלים .
ובסוף אנחנו עושים זאת למענינו ,עם כול זה שאנשים כאן הגיבו שפורומים זה ישן ולאט לאט נעלם מהשטח !!
הגיע הזמן לשנות קצת את הסטטיסטיקות הללו ולא להתייחס לכול דבר כמובן מאליו ..שיהיה לנו ב ה צ ל ח ה ..
AMIR SG FISHING
לסרטוני דייג אתם מוזמנים להירשם לערוץ היוטיוב שלי
https://www.youtube.com/channel/UCGP66SE5Y38STjL-f1mLS9Q
 IP: [ מחובר ] WWW
צור.

חבר פורום
*

מנותק מנותק

052-3770519

« הגיב #69 ב- : אפריל 24, 2018, 10:12:24 AM »
צור היקר מבין ללבך ..מקווה מאוד שתהיה יותר פעילות פה בפורום אני אישית משתדל להיות כמה שיותר פעיל בפורום
גם כשאין לי זמן ( בגלל אילוצים עבודה ..ילדים ..משפחה וכ"ו ) ,בכול אופן אני מבין ללבך ושותף לתחושות שלך .
במידה וכול חבר בפורום ישתף ויעלה משהוא אפילו פעם בשבוע הפעילות תהיה רחבה ומסוגננת ..כמו שאנחנו מיחלים .
ובסוף אנחנו עושים זאת למענינו ,עם כול זה שאנשים כאן הגיבו שפורומים זה ישן ולאט לאט נעלם מהשטח !!
הגיע הזמן לשנות קצת את הסטטיסטיקות הללו ולא להתייחס לכול דבר כמובן מאליו ..שיהיה לנו ב ה צ ל ח ה ..
זו הגישה שצריכה להיות
מעטים המשוגעים שיושבים כל יום שעה וכותבים
אבל כמו שאמרת
פעם בשבוע להיכנס ולתת כמה דקות של התייחסות למה שאחרים כתבו יגרום לפורום ולאלו שמשקיעים להמשיך ולתת במלא המרץ
ינשוף דייג ירושלמי

חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #70 ב- : אפריל 24, 2018, 10:14:45 AM »

מה שמעניין הוא שאותם אנשים ימצאו את הזמן , החשק ,יכולת להגיב ואפילו יותר מפעם אחת אם יפתח שרשור שיודיע על מפגש ,  תחורות או כל פעילות אחרת נושטת פרסים או הנחות בקנית ציוד
יותר מזה אותם אנשים גם ימצאו זמן לנסיעה של שעה לכל כיוון לצורך העניין
כמו שצחי כתב
אם לא נכנסים לא נורא אבל אם כבר נכנסו מה כלכך קשה לכתוב 4 מילים?
היי צור  קוראים לזה " טבע האדם"   מבחינה סטטיסטית רוב האנשים יהיו כאלה. פעם פורומים  היו מעניקים " דרגות" או עיטורים שונים למי שהיה משתף וכותב  יותר,  היום זה לא עושה על אף אחד רושם.   בכל מקרה טוב שלפחות בתחרויות או  הגרלות משתתפים הרבה וזה אומר שיש כאן קוראים וכח לפורום.   אישית מעולם לא השתתפתי בכאלו.
צחי.א

חבר פורום
*

מנותק מנותק

« הגיב #71 ב- : אפריל 24, 2018, 10:36:32 AM »
זו הגישה שצריכה להיות
מעטים המשוגעים שיושבים כל יום שעה וכותבים
אבל כמו שאמרת
פעם בשבוע להיכנס ולתת כמה דקות של התייחסות למה שאחרים כתבו יגרום לפורום ולאלו שמשקיעים להמשיך ולתת במלא המרץ

צור, אם היו נכנסים פעם בשבוע חברים שונים ומגיבים אפילו במעט לפוסטים, הפורום היה נראה אחרת, אבל כשרואים כל הזמן תגובות של אותו הקומץ כל הזמן, אז מבינים בדיוק למה שאר החברים נרשמו לפורום, אם רק חצי מהרשומים היו מגיבים, אז כל פוסט היה מקבל עשרות עד למאות תגובות ולא מספרים בודדים, מה שמדהים שברגע שזה מגיע לפרסים אז פתאום מתגלה שיש הרבה זמן פנוי להגיב באותו הסדר יום של החברים
עריכה אחרונה: אפריל 24, 2018, 10:38:52 AM על ידי צחי.א
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום

מנותק מנותק

« הגיב #72 ב- : אפריל 24, 2018, 18:51:34 PM »
אמיר, אהבתי את הגישה  , הלוואי שלפחות חלק מהקוראים יתחילו לממש אותה

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 ... 3 4 [5] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC