בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומים כלליים ושרותים לחברים
| |-+  פינת המטבח והמתכונים (אחראי: shragam)
| | |-+  הכנת שימורי טונה ביתיים
עמודים: 1 [2] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: הכנת שימורי טונה ביתיים  (נקרא 6199 פעמים) הדפסה
Kobiarava

מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 45

הודעות: 5786

בעניין: הכנת שימורי טונה ביתיים
« הגיב #15 ב- : יוני 18, 2018, 10:33:51 AM »
הוואקום נוצר לדעתי מהתכווצות האוויר שמתקרר בצנצנת. בכל מקרה, יש ואקום. אני מבשל בערך שעה וחצי, לפי מתכון שפעם ראיתי אצל אידי ישראלוביץ, כבישה של שעה עד שעתיים בתיבול (פלפל שחור, צ'ילי, שום, טימין) פלוס מיץ לימון, ואז הצפה בשמן בתוך הצנצנות ובישול בתוך סיר מים על אש נמוכה למשך שעה וחצי
 IP: [ מחובר ]
shragam

הערוץ שלי
מנהל פורום
חבר פורום
*****

מנותק מנותק

גיל: 57

הודעות: 14232

בעניין: הכנת שימורי טונה ביתיים
« הגיב #16 ב- : יוני 18, 2018, 10:40:11 AM »
הוואקום נוצר מהתקררות האויר.
אצלי כשהצנצנות יוצאות, המכסה שלהן מנופח קצת ולאחר כמה דקות, הוא מתכווץ.
צריך לנסות פעם גם בסיר רגיל.

מעניין למה האמריקאים עושים דווקא בסיר לחץ (אולי בגלל הטמפרטורה הגבוהה יותר, יש עיקור והמתה של כל הבקטריות/חיידקים השונים )?
-------------------------------

מוזמנים להכנס לערוץ היוטיוב שלי  ולהרשם 

https://www.youtube.com/ShragaMiFishingForTheSoul

 IP: [ מחובר ]
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 [2] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!