פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   חופשה שהסתבכה - אילת |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: חופשה שהסתבכה - אילת (נקרא 3718 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפעמים הים מסלק את הוירוס, לפעמים לא  אין ספק רועי, הדיג בוער בעצמותיך... גם כשאתה בוער מחום  נראה כי למרות הכל, נהנית מהחוויות ומה גם שנראה לי שהייתם שלישיה מנצחת של דייגים... אתה, אביך ואחיך, יופי של דבר לשלב דיג בחופשה משפחתית... וכמובן, דו"ח יפה ומעניין, גם תפיסות וגם חוויות - היה שווה להמתין עם הדו"ח עד שנחתה המוזה.. בהצלחה בהמשך..
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה לכולם על התגובות גיל - קצת קשה להסביר כזה דבר למי שאינו דייג אבל זה נכון, בים לא מרגישים כלום היו לי יציאות לים עם כאבים ברגל שאני לא יכול להזיז אותה - מגיע לחוף נעלם.צועד לכיוון הרכב חוזר, מה גם שבכל יציאה איך שהיא נגמרת תוקף אותך הרעב והצמא ובאמצע הדייג מי חושב על זה  אביאל- כן אבי מאילת, אתה מכיר אותו?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
אהבת הדיג והרצון לשתף הופכים אותך להיות חבר פורום
מנותקגיל:
57
וכמות ההודעות הזו היא רק ההתחלה...
|
|
אחלה יציאה, אחלה פעילות... הים מרפא את הכל, מרפא את הכל, אם לא הכל את הרוב וגם זה יעבור... העיקר שנהנית, תפסת ויצאת... 
|
הדג שהצליח לברוח, סך הכל רצה לחיות יותר ממה שאתה רצית להעלות אותו לסירה.
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה רבה אחלה שיר 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Matan mizrahi
|
חבר פורום   
מנותקגיל:
35
אל תיתן לגבר דג. למד אותו לדוג
|
|
רועי. ראשית שאפו ענק על הדייג בזמן מחלה. כנראה שמחלת הדייג חזקה אצלך הרבה יותר . גם לי יצא לפני שבועיים לצאת במצב לא טוב בכלל אבל איכשהו כשאתה כבר בים אז הכל נעשה הרבה יותר קל. אני מאחל לך רפואה שלמה לכל החיים ולעונת הדייג בפרט  אני מחכה לקרוא עוד דוחות שלך. המשך דייג פורה .
|
|
|
|
|
ולמרות שהיית חולה, המחלה לים היתה חזקה יותר יצאת, תפסת, חווית, נהינת למרות שהיית חולה.. זה הרבה יותר מחצי נחמה. נהניתי לקרוא 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה רבה 
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
יפוי של יציאה, איזה כיף לשמוע על אחלה אנשים כאלו כמו הבחור שהכרת ! הדגים, כל אחד בצבע..תרתי משמע... (אבל בגודל הזה, לא כדאי להחזיר לים אם אפשר היה?) מקווה שעבר לך מהר המחלה, כי מהמחלה של הדייג לא תצליח להיפטר... 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
הדג שתפסת ושנראה כמו אבונפחא זה קופסינון אני חושב.
האם הדג היה עם "צלעות" ...?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אלדד..הדגים שוחררו כולם למעט הואריולה הגדול שנתרם לאישה חסרת יכולת... שי לדעתי אתה צודק  גוף קשה קשה כזה
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
אלדד..הדגים שוחררו כולם למעט הואריולה הגדול שנתרם לאישה חסרת יכולת... שי לדעתי אתה צודק  גוף קשה קשה כזה דבר נוסף וחשוב: ואריולה סיסית היא מין מוגן, אם היית נתפס היית נפרד מכמה אלפי שקלים. תיזהר...
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
שי, אתה טועה ידידי. הואריולה לא מוגן, למרות שאני מקפיד לשחרר את כל הדקרים שאני תופס בכלל, מתחת לגיל הרביה, לפחות 2 קילו, ובטח שאצלנו בים האדום. מצ"ב רשימת המשפחות של דגים מוגנים בים האדום, שים לב שלא נמצא שם הואריולה או כל דקר אחר
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
שי, אתה טועה ידידי. הואריולה לא מוגן, למרות שאני מקפיד לשחרר את כל הדקרים שאני תופס בכלל, מתחת לגיל הרביה, לפחות 2 קילו, ובטח שאצלנו בים האדום. מצ"ב רשימת המשפחות של דגים מוגנים בים האדום, שים לב שלא נמצא שם הואריולה או כל דקר אחר
אי שם לפני שלוש שנים בערך, ממש פה בפורום קיבלתי תגובות לגבי הואריולה שהיא מוגנת. עד עכשיו שוחררו למעלה מ-10 קילו של הדג הזה (כולל בהמות של קילו פלוס) תודה על העדכון, מעכשיו המחבת רק תרוויח... 
|
|
|
|
שי דביר (שי שם פרטי)
|
מנותקגיל:
57
|
|
זו ההודעה שדור העביר אלי בזמנו...
ציטוט של: דור אטיאס על ינואר 30, 2016, 01:52:29 AM דוח מעולה!. בנוגע לשאלתך על הלוקוס-הלוקוס מסוג וריולה נכנס ברשימת המוגנים במפרץ.לא משנה מי אומר לך אחרת,במידה וסירת הפיקוח תבצע אצלך ביקורת תפיסות הם יגישו דוח אם אכן יימצא אצלך זן כזה. בנוגע לשורי...אךךך פשוט תענוג הרגשתי כאילו ישבתי איתך בסירה,העברת את התחושה בצורה מושלמת.סוג הדייג של השורים הוא אחד האהובים עליי לכן התחברתי לדוח במיוחד. אם אתה מתכנן לרדת עוד חודש וחצי לעוד סשן זה יוצא בתחילת העונה שלהם ואשמח לתת לך נקודות חמות בהם אני דג שנים כבר. אז עד אז בשורות טובות בראוו
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|