כתף בקר מס 5
סלרי
גזר
בצל
עגבניות
שום
פלפל אנגלי
מלח
פפריקה מתוקה
עלי דפנה
פלפל שחור

מחממים שמן בסיר ומכניסים את נתח הבשר לסגירה


לאחר שהבשר סגור מכל הצדדים מוציאים אותו מהסיר ומניחים על מגש בצד

לאותו סיר בו סגרנו את הבשר עם השמן והמשקעים שנוצרו מכניסים את הירקות לטיגן של מספר דקות

בזמן שאנחנו מטגנים את הירקות מערבבים בכלי נפרד את התבלינים עם מים רותחים

לאחר שהירקות מטוגנים מסיפים לסיר את הבשר שסגרנו מראש ואת הנוזל עם התבלינים

לאחר בישול של שעתיים שעתיים וחצי מוציאים את הבשר מהנוזל ונותנים לו מספר שעות להתקרר את הנוזל מסננים מהירקות והופכים לרוטב על ידי צמצום והשלמת טעמים כמו בצל מטוגן ופטריות


לאחר שהבשר התקרר פורסים מסדרים בתבנית מסיפים את הרוטב עוטפים בנייר כסף ושעה לפני הגשה מכניסים לתנור הל חום של 150 מעלות להשלמת בישול ומיזוג טעמים בין הבשר לרוטב



לאחר שעה בתנור הבשר מוכן להגשה
