פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   מחפש לקנות חוט בד |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: מחפש לקנות חוט בד (נקרא 2662 פעמים) |
הדפסה |
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מחפש מישהו שמוכר חוט בד שיש לו בצד סיני או משהו זול , אזור ה15 16 עד 20 ליברות משהו כזה צריך 200 300 מטר, גם אם יש לכם משהו ולא תכננתם למכור פשןט תקוע בלי.. פשוט נוסע שבוע הבא לאילת במפתיע ואין זמן להזמין או לחלופין המלצה על חוט בד זול שניתן לקנות אזור דרום באר שבע אשדוד אשקלון
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 13, 2018, 00:07:13 AM על ידי רועי כהן
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
מחפש מישהו שמוכר חוט בד שיש לו בצד סיני או משהו זול , אזור ה15 16 עד 20 ליברות משהו כזה צריך 200 300 מטר, גם אם יש לכם משהו ולא תכננתם למכור פשןט תקוע בלי.. פשוט נוסע שבוע הבא לאילת במפתיע ואין זמן להזמין או לחלופין המלצה על חוט בד זול שניתן לקנות אזור דרום באר שבע אשדוד אשקלון
למה אתה שובר את הראש? סע לאילת ברגוע, כנס לדור, ימלא לך כת החוט אצלו על המכשיר, תקבל מחיר מצויין, כוס קפה, שיחה חברית והטיפים ששווים זהב... להזכיר לך מה היה שווה לך הטיפ שקיבלת ממנו בפעם הקודמת?
|
|
|
|
~@מור@~
|
אם מחפשים אותי - אני בים ;) חבר פורום
מנותקגיל:
40
אם מחפשים אותי - אני בים ;)
|
|
יש לי טת זה: SeaKnight NANO 100M 300M Fishing Line 4-10LB Brand 4 Strand PE Multifilament Braided Lines Strong Thin Rope Ocean Carp Fishing https://s.click.aliexpress.com/e/bTmgFA2d10lb, 300 מטר. עוזר לך?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
בהחלט צודק קובי אבל החוטים היפניים ובכלל מה שמחזיקים בחנויות היום די יקרים, יש אצל דור אופציה אחרת אולי? מילוי חוט פשוט או משהו? לא שוכח את הטיפים שלו ותמיד מתייעץ לפני שמגיע לחופשה בכל זאת סיבאס כזה אני לא אשכח ;)ואשתדל גם לעבור אצלו למרות שבדיוק השבוע סיימתי את הכסף שנשאר מהקיץ 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה מור פחות מתאים לי אבל החוט הוא 10 ליברות די חלש... אני צריך איזור ה16
|
|
|
|
|
תודה מור פחות מתאים לי אבל החוט הוא 10 ליברות די חלש... אני צריך איזור ה16
תקנה באילת חוט טוב. מארט 
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי רועי, יש לי את הסאן ליין קאסט אווי, 16 ליברה 150 מטר. לא יודע כמה הוא עולה בחנויות, אבל קניתי אותו לפני שנה באיזה מבצע, ועקב הסדר שאני עושה בחוטים על הרולרים הוא כנראה ישאר בצד. אם אתה רוצה אותו ויש לך מי שיאסוף אותו מרחובות, הוא שלך תמורת 100 שקל.
|
|
|
|
היי רועי, יש לי את הסאן ליין קאסט אווי, 16 ליברה 150 מטר. לא יודע כמה הוא עולה בחנויות, אבל קניתי אותו לפני שנה באיזה מבצע, ועקב הסדר שאני עושה בחוטים על הרולרים הוא כנראה ישאר בצד. אם אתה רוצה אותו ויש לך מי שיאסוף אותו מרחובות, הוא שלך תמורת 100 שקל.
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה גיל , אני אראה אם יצא לי להיות להיות באזור ואדבר איתך אם אתה לא שומר שבת אשמח שתשלח לי מס טלפון בפרטי ככה שאם אהיה באזור אוכל להתקשר
|
|
|
|
SHAYU**
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
באמת חינם!!
אחלה חוט, עבדתי איתו המון זמן, אמין מאוד .
אם לא תתבצע הרכישה אולי אני אקח אותו מימך שיהיה לי ספייר.
שי
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]