פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג במים מתוקים בכל הסגנונות (אחראים: itamar26, shragam)
   גשר יסוד עד גשר הפקק |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: גשר יסוד עד גשר הפקק (נקרא 2388 פעמים) |
הדפסה |
|
|
מי יודע מה מנסים לעשות באזור הזה שם? הייתי שם אתמול בערב אמרתי נעשה סיבוב נראה מה קורה בירדן.. חשכו עניי...  הרסו לי את הנקודה הכי טובה שהייתה לי בשנתיים האחרונות.. ראיתי שם "באגרים" ושחפרו את כל הירדן באזור הזה כאילו שינו את כל התוואי שלו חפרו את כל הירדן
|
|
עריכה אחרונה: יוני 27, 2017, 11:21:54 AM על ידי aviram213
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
האזור בין גשר יסוד המעלה לגשר הפקק עובר בחודשים האחרונים פיתוח שטח והתאמת האזור לנופש וקמפינג הפרוייקט מבוצע לפי מה שאני יודע ע''י רשות הניקוז והנחלים כרגע האזור נראה מבולגן אבל בעוד מספר שבועות יהיה שם אחלה שטח לקמפינג ונופש לגבי הדייג גם במצב הנוכחי יש תפיסות ואת זה אני אומר מנסיון
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט? 
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום אלדד לדעתי אתה קצת טועה אין תאו (ג׳חולה) היתה שמורת טבע כבר מסוף שנות ה 70 תחילת 80 שאיבת המים שם מתבצעת לצורך השקיה של שדות קיבוץ כפר גלעדי זו הברכת בטון שאתה רואה בתמונה השניה שנמצאת בסמוך למעין לעולם לא התבצעו חפירות במעיין עצמו העבודות שאתה מדבר עליהם כולל העקירת עצים התבצעה ע"י מע"צ לצורך הרחבת כביש 90 שעבר מערבית למעיין והיום עובר ממזרח למעיין בסיום העבודות שוקם המקום והיום הוא כמו שהיה לפני העבודות
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 30, 2017, 09:40:50 AM על ידי צור.
|
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום אלדד לדעתי אתה קצת טועה אין תאו (ג׳חולה) היתה שמורת טבע כבר מסוף שנות ה 70 תחילת 80 שאיבת המים שם מתבצעת לצורך השקיה של שדות קיבוץ כפר גלעדי זו הברכת בטון שאתה רואה בתמונה השניה שנמצאת בסמוך למעין לעולם לא התבצעו חפירות במעיין עצמו העבודות שאתה מדבר עליהם כולל העקירת עצים התבצעה ע"י מע"צ לצורך הרחבת כביש 90 שעבר מערבית למעיין והיום עובר ממזרח למעיין בסיום העבודות שוקם המקום והיום הוא כמו שהיה לפני העבודות עברתי שם בשישי במקרה...זה לא כמו שזה היה לפני לצערי.... החפירות שאני מדבר עליהן התבצעו במעיין וגם בבריכה המזרחית, את זה אני יכול לומר לך כי הייתי שם פיזית עוד ברמיסה של 2009/10.... המקום היה חורבה. ולא השתפר הרבה אחרי.. הכביש אותו כביש צור, אני לא מדבר על הנביעה והשאיבה המערביים, אלא על הבריכה המזרחית. אבל מעניין מה שאתה אומר, בטיול הבא לאיזור אעשה סריקה רגלית רצינית ואולי אגלה דברים משמחים. אם כן מבטיח לתקן פה...נכון לשישי לא ראיתי משהו שהזכיר את פעם...מקווה מאוד שאתה צודק ואני טועה.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום אלדד לדעתי אתה קצת טועה אין תאו (ג׳חולה) היתה שמורת טבע כבר מסוף שנות ה 70 תחילת 80 שאיבת המים שם מתבצעת לצורך השקיה של שדות קיבוץ כפר גלעדי זו הברכת בטון שאתה רואה בתמונה השניה שנמצאת בסמוך למעין לעולם לא התבצעו חפירות במעיין עצמו העבודות שאתה מדבר עליהם כולל העקירת עצים התבצעה ע"י מע"צ לצורך הרחבת כביש 90 שעבר מערבית למעיין והיום עובר ממזרח למעיין בסיום העבודות שוקם המקום והיום הוא כמו שהיה לפני העבודות עברתי שם בשישי במקרה...זה לא כמו שזה היה לפני לצערי.... החפירות שאני מדבר עליהן התבצעו במעיין וגם בבריכה המזרחית, את זה אני יכול לומר לך כי הייתי שם פיזית עוד ברמיסה של 2009/10.... המקום היה חורבה. ולא השתפר הרבה אחרי.. הכביש אותו כביש צור, אני לא מדבר על הנביעה והשאיבה המערביים, אלא על הבריכה המזרחית. אבל מעניין מה שאתה אומר, בטיול הבא לאיזור אעשה סריקה רגלית רצינית ואולי אגלה דברים משמחים. אם כן מבטיח לתקן פה...נכון לשישי לא ראיתי משהו שהזכיר את פעם...מקווה מאוד שאתה צודק ואני טועה. אלדד אני מדבר על המעיין המרכזי והגדול שהיה על כביש 90 בעבר היה מזרחית וצמוד לכביש והיום נמצא מערבית לכביש וקצת מרוחק אם אתה מגיע מכיוון דרום בצומת כח תפנה שמולה סע כ 100 מ ואז ימינה שם אתה עולה על הטוואי הישן של כביש 90 ומגיע לאין תאו הברכה הגדולה והיפה
|
|
|
|
Eldad79
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
 |
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום אלדד לדעתי אתה קצת טועה אין תאו (ג׳חולה) היתה שמורת טבע כבר מסוף שנות ה 70 תחילת 80 שאיבת המים שם מתבצעת לצורך השקיה של שדות קיבוץ כפר גלעדי זו הברכת בטון שאתה רואה בתמונה השניה שנמצאת בסמוך למעין לעולם לא התבצעו חפירות במעיין עצמו העבודות שאתה מדבר עליהם כולל העקירת עצים התבצעה ע"י מע"צ לצורך הרחבת כביש 90 שעבר מערבית למעיין והיום עובר ממזרח למעיין בסיום העבודות שוקם המקום והיום הוא כמו שהיה לפני העבודות עברתי שם בשישי במקרה...זה לא כמו שזה היה לפני לצערי.... החפירות שאני מדבר עליהן התבצעו במעיין וגם בבריכה המזרחית, את זה אני יכול לומר לך כי הייתי שם פיזית עוד ברמיסה של 2009/10.... המקום היה חורבה. ולא השתפר הרבה אחרי.. הכביש אותו כביש צור, אני לא מדבר על הנביעה והשאיבה המערביים, אלא על הבריכה המזרחית. אבל מעניין מה שאתה אומר, בטיול הבא לאיזור אעשה סריקה רגלית רצינית ואולי אגלה דברים משמחים. אם כן מבטיח לתקן פה...נכון לשישי לא ראיתי משהו שהזכיר את פעם...מקווה מאוד שאתה צודק ואני טועה. אלדד אני מדבר על המעיין המרכזי והגדול שהיה על כביש 90 בעבר היה מזרחית וצמוד לכביש והיום נמצא מערבית לכביש וקצת מרוחק אם אתה מגיע מכיוון דרום בצומת כח תפנה שמולה סע כ 100 מ ואז ימינה שם אתה עולה על הטוואי הישן של כביש 90 ומגיע לאין תאו הברכה הגדולה והיפה ייבדק ! כולי ציפייה !
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
רק שלא יעשו שם מה שעשו בעין תאו.... אני עדיין בוכה על המקום הזה  מה עשו בעין תאו? למיטב ידיעתי חוץ מלהרחיק אותו מהכביש לא נגעו במקום אם אלדד בוכה על המקום אז כנראה שעשו משהו שפגע בדיג... אלדד - פירוט?  רפי אין תאו זה מעיין מדהים צפונית לצומת כוח המעיין הזה מוגדר שמורת טבע כבר עשרות שנים והאמת שבצדק ללא פיקוח מתאים המקום הזה היה נהרס עד ליסוד במקום יש איסור דייג ואפילו רחצה בכדי לשמור על אוכלוסית החיי והצומח היחודית למקום היה... עין תאו הייתה פינת חמד ממש על הכביש... בריכה לא קטנה ולא גדולה (מגרש כדורסל...+-) מלאה נופרים וצמחי מים אחרים, רדודה וצלולה, ובפנים דגים ממגוון מינים, מושטים, גמבוזיות, נאווית כחולה (מין נדיר ואנדמי לארץ !!!) ... יום אחד מקורות החליטה שזהו מקור המים הבא שלה... חפרה את כל המקום עד שהיה שלולית בוץ, עקרה את העצים, יישרה כבישים לעבודות שלה... את השארית היא חסמה עם גדר ושמה שומר ערבי שישמור... אני תפסתי אותו בעיקר דג את המושטים.... היה פינת חמד, פעם אחרונה שראיתי היה שלולית כזו מסכנה ומלאה בטון, צינורות ברזלים שאין לי לב לבדוק שוב... תראו 2 תמונות... 2003 והיום אלדד לדעתי אתה קצת טועה אין תאו (ג׳חולה) היתה שמורת טבע כבר מסוף שנות ה 70 תחילת 80 שאיבת המים שם מתבצעת לצורך השקיה של שדות קיבוץ כפר גלעדי זו הברכת בטון שאתה רואה בתמונה השניה שנמצאת בסמוך למעין לעולם לא התבצעו חפירות במעיין עצמו העבודות שאתה מדבר עליהם כולל העקירת עצים התבצעה ע"י מע"צ לצורך הרחבת כביש 90 שעבר מערבית למעיין והיום עובר ממזרח למעיין בסיום העבודות שוקם המקום והיום הוא כמו שהיה לפני העבודות עברתי שם בשישי במקרה...זה לא כמו שזה היה לפני לצערי.... החפירות שאני מדבר עליהן התבצעו במעיין וגם בבריכה המזרחית, את זה אני יכול לומר לך כי הייתי שם פיזית עוד ברמיסה של 2009/10.... המקום היה חורבה. ולא השתפר הרבה אחרי.. הכביש אותו כביש צור, אני לא מדבר על הנביעה והשאיבה המערביים, אלא על הבריכה המזרחית. אבל מעניין מה שאתה אומר, בטיול הבא לאיזור אעשה סריקה רגלית רצינית ואולי אגלה דברים משמחים. אם כן מבטיח לתקן פה...נכון לשישי לא ראיתי משהו שהזכיר את פעם...מקווה מאוד שאתה צודק ואני טועה. אלדד אני מדבר על המעיין המרכזי והגדול שהיה על כביש 90 בעבר היה מזרחית וצמוד לכביש והיום נמצא מערבית לכביש וקצת מרוחק אם אתה מגיע מכיוון דרום בצומת כח תפנה שמולה סע כ 100 מ ואז ימינה שם אתה עולה על הטוואי הישן של כביש 90 ומגיע לאין תאו הברכה הגדולה והיפה ייבדק ! כולי ציפייה ! אם אתה באזור שלח הודעה אני גר 5 דקות מעין תאו
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
נשמע כמו מקום מסתורי ומקסים.. בביקור הבא שלי של המשפחה בצפון נכנס לבדוק במה מדובר 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נשמע כמו מקום מסתורי ומקסים.. בביקור הבא שלי של המשפחה בצפון נכנס לבדוק במה מדובר  אכן מקום קסום
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|