פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג מקיאק IKF - Israel Kayak Fishing (אחראי: Eldad79)
   הודעה דחופה למשתתפי התחרות - התחרות נדחתה ליום שישי! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: הודעה דחופה למשתתפי התחרות - התחרות נדחתה ליום שישי! (נקרא 1763 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
חברים יקרים, מזג האוויר מבחינת התחזית למחר - עדיין לא ברור. יש תחזיות סותרות ויש שינויים. אין לנו כוונה לקיים תחרות בתנאי ים שיסכנו את בטחונם וציודם של החברים! אין גם הגיון "להמר" כשההימור ממש לא ברור מבחינת "סיכויי הזכיה" בים טוב... אין כוונה לגרור את כולם למקום התחרות רק כדי לגלות ים מסוכן או גבולי שישאיר חלק מחוץ לים. התחרות תתקיים רק אם נראה בתחזית סיכויים טובים לכך שהים מחר לא יהיה מסוכן - וחושבים לא רק על עומק הים אלא גם על גלים בכניסה וביציאה. היום בשעה חמש ולאחר מיצוי כל הבדיקות, נודיע סופית - אם התחרות (והמפגש על החופ) מתקיימת או נדחית!
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2017, 16:30:05 PM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מחוברגיל:
62
|
|
אגב ומופנה למתלבטים בגלל מצב הים, כמו גם למי שאינם מתלבטים, נשמח לשמוע כאן דעות ותגובות... בעד או נגד דחיית התחרות ובאילו נסיבות
מי שקורא טוב מפות מוזמן לעדכן מה ראה והיכן, ומה התרשמותו... כל מנהלי הפורום (חוץ ממני) מסתכלים כל היום באתרי התחזית ומהבוקר, אך תמיד טוב לשמוע עוד דעות..
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 10, 2017, 15:02:04 PM על ידי rafi
|
|
|
|
|
|
לפי מה שראיתי הים יהיה מצויין לקיאיקים ולא אקסטרימלי מידי
החוף מוגן ע"י אים שמייצרים שובר גלים טבעי. אם היה חוף פתוח כמו בקיסריה לא הייתי אומר שכדאי לקיים את התחרות..
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
צריכים לזכור שישנם אלו שמגיעים ממרחקים כל השבוע מזג האוויר הפכפכך , לכן אם יש ספק , אז בעיני הוא לא קיים אני מסתכל ושואל את החברים לקבוצה " אם לא הייתה תחרות , היינו יוצאים בתחזית כזו מחוף לא מוכר?" והתשובה כרגע היא לא. ולא רק שלא , יש לפחות אחד שכבר אמר לי שהוא לא יגיע.
לכן במידה ויוחלט שהתחרות תתקיים , אני באופן אישי לא אגיע בערב ( למרות שמאוד רציתי ) , אני אעדיף לקום מוקדם בבוקר ולהתקשר למי שנמצא בחוף.
כמו כן יש לקחת בחשבון שלא כל מי שמגיע הוא מנוסה , או שיצא מספר רב של פעמים מכל מיני סוגים של חופים ושוברים , אז גם בהם יש להתחשב.
אני באופן אישי מעדיף להתאכזב מכך שהתחזית ,שוב, השתנתה ואולי היה ניתן לקיים את התחרות , מאשר להגיע ולהתאכזב שאני לא אוכל להיכנס לים
זו דעתי האישית
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
מצטרף לדעתו של זוהר, אני אישית חדש בתחום הקייאקים ולא יצא לי לצאת הרבה לים, בוודאי לא בגלים כמו בתחזית הנכונה לעכשיו, אינני יודע כמה משתתפים גם הינם חדשים בתחום ואני מאמין שלא ייקחו סיכון בים גבולי כזה, אני אישית לא מרגיש שאוכל להיכנב לים כזה
|
|
|
|
|
|
טוב מאוד שדחיתם
יום שישי נראה פצצה,למרות התחזיות המטעות
אם זה יהיה בשישי הקרוב אני חזק בפנים
בשישי שבוע הבא לכו תדעו איך הים יראה....
|
|
|
|
|
|
אני שמח לשמוע שלמרות הכל ניפגש כולנו בחמישי והתחרות כן תתקיים בשישי. תודה על כל המאמצים חברים יקרים. 
|
מאור מזרחי
|
|
|
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|