הישיבה עם החברים הייתה תענוג!
הסיפורי הדייג והצחוקים גנבו לנו תהצגה של הגומבר.
אני אימצתי את הקטע הזה עם התחתונים להיכנס לים, בלי חול בלי בלאגן, מים חמים תענוגגגג.
כנראה שהיה לי עוד דג כי שבאתי לקפל את החכה עם המשקולת לזריקה רחוקה הרגשתי כובד של דג, לפני זה אני וסהר שמענו או דמיינו קלאטץ משחק מדי פעם, אם זה היה משקולת סחף אכן היינו רואים תכיפוף, אבל בגלגול חזרה שכחתי לפתוח תקלאטץ קצת גי אני עובד עם חוט ניילון 0.14 עם לידר קוני ופשןט אחרי איזה 3 דקות גלגול הדג קרע לי את החוט.
העיקר נהנו חברים ואשמח לעוד יום דייג כזה עם החברותה.
הגומבר קיבל את ידיו של חברו בני שישמח את אשתו, אתם יודעים זה איך המשפחה מצחקקת עליך ”עוד פעם לא תפסת כלום“
שמח שיצא לי להיות עם אנשים כאלה ובעזרת ה' פעם הבאה כולנו נתפוס ונצחק.
הסיפורי הדייג והצחוקים גנבו לנו תהצגה של הגומבר.
אני אימצתי את הקטע הזה עם התחתונים להיכנס לים, בלי חול בלי בלאגן, מים חמים תענוגגגג.
כנראה שהיה לי עוד דג כי שבאתי לקפל את החכה עם המשקולת לזריקה רחוקה הרגשתי כובד של דג, לפני זה אני וסהר שמענו או דמיינו קלאטץ משחק מדי פעם, אם זה היה משקולת סחף אכן היינו רואים תכיפוף, אבל בגלגול חזרה שכחתי לפתוח תקלאטץ קצת גי אני עובד עם חוט ניילון 0.14 עם לידר קוני ופשןט אחרי איזה 3 דקות גלגול הדג קרע לי את החוט.
העיקר נהנו חברים ואשמח לעוד יום דייג כזה עם החברותה.
הגומבר קיבל את ידיו של חברו בני שישמח את אשתו, אתם יודעים זה איך המשפחה מצחקקת עליך ”עוד פעם לא תפסת כלום“
שמח שיצא לי להיות עם אנשים כאלה ובעזרת ה' פעם הבאה כולנו נתפוס ונצחק.
נהניתם בגדול זה בטוח

מבחינת החוט, 0.14 לא דק מידי בשביל גומברים?!
בטוח שזה מאתגר אך לא פשוט אם אני חושב על גומבר עצבני של 4ק"ג....
מה השיקול בכזה חוט דק מלבד מרחק ההטלה - כשמדובר בגומבר שאיננו דג חששן?