אחרי שראיתי פה את ההודעה החלטתי להזמין לי אחד.
שידכתי לו אוקומה סלינה 2 ויצאתי איתו ועם הקיאק אחרי 3 חודשים של עומס שגרם לי להיעדר מכל העיסוק הזה..
חייב לציין שזה אחלה של צעצוע ושאם לא היה מתפוצץ לי החוט הייץי מעלה דוח של אינטיאס מכובד על המקל הזה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אכן נראה מקל ממש מגניב ולא תופס מקום כלל
אני אשמח לקישור שממנו הזמנת

בבקשה
https://www.amazon.com/gp/product/B00F5EAKZ6/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1מתאים לארץ ?
תלוי בסגנון הדיג. אני מתכנן לייעד אותה לגרירה לדוראדו. אבל מסתבר שגם בג'יג היא מתפקדת לא רע בכלל. קח בחשבון שהאורך (הקצר) שלה יכול להוות קושי במהלך הדיג.
מעניין...
אחרי שראיתי פה את ההודעה החלטתי להזמין לי אחד.
שידכתי לו אוקומה סלינה 2 ויצאתי איתו ועם הקיאק אחרי 3 חודשים של עומס שגרם לי להיעדר מכל העיסוק הזה..
חייב לציין שזה אחלה של צעצוע ושאם לא היה מתפוצץ לי החוט הייץי מעלה דוח של אינטיאס מכובד על המקל הזה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אאוץ'...
חבל.. הפסדת אינטיאס ואנחנו הפסדנו דו"ח דו"ח (לפי דוחות העבר שלך אז אכן היה מה לצפות..),
במילים אחרות ישראל - לדעתך הצעצוע הזה יכול לתת עבודה טובה גם מול דגים גדולים?
מילא, זכית בחוויה - גם בריחה זו חוויה...
מצד אחד זה נראה כמו הפסד, מצד שני אפשר לראות את זה כרווח. יצאתי לים עם צעצוע (לא פחות ולא יותר) שנתן חוויה מיוחדת.. והבריחה... אחח הבריחה.. רק הכניסה עוד אדרנלין ועוד מוטיבציה להמשיך לצאת ולחפש את מה שלא נשלם.
לגופו של עניין, אמנם מדובר בצעצוע, אבל אני בהחלט חושב שהצעצוע יכול להתמודד גם מול הדגים הגדולים. חכה גמישה וחזקה מאוד.
מה שכן, החיסרון העיקרי בה (שגם מהווה יתרון) הוא האורך שלה. החכה באורך 76 ס"מ, דבר שיכול להקשות בעבודת ג'יג, כי אי אפשר להכניס את המקל מתחת לבית השחי, וצריך להרחיק את המקל כדי שהחוט לא יתחכך בקיאק, סירה, גשר וכו'.
היתרון באורך הקצר שלה הוא שהיא לא תופסת מקום ואפשר לקחת אותה בקלות לטיולים.
אבל צריך לזכור שמדובר בצעצוע, ולכל מי שחובב צעצועים - מדובר בצעצוע בהחלט שווה.