רעיון ומצוין - ובדיוק בזמן...
מנסיון בקוסטה ריקה (בארץ לא מצאתי) הכי טעים זה פילה של 250 גרם בערך על הגריל עם שמן פפריקה ומלח יוצא מעדן.
לאוהבי הסביצה זה אחד הדגים.
לסביצה:
לא זוכר כמויות מדוייקות הכל לפי העין
פילה לקוביות קטנות
עגבניות לקוביות
אבוקדו קוביות
בצל ירוק
פטרוזליה
בצל סגול
אפשרי גם קצת מנגו בקוביות
פלפל שחור גרוס גס
מלח
פלפל שאטה גרוס(כמו של הפיצה)
לימון ושמן זית לפי הטעם
לערבב לטעום לתקן לפי הטעם האישי.
להכניס לרינג לדחוס עם כף ולהוציא את כל הנוזלים מחוץ לרינג ושפוך מסביבו. להגיש עם פוקצה רותחת.
אשמח לקנות ממישהו דוראדו לדעתי זה הדג הכי טעים ...
על הגריל לא שמעתי, על התאמה לסביצ'ה דווקא שמעתי..
כחובב מושבע של מתכונים קלים ופשוטים - אהבתי את הראשון...
כחובב סביצ'ה - השני נשמע מאוד מאוד מעניין, סיכוי סביר שאנסה...
תודה עומרי...