| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 31/5/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג קטן - גיגפרה 5 גרם | מרמיר (שישן מסורטט) | |||
הדו"ח:
מתחיל את הבוקר ב4 ופוגש את יוסי המנטור שלי ואודי קרמר ונראה שיהיה מבטיח היום הרי אם רואים את יוסי יש דגים על בטוח,פותח את הסט מדיום ומתחיל לעבוד עם גיגהד 7 גרם עד השעה 6 בבוקר הרבה רתיכות אבל כלום לא ננעל, מחליט לרדת לחוף עם האולטרא לייט לאותה נקודה שאני עובד בה קבוע, מתחיל לזרוק ואחריי חצי שעה של עבודה בערך בדיוק שהאור יוצא תקיפה ראשונה אך לא ננעל וממשיך לעבוד , השמש כבר חזק בחוץ וההתקפות מתחילות להיות יותר מעניינות זורק עוד אחת ואז בום פיצוץ באולטרא מאבק עיקש וקצרצר ויוצא לו מרמיר חמוד ממשיך לזרוק בשיא המרץ באותה נקודה בדיוק ואז בום המקל בריצפה נלחם כדקה בערך לוקח חוט החמוד ולאט לאט אני מצליח להוציא אותו החוצה ויוצא חמרמיר גדולל, ממשיך לעבוד בלי הפסקה ושוב פיצוץ מטורף הפעם משהו מוזר לוקח חוט עם קלאץ כמעט סגור עד הסוף ורק לוקח אין לי כמעט מה לעשות מנצל שנייה ומגלגל מהר להביא אותו מתקרב לחוף ואז משתחרר ,חוזר על הזריקה שוב ושוב אותו סיפור לוקח לי חוט בטירוף מנסה להתעמת איתו ואז שוב משתחרר זורק שוב ושוב ובמשך כרבע שעה ככה ננעלים ובורחים ואין לי מה לעשות ,רק להתבאס שלא החלפתי קרס בגיגפרה טעויות של טירון,בסופו של יום מקבל טלפון מהאישה בשיא הפייטים מחליט בלד ברירה להתקפל ויוצא עם 2 מרמירים והמון תובנות לפעם הבאה ... חג שמח לכולם ולא לשכוח להחליף קרסים בגיגפרה 

הדג הבעייתי ששיחק איתך מחבואים אתה תתפוס בסוף