|
|
|
אסלן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אחלה דגים צחי 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
בליץ של מרמירים על אולטרה זה תענוג  לא יודע אך אתה עושה את זה אבל אתה שולט בג'יג בצורה נפלאה עם קבלות תמשיך לחגוג נשמה ונתראה 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
|
תפיסות יפות אחי 
|
|
|
|
|
|
|
מזכיר לי נשכחות  הגעת לבור ונקודה טובים , אחלה משחק מהנה וכייפי  אתה תראה עוד מגוון יפה של דגים באותו סגנון ... 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
צחי, כיף להוציא מרמירים בז'רז'ור  אחלה ארוחה ובתאבון  על שחרור הלברק והעיקר ההנאה במלחמה איתו 
|
|
|
|
|
|
|
צחי אין ספק כי הבקרים שלך עם האולטרא לייט הן תענוג אמיתי  על הדרך ארוחת מטגנים טעימה (מרמיר דג טעים מאד)  וכמובן שאפו על הלברק שחזר לגדול 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
צחי אומן האולטרא.. תמיד כיף לראות אותך אחי וכיף לראות שנפלת עליהם שוב וחגגת פעם הבאה אני בא איתך ב״ה לסיבוב אולטרא , המשך הצלחות אחי
|
|
|
|
|
|
|
איזה מרמירים שמנמנים ויפים  בשבילי זה עדיין מיוחד ולא רגיל לקרוא על תפיסת מרמירים בז'רז'ור. תודה על השיתוף.
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כל הכבוד, יופי של מרמירים
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד דוחות שבהם חוזרים עם יותר מדג אחד הביתה, זה תענוג בשבילי לקרוא. בע"ה מקווה לראות עוד הרבה דוחות ממך וללמוד ממך את העבודה. תודה רבה  אנצל את ההזדמנות בשביל ללמוד ממך, אז ברשותך שתי שאלות: 1. באיזה מרחק מהחוף המרמירים נתפסו? 2. מה התוואי חוף שמחפשים בשביל מרמירים?
|
|
|
|
עריכה אחרונה: מאי 16, 2017, 22:39:12 PM על ידי אברהם כהן
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
ZAHI981
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אברהם המרמירים נתפסים כ10- 15 מטר מהחוף, והתוואי למרמירים כמעט שאין דבר כזה כי הם תוקפים בכל מצב נתון של הים, בעיקר איך שהשמש יוצאת הניצנוץ של הגיג וההקפצות האיטיות זה פשוט מחרפן אותם, אני תפסתי אותם בכל ים גם פלטה גם גלי ככה שאין משמעות לים...
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
אברהם המרמירים נתפסים כ10- 15 מטר מהחוף, והתוואי למרמירים כמעט שאין דבר כזה כי הם תוקפים בכל מצב נתון של הים, בעיקר איך שהשמש יוצאת הניצנוץ של הגיג וההקפצות האיטיות זה פשוט מחרפן אותם, אני תפסתי אותם בכל ים גם פלטה גם גלי ככה שאין משמעות לים...
בס"ד תודה רבה על התשובות, ה' יברך אותך 
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
נראה צחי שמתחבר לך מצוין האולטרה  גם נראה כי שרון הוא לא רק מאסטר אלא גם קמע - אחרי שפוגשים אותו יש תוצאות  אין כמו המרמירים הגדולים - נותנים פייט וטעימים במיוחד... שאפו על השישיה היפה ושאפו על החנינה ללברק 
|
|
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין