| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 6/4/2017 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| גיג בינוני - חביתוש 90 גר | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | קילו+- | ||
| דג חי - סנפן(רקסי) | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 2.700 | ||
| דמוי סיליקון - פיש הרו | לברק-חלק | 1.200 | ||
הדו"ח:
שלום ל

כמו שהזכרתי בדוח הקודם עדיין בתקופת לחץ בקושי יוצא לים לצערי
יום שלישי בלילה מתכננים לצאת לזריחה של רביעי לסירה ולפני קצת ללברקים
התחזיות משתנות ומזרחיות מטורפות אומר לאלירן שלא נראה שנוכל לצאת ואחיו אייל מדווח שכנגד כל התחזיות באשדוד אין רוח בכלל(מגניב) אם יש למישהו הסבר אני אשמח
מגיעים לגזרת הלברקים אני עם חכה בלי הרבה חוט לא כיף לעבוד ואין כח להחליף חוט שיושב אצלי בבית כבר חודש
אלירן הכריש ננעל מהר מאד ומוציא לברק מכובד
לאחר עבודה של 10 דק ללא עניין אני מבקש מאלירן לעבוד קצת עם הסט שלו ואחינו היקר מגיב בחיובthumbUp;
אשריך אלירן שיחקת לי את הבוקר
לאחר כמה זריקות מקבל פיצוץ עבודה קצרה ואייל עוזר לי להוציא את הדג
ממשיכים לשיייקה לסירה
אווירה טובה כיבוד בהחלט סירה מפנקת
הולכים להוציא קצת אדומים לחי ומנסים כמה תקלות בגזרה אני עם מקל חי במיים ועובד גיג
אחרי שעה שייקה אומר חתונה וכולם באטרף עוד לא עוברת דקה והשמחה מתחילה
אלירן ואייל נעולים והמקל של החי שלי מיד יורד למים מתחיל לעבוד עליו מגיע למעלה והדג הולך לכיוון המנועים הסתבך שם שייקה במהירות יורד כמעט למים משחרר לי אותו ומעלה לסירה! אשריך אחי כבוד גדול
אושר מטורף ואנדרנלין אלירן שוב ננעל אני בנתיים מוריד גיג ומצלם אותו תוך כדי צילום אני מבחין שהדג לקח בירידה נועל אותו ומעלה למעלה רואה לוקוס קטן שנופל מהאוויר לפני שאני מספיק לשחרר(יצורף סרטון)
אחרי כמה דק מוריד גיג ושוב ננעל מעלה למעלה ומבחין שהדג עם קרס של החי של אלירן בפה ננעל לי על הגיג (היה רעב הבחור) קדימה לתא הדגים
לסיכום יום של בריחות נעילות וכיף חיים
תודה לבורא עולם על עוד יום משובח
תודה לאלירן שעזר עם החכה(הקמע שלי)
וכמובן לשייקה התותח שלעזור אצלו זה חוק מספר 1 אין עליך סקיפר יקר !
תודה לפורום מס 1
תמונות יעלו בהמשך!