| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 20/3/2017 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 10 -11 | - סתם דמוי שחור | מליטה / ברקודה (אספירנה מליטה) | 2 | 1.9 |
הדו"ח:
שבוע טוב לכולם אז זה שוב קורה לא מזמן היה הדוח הראשון ועכשיו השני חוזר לבית מעבודה מפורק חבר מתקשר באלך ללכת קצת פיתיון אבל לי נמאס מרמירים וחרטות קיבלתי תשגעת זירזור מציע לו ללכת לזרזר אבל מקבל סירוב חושב עלזה ואומר יאאלה נלך לנשום אוויר קצת פיתיונות מגיעים לים רוחות מערביות חזקות וים גועש וזרמים חזקים עושה זריקה אחת והמשקלות חוזרת לחוף ומלא אצות אומר לחבר אין מה לדוג פה ים בעיייתי בוא נעבור מקום נלך לזרזר ויאאלה יש זרימה מקפלים וממשיכים עלה מגיעים לנקודה ורואים כבר מזרזרים באזור סורקים אבל ממה שאומרים אין כלום יבש בלי מעקבים בלי כלום כרגיל בתוכי יודע שהם פה כניראה הם לא מחפשים טוב מתחילים לסרוק שעה וכלום (אני עם דניי שחור בקושי רואים אותו צף במים 11גרם כמו הקודם רק שההוא ה ברקודה שברה סתם דמוי ואני מחליט ללכת כרגיל עם התחושות שלי והולך למקום מבודד מהם נותן זריקה שתיים הדמוי מטר מימני ובום נעילה 2שניות והוא בחוץ מבסוט כרגיל הא לחבר שלי ראה לו אותו אומר לו הם פה תתחיל לעבוד ממשיכים לעבוד. שקט אין כלום יושבים סיגריה מנוחה עובר כמה דק ואני אומר לאביב שהוא גם חבר בפורום פה aviv azulay ישלי הרגשה שיש פה אחת בידיוק מולנו שם
תסיגריה בפה זורק מגלגלג לאט מביא כמה הקפצות ובוום נעילה עכשיו אחת שמנמנה ויפה כמה שניות מעלה אותה והיא בחוץ מבסוט ששוב ההתמדה מצליחה והתחושות נכונות שם אותם בשקית מכניס לתיק ממשיך לסרוק חצי שעה אין כלום ומתקפלים לבית וכולי אושררר שגם בפעם השניה זה דאבל ועוד פעם זה לא קשור עם איזה דמוי אתה העיקר שיש לו כפית וצף עושה תעבודה תעבוד לאט ויהיה תוצאות אביב היה עם הנוד ו שזה דמוי אש ולא תפס מסקנה לסרוק לסרוק ולא
להתייאש שיהיה לכולם אחלה שבוע והרבה דגים