פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   atmsk-אביב מוטי אמר לספר על עצמי , אני מקשיב למוטי |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: atmsk-אביב מוטי אמר לספר על עצמי , אני מקשיב למוטי (נקרא 2386 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
שלום לכולם, קוראים לי אביב אני בן 15 וחצי מאזור הקריות/ ליד עכו, יש לי שתי תחביבים פלוס מינוס , סוסים והכי חשוב דייג (כמובן , לפני הכל), כל המשפחה שלי היו דייגים, פעם (הגן הזה כנראה שתול אצלי) , אחרי הצקות חוזרות לאבא שלי הוא עדיין לא לקח אותי לדוג , עד שסבא שלי החליט שבא לו להביא לי ליומולדת ציוד, מאז אני מכור וגם כל הגברים במשפחה חזרו לתחביב הישן . אני דג בכל סגנונות החוף , (חוץ מאינטאסים,וחי רק לפעמים) דייג פיתיונות, דייג ז'ירזור, דייג נחלים, ויאצתי כמה פעמים לבולוס. אישית אני הכי אוהב בוס, אני ידוע כמחפש פיתרונות לכל דבר, לעשות ריגים זה הריפוי בעיסוק שלי , זהו נראה לי תודה על ההקשבה 
|
|
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ברוך הבא אל תהסס לשאול להתייעץ לספר לשתף וללמד גם אותנו מהחוויות שלך. 
|
|
-------------------------------
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אחלה אביב  עכשיו אני יודע מי נמצא אחרי הכינוי atmsk  אהבתי את הכותרת  תשתף אותנו בכל מה שבא לך 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
שיי בנתיים אני משכנע אותם (חוץ מאת האח שגילה שיש לו כישרון טיבעי בבורי) אני יתחיל ממחר להיות יותר פעיל כי , אתם יודעים 12 בלילה ויש מחר בצפר. אז בנימה אופטימית זו לילה טוב 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
שיי בנתיים אני משכנע אותם (חוץ מאת האח שגילה שיש לו כישרון טיבעי בבורי) אני יתחיל ממחר להיות יותר פעיל כי , אתם יודעים 12 בלילה ויש מחר בצפר. אז בנימה אופטימית זו לילה טוב  שלום שכן גם אני מהקריות (ים) אם צריך משהו אני קרוב 
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
הנצרתי מס 1
|
חבר פורום
מנותקגיל:
60
אלבום תמונות http://www.flickr.com/photos/m_o_38/
|
|
ברוך הבא 
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה ברוך הבא. לילד יש כבר 99 תגובות... צריך לומר 'ברוך הנמצא' 
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
55
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
מה ברוך הבא. לילד יש כבר 99 תגובות... צריך לומר 'ברוך הנמצא'   צודק  ברוך הנמצא 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נעים מאד 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תשמע אביב, הצגת את עצמך כמו גדול, תרתי משמע  אגב, לאורך שנים שני התחביבים הגדולים שלי היו .... דיג ורכיבה על סוסים... 
|
|
|
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
29
|
|
תשמע אביב, הצגת את עצמך כמו גדול, תרתי משמע  אגב, לאורך שנים שני התחביבים הגדולים שלי היו .... דיג ורכיבה על סוסים...  אז כנראה אנחנו דומים , אז מתישהו אני צריך לקנות סירה, ולהתחיל להביא אינטאסים (בעזרת השם) 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]