| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 21/1/2017 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| אור ראשון | דמוי דג בינוני - חיקוי node | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 1 | |
הדו"ח:
קם ב3 מארגן ציוד ומקוה ליום עם מזל, מגיע לנקודה מתחיל לעבוד עם דמויי שוקע ארוך חיקוי של node לבן זורק פעם ראשונה מזהה שדג כלשהו עוקב אחריי מביא את הדמוי לאט לאט עד הסלעים ואז שתיי תקיפות של הדג על הדמויי ללא נעילה , מתאכזב אבל ממשיך בכל המרץ לאחר שעה של רתיחות ללא נעילות מחליט לשנות נקודה, מגיע לרכב ופוגש במקרה את האגדה יוסי אסולין ואומר לעצמי אם יוסי פה אז יש לי מזל כי בכל פעם שפגשתי את יוסי ביציאה הבאתי דגים כנראה יוסף שאתה המזל שלי
אותו לדלג לנק אחרת אחריי שיכנוע של חצי דקה יוסי מסכים וזורם איתי לנק ,מגיעים ויוסי מבסוט עד הגג ממצב הים והנקודה וכל הזמן מטפטף לי שיש עניין בנקודה ויש לו תחושה טובה , מתחילים לזרוק וכבר בזריקה השנייה ננעלת לי ברקודה נחמדה וצועק לאסולין יש דג אחי והוא ברגוע מכוון אותי איך להתנהל איתה ולהביא אותה בבטחה,ממשיך לזרוק וכשעולה האור מחליף לגיג של בלו בלו ושוב מתחיל לעבוד לפי ההסברים של יוסי ובשעת בוקר מאוחרת מקבל תקיפה אבל לא ננעל כלום ופה הסתיים לו יום עם שלל והרבה מזל, תודה לך אסולין על הידע והנסיון כייף ללמוד ממך , הדוח הראשון שלי הוא מוקדש לך1