פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   מקבץ טעויות בסרטון אחד... |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מקבץ טעויות בסרטון אחד... (נקרא 1802 פעמים) |
הדפסה |
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
https://youtu.be/-3VUqBzWy3sלכאורה, אני לא מבין למה הבחור בכלל טרח להעלות את הסרטון.... אקשן יפה של כמה שניות. מי מעוניין למנות את הטעויות בסרטון? מה היה צריך לעשות אחרת? אני מאמין שמישהו שפחות מיומן בהתמודדות עם דגים גדולים יוכל ללמוד מהדיון לא מעט קובי
|
|
|
|
|
|
|
https://youtu.be/-3VUqBzWy3sלכאורה, אני לא מבין למה הבחור בכלל טרח להעלות את הסרטון.... אקשן יפה של כמה שניות. מי מעוניין למנות את הטעויות בסרטון? מה היה צריך לעשות אחרת? אני מאמין שמישהו שפחות מיומן בהתמודדות עם דגים גדולים יוכל ללמוד מהדיון לא מעט קובי 1)סגר קלאץ 2)ניסה לגלל גל עם הרולר במקום להטות את המקל כלפי מעלה ואז להוריד ולגלגל ישר?  ?  יש עוד???
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
אין שכל אין דאגות ? 
|
|
|
|
|
|
tsach
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
את זה שאין לו מושג כולם רואים אבל הייתי מחליף אותו על הזריקה הראשונה דג וגם לא קטן
|
|
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
את זה שאין לו מושג כולם רואים אבל הייתי מחליף אותו על הזריקה הראשונה דג וגם לא קטן
ראית שם דג? היה לו מזל, והוא לא ניצל אותו...
|
|
|
|
|
|
|
פייט יפה שמריץ את האדרנלין , אבל......... לא סוגרים קלאץ תוך כדי הריצה של החוט לא מגלגלים בזמן שהחוט יוצא צריך היה לשמור על מתח בחוט ולתת לדג לנעצר ורק אז להתחיל לנסות למשוך ולגלגל היה צריך להבין שיש פה דג גדול וצריך לעייף אותו ולשמור על מתח על מנת לו לתת לו סיכוי לנער את הקרס אבל ........הלוואי עלי כזה בזזזזזזזזזזזזז בזריקה ראשונה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
Kobiarava
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
45
|
|
קודם כל, הטעות הראשונה כמעט עלתה לו בשבירת מקל, או לפחות קריעת החוט ואיבוד הג'יג- חוסר ריכוז כנראה, זרק בהצלפה בלי לפתוח את הקשת... עם ג'יג 60 גרם זה יכול להיגמר רע מאוד... הטעות השניה הייתה ההוקסט, שאם היה בכלל (אני לא משוכנע) היה קל מאוד ולא נעץ את הקרס כמו שצריך. בדג גדול, ככל שהזמן מאפשר את זה (במרווחים בין ריצה לריצה), מומלץ לתת גם הוקסט בריא שני להבטיח את הנעיצה של הקרס. זה יכול לבד להיות ההבדל בין דג ביד לדג במים... טעות נוספת היתה התעסקות עם הקלאצ' בזמן הפייט- הזמן הכי לא מתאים, ולא נגיעה של 2 קליקים אלא פתיחה, סגירה, התעסקות לא ברורה ומיותרת, וזו גם גרמה לו לאבד מתח על החוט (טעות רביעית), מה שבסופו של דבר איפשר לדג להשתחרר מהקרס... אם בכל זאת מרגישים שהדג רץ מהר מדי בגלל קלאצ' קל מדי או שעובדים שאין מספיק חוט בעפולה, אפשר לווסת את יציאת החוט בנגיעות עם היד על השפולה, ברגש כמובן ולא בבלימה בבת אחת. בטוח שהיה לו כיף, הרבה אדרנלין ודופק מואץ, אבל בתפעול הנכון יכול היה להיות לו סרטון עם סוף אחר....
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2016, 15:46:21 PM על ידי Kobiarava
|
|
|
|
|
|
|
קודם כל, הטעות הראשונה כמעט עלתה לו בשבירת מקל, או לפחות קריעת החוט ואיבוד הג'יג- חוסר ריכוז כנראה, זרק בהצלפה בלי לפתוח את הקשת... עם ג'יג 60 גרם זה יכול להיגמר רע מאוד... הטעות השניה הייתה ההוקסט, שאם היה בכלל (אני לא משוכנע) היה קל מאוד ולא נעץ את הקרס כמו שצריך. בדג גדול, ככל שהזמן מאפשר את זה (במרווחים בין ריצה לריצה), מומלץ לתת גם הוקסט בריא שני להבטיח את הנעיצה של הקרס. זה יכול לבד להיות ההבדל בין דג ביד לדג במים... טעות נוספת היתה התעסקות עם הקלאצ' בזמן הפייט- הזמן הכי לא מתאים, ולא נגיעה של 2 קליקים אלא פתיחה, סגירה, התעסקות לא ברורה ומיותרת, וזו גם גרמה לו לאבד מתח על החוט (טעות רביעית), מה שבסופו של דבר איפשר לדג להשתחרר מהקרס... אם בכל זאת מרגישים שהדג רץ מהר מדי בגלל קלאצ' קל מדי או שעובדים שאין מספיק חוט בעפולה, אפשר לווסת את יציאת החוט בנגיעות עם היד על השפולה, ברגש כמובן ולא בבלימה בבת אחת. בטוח שהיה לו כיף, הרבה אדרנלין ודופק מואץ, אבל בתפעול הנכון יכול היה להיות לו סרטון עם סוף אחר....
צודק לגבי הזריקה עם שפולה סגורה  , רק עכשיו שראיתי שוב שמתי לב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
 |
|
|
צודק לגבי הזריקה עם שפולה סגורה  , רק עכשיו שראיתי שוב שמתי לב  שאלה לי אליך שחר: בתור אחד שלא כל כך מבין בזירזור אבל עדיין , הבנתי שזה לא ''בריא'' לגלגל את הרולר כדי לאסוף חוט אלא צריך להניף את החכה ואז לגלגל ולהוריד אותה ואז להמשיך לגלגל וגם את זה הוא לא עשה,הלא כך?  ?
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|