בית דף הבית
עזרה עזרה
ברוך הבא, אורח. בבקשה התחבר או הירשם.

חיפוש:     חיפוש מתקדם
*
+  פורום הדיג הספורטיבי בישראל
|-+  פורומי דיג מקצועיים
| |-+  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
| | |-+  סט החלומות
עמודים: 1 2 [3] למטה
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
נושא: סט החלומות  (נקרא 6141 פעמים) הדפסה
MOTI-M

איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774
חבר פורום
*

מנותק מנותק

בעניין: סט החלומות
« הגיב #30 ב- : פברואר 03, 2012, 20:44:00 PM »
סט החלומות שלי הוא זה שבתמונה של מוטי -מ למטה !
 yahoo

אחלה תמונה מוטי !
 הגזעי

שי זה רק בחלומות  גם אני חולם   

תתפלא לפעמים חלומות מתגשמים !

עם חלום כזה שמתגשם אני  פורש מדייג לא דג יותר היא תצא לדוג  אתה בסדר
-------------------------------
 IP: [ מחובר ]
momi

חבר פורום
*

מנותק מנותק

הים של כולם

« הגיב #31 ב- : פברואר 04, 2012, 19:58:15 PM »
סט החלומות שלי מורכב מחכת חוף 4.5 מטר עם משקלי הטלה של 100-200 גרם.
רצוי עם אחוז סביר של קרבון,4-5 חלקים,אם אפשר בלי טבעות צפות,קת ארוכה באורך 70-80 ס"מ וטבעות חזקות ללא סימיני קורוזיה לאחר שנה...
הרולר יהיה במידה 8000-9000 (בסטנדרטי מידות של אוקומה ולא של שימנו...),ספולה גבוהה מורכבת ועוד אחת זהה ספייר,קיבולת חוט של 350 מטר חוט 0.45,עם קלאץ' עדין וחלק באזור ה-15 ק"ג,יחס גיר של 5:1 בערך ורצוי שלא יחליד ויתקלף תוך שנה.
לסט החלומות שלי יש אח תאום עם אותו המפרט שאם מנקים אותם לא היהי ניתן להבדיל בין השניים  קריצה

אין לי שם לסט וגם לא למרכיביו וכנראה שגם אם ידעתי את השמות,לא יכולתי להרשות לעצמי.
מצד אחד אולי זה קצת מבאס אבל מצד שני,אם זה לא היה ככה,זה לא היה סט החלומות אלא הסט שיש לי 
טבעות צפות???
לא היה אפשר לוותר עליהים ?
הם תמיד מסתובבות ומסבכות את החיים למרות שהם עוזרות בזמן תפיסת דג גדול שאין אצלנו בחופים הרבה
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
gaichuk

יעד מצומצם
חבר פורום
*

מנותק מנותק

יש אכילות ???

« הגיב #32 ב- : פברואר 05, 2012, 19:19:23 PM »
סט החלומות שלי מורכב מחכת חוף 4.5 מטר עם משקלי הטלה של 100-200 גרם.
רצוי עם אחוז סביר של קרבון,4-5 חלקים,אם אפשר בלי טבעות צפות,קת ארוכה באורך 70-80 ס"מ וטבעות חזקות ללא סימיני קורוזיה לאחר שנה...
הרולר יהיה במידה 8000-9000 (בסטנדרטי מידות של אוקומה ולא של שימנו...),ספולה גבוהה מורכבת ועוד אחת זהה ספייר,קיבולת חוט של 350 מטר חוט 0.45,עם קלאץ' עדין וחלק באזור ה-15 ק"ג,יחס גיר של 5:1 בערך ורצוי שלא יחליד ויתקלף תוך שנה.
לסט החלומות שלי יש אח תאום עם אותו המפרט שאם מנקים אותם לא היהי ניתן להבדיל בין השניים  קריצה

אין לי שם לסט וגם לא למרכיביו וכנראה שגם אם ידעתי את השמות,לא יכולתי להרשות לעצמי.
מצד אחד אולי זה קצת מבאס אבל מצד שני,אם זה לא היה ככה,זה לא היה סט החלומות אלא הסט שיש לי 
טבעות צפות???
לא היה אפשר לוותר עליהים ?
הם תמיד מסתובבות ומסבכות את החיים למרות שהם עוזרות בזמן תפיסת דג גדול שאין אצלנו בחופים הרבה

אין מה לעשות... וואלה לא יודע
זה קו התפר שבין פיזור עומסים באזורים הרגישים של החכה לבין חיזוק החכה באופן כללי ע"י ירידה במספר החלקים...
קצת אירוני אבל זה מה יש... מהסס
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.
« הקודם הבא »
הדפסה
עמודים: 1 2 [3] למעלה  
« הקודם הבא »
קפוץ ל:  

מופעל ע מופעל ע Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC
SMFAds for
XHTML 1.0 תקין! CSS תקין!