שמן קנולה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס רבע כפית
פלפל אנגלי 5 עד 6 גרגרים ממלץ לרסק אותם קלות
זרעי קוסברה רבע כפית מומלץ לרסק אותם קלות
שום 6 עד 8 שיניים קצוצות גס
רוזמרין כפית של עלים רצוי טרי
חרדל דיז'ון 1 כף גדושה
את כל התבלינים מכניסים לקערה ומערבבים עם בשמן

את גושי הבשר מכניסים לכלי בעל מכסה
שופכים את השמן עם התבלינים על הבשר מעסים קלות סוגרם מכסה ומכניסים למקרר ל 24 שעות
כל כמה שעות מומלץ להפוך את נתחי הבשר ולהחזיר למקרר

לאחר 24 שעות מוציאים את גושי הבשר מהשמן ומסדרים בתבנית
מסננים את השמן את התבלינים מורחים על גושי הבשר מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות
לאחר שעתיים מסירים את נייר הכסף מורידים את חום התנור ל 150 מעלות וממשיכים לצלות עוד חצי שעה עד שעה

כך זה נראה אחרי 3 שעות בתנור

מפרקים את העצמות מהבשר ופורסים לפרוסות דקות

את הבשר בחרתי להגיש בליווי תפו''א אפויים וסלט חסה עם עלי ביבי

בתיאבון