| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 24/7/2016 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - פתיונות |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | קלמארי - מדאי אדום ראש משולש 150 גר | גמל / קמל / בן גוריון (דבשתן ים-תיכוני) | 1 | 2.2 |
הדו"ח:
צוות יורדי הים מוטי אלי גילי והבן שלו אור.
יוצאים 5 בבוקר לחוף גלי חוף מעצבנים אבל לא מותרים ...נכנסים.
ים עובד דריפט בינוני .מוציא טרכון כ 700 גר..מוריד מיד חי אחרי השתוללות של שעה וחצי של הדג...נדם.ללא תקיפות כלל..ציפיתי למפלץ...פעם הבאה.
מוריד מדאי עם קלאמר משחק קצת...עולה אבו נפחא 2 קילו...
מוריד שוב.....נעילה עצבנית...מושך חוט ונוגח....גילי לידי צועק אנטיאס!! ..ממשיך בסבלנות לגלול....
אחרי מאבק עולה לו בן גוריון יפיפה מרים את החוט עם הדמוי ....בום הדג משתחרר ונופל למים..מזל שההלם שלו היה גדול משלי..מיד אוחז בזנב ומעלה לקיאק....חחחח.בן גוריון במרכז זה באמת הפתעה.
אחלה תפיסה נהנתי מהפייט .גילי מבואס ממצב הים והבן שלו קצת בחילות...חוזרים לחוף בחוף גלים מצליחם לצאת בשלום.אלי שומע שהים עלה ומחליט להתקפל ולהשאיר אותי בדד...לא נורא אני ממשיך...תקיפה נוספת אך לא ננעלת כנראה פלמידה לפי השריטות על הג'יג.מקבל עדכון..אלי התהפך ביציאה עם נזקים אבל...העיקר הבריאות.
כעבור שעתיים של יובש מחליט לצאת...עדיין גלי חוף...יוצא לאחר תכנון נתיב....בשלום.
לסיכום אני נהנתי גילי לא.אלי נהנה אבל חטף בעיטה...ודורון...פחחחח לא התעורר בכלל.