פתיחת הדג מהחלק התחתון קצת מעל הזנב ראה שקע {משם משתין הדג השאלה והתשובה}
כלפי מעלה חדירת הסכים תהיה לא עמוקה כדי לא לחתוך את כיס המרע {כי זה רע}
חיתוך עד לראש הכנסת העצבאות והוצאת כל השליחתה. סופ פרק א.
פרק ב.. מתחיל בהוצאת הזימים
פרק ג. ניקוי ושטיפה של כל חלקי הדג פנים חוץ
פרק ד. דן בתהליך של תבלון והכנסה לתנור או כל מקור חום
פרק ה. דן באופציה להזמין אותי לבדיקה סופית
פרק ו. שהוא הפרק הכי חשוב הוא בן מילה אחת ב ה צ ל ח ה
נ.ב. לא דנו בניקוי הדג מקשקשים ועוד כי, לא שאלתה . רמז" צריך"

לגבי סעיף ה' , חייב גם אישור "בודק" אז אני הכתובת..
http://www.youtube.com/embed/eiDHCaVDHGs