|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
זו יממה של מורעל דיג.... מהחוף לסירה, מהסירה לחוף עם המשפחה.... יום ספונטני אתה כותב?! המילה ספונטני הומצאה כנראה על שמך... שתהיה לי בריא שייקה...  טוב לשמוע שהאלבקורים כאן, יציאה עם מתן פרנקו זו תמיד חוויה... אך גולת הכותרת ללא ספק - יציאה לדיג עם המשפחה ולהראות להם ב"לייב" איך נראית תפיסה... הילדה והאשה נראות מאושרות עד הגג מהדג - כל אחת וסיבותיה...  הילדה גאה באבא שתפס דג... האשה משוכנעת כי בלילות בהן אתה נעלם ואומר שיצאת לדיג - אכן יצאת לדיג...  תודה רפול ....אתה כבר מכיר אותי 
|
|
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
איזה נסיךךךךךךךךךך
קודם כל כבוד גדול על הספונטניות!
מהחוף לסירה לחוף זה לא צחוק
האושר של האישה והילדה שווה הכל אחי!!!!
פרנקו??? אחח יש לי רק זיכרונות טובים שנה שעברה שיצאנו ביחד אני אתה והוא
מת עליך אח יקר שיחקת אותה!
תודה פינוקיו  חולה עליך ....אך איפה הימים איפה .....אולי נשחזר עוד יציאה כזו אחי 
|
|
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
מה אפשר להגיד... אחלה יום! עמוס בים, סירה, דגים, משפחה, אויר טוב... שכחתי משהו? כן ירבו ימים טובים
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
|
אחד הדוחות הטובים שקראתי לאחרונה אין כמו ספונטניות והכי כיף עם המשפחה אחלה גומבר שעשה לכם את הערב ליותר נעים תענוג של יציאה לאלבקור קיבלתם גם תגמול יפה וכפי שרשמתה הבטחות אתה מקיים ויש לך עוד עניין קטן לקיים  בהצלחה בבאות יתותח 
|
|
|
|
|
|
|
שייקה האיש עם הכוח הבלתי נדלה ים ב2300 רץ לסירה חוזר לחוף..  ...אחי לקחתי טרבמין מהסחרחורת שעשית לי  שאפו על הגומבר בלייב למשפחה ... עכשיו הילדה יודעת שאבא שלה גיבור  סליחה דייג  אחלה דוח חבר יקר שרק תמשיך ככה 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: יוני 21, 2016, 21:00:58 PM על ידי Shahar Cohen
|
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
שייקה, איזה דוח מרוכז ועסיסי..גם חוף גם עומק, גם דיג גם משפחה..ממש סרט הודי הבאת לנו..
ואחלה פטנט (לתת לאשה לראות הוצאה של דג)..
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #22 ב- : יוני 21, 2016, 22:46:27 PM » |
|
שי אין עליך. חיי את הים ונושם אותו עמוק בלב. שתדע תמיד להינות מכול מעשה ידיך וד"ש בבית
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
|
|
|
לא מכיר אותך, אבל ללא ספק אתה חי את הים. הראש תמיד בים ושאר הגוף איפשהו מטייל לו בעולם. מאחל לך עוד המון רגעים של אושר , כבוד על שילוב מנצח של דגים עם משפחה, הדברים החשובים באמת בחיים. 
|
|
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
לוקוס לשבת שי  איזה דוח נפלא, איזה יום מדהים של שפע.. התלהבות של המשפחה כאילו פעם ראשונה בחיים ראו דג הכי מדליקה  מאחל לך חבר יקר עוד הרבה ימים כאלו.. דגים לאורך כל שעות היממה. אהבתי  נ.ב.- אתה עוד חייב לנו תמונה של הפילה בורי שלך תפור על הקרסים 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
אמרתי לך פעם שאתה מלך ?  לא אההה , כי אתה לא  אתה האבא שלו  איזה צרור דוחות דפקת לנו פה  כמה כיף לך שהאישה משתפת פעולה עם השיגעון שלך  זכית ואתה מתגמל כמו שצריך 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|