|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
ברכות על הראשון ולא האחרון!!!
|
-------------------------------
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
כל הכבוד על התפיסה המרשימה ושיהיה בתאבון! טיפ קטן להבא, עם ג'יג עדיף לך לעבוד אחרי שעולה האור, עד אז - תן לסיליקונים ולדמויים לעבוד  שיהיה בצלחה ושוב כל הכבוד 
|
|
|
|
|
|
|
תודה כל הכבוד על התפיסה המרשימה ושיהיה בתאבון! טיפ קטן להבא, עם ג'יג עדיף לך לעבוד אחרי שעולה האור, עד אז - תן לסיליקונים ולדמויים לעבוד  שיהיה בצלחה ושוב כל הכבוד  תודה ואם ציקדות אפשר לעבוד בחושך
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מברוק על הדוח הראשון והלברק הראשון וששניהם יצאו מכובדים ביותר  יופי של לברק  על איזה סיליקון נתפס? האם בגלגול רציף או בהקפצות?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
מברוק על הדוח הראשון והלברק הראשון וששניהם יצאו מכובדים ביותר  יופי של לברק  על איזה סיליקון נתפס? האם בגלגול רציף או בהקפצות? תודה הסיליקון הוא סיליקון לבן אם זנב אדום באורך 7ס"מ כולל ג'יג' הד הסבר על תפיסת הדג: יש נקודת שבירת גל, אחריה יש בור עם קצף על המים ואחריו יש נקודת שבירת גל אחרונה על החוף , אז זרקתי לנקודה הרחוקה של שבירת הגל גילגלתי לעט עד בינוני אם הקפצות מידי פעם ושהסיליקון הגיעה לקצה הבור לפני נקודת השבירה האחרונה של הדג ממש בנפילה של הבור מהרדודים הדג תקף בעוצמה ומשך לבור!
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מברוק על הדוח הראשון והלברק הראשון וששניהם יצאו מכובדים ביותר  יופי של לברק  על איזה סיליקון נתפס? האם בגלגול רציף או בהקפצות? תודה הסיליקון הוא סיליקון לבן אם זנב אדום באורך 7ס"מ כולל ג'יג' הד הסבר על תפיסת הדג: יש נקודת שבירת גל, אחריה יש בור עם קצף על המים ואחריו יש נקודת שבירת גל אחרונה על החוף , אז זרקתי לנקודה הרחוקה של שבירת הגל גילגלתי לעט עד בינוני אם הקפצות מידי פעם ושהסיליקון הגיעה לקצה הבור לפני נקודת השבירה האחרונה של הדג ממש בנפילה של הבור מהרדודים הדג תקף בעוצמה ומשך לבור! 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
הלברק שתמיד תזכור , יופי של דג לרזומה . הכתיבה שלך ברורה ולעניין , יש פה את רועי שגדול ממך בקצת וכותב דוחות לתפארת . תזכור את הנקודה , היא תניב לך דגים בעתיד ...ככה עם השנים יהייה לך בנק נקודות שתפקוד אותן שוב ושוב . בהצלחה בתפיסות הבאות 
|
|
|
|
|
|
|
הלברק שתמיד תזכור , יופי של דג לרזומה . הכתיבה שלך ברורה ולעניין , יש פה את רועי שגדול ממך בקצת וכותב דוחות לתפארת . תזכור את הנקודה , היא תניב לך דגים בעתיד ...ככה עם השנים יהייה לך בנק נקודות שתפקוד אותן שוב ושוב . בהצלחה בתפיסות הבאות  תודה מקשיב לעצה
|
|
|
|
|
|
|
תודה כל הכבוד על התפיסה המרשימה ושיהיה בתאבון! טיפ קטן להבא, עם ג'יג עדיף לך לעבוד אחרי שעולה האור, עד אז - תן לסיליקונים ולדמויים לעבוד  שיהיה בצלחה ושוב כל הכבוד  תודה ואם ציקדות אפשר לעבוד בחושך *עם  אפשר? כן. יעיל? לא. וזה רלוונטי לכל המתכות למיניהן. ג'יגים/ניקלים/ציקדות. זו דעתי. שיהיה בהצלחה 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יופי של לברק ראשון  הראשון שלי ברח לי מהידיים  השני קפץ לי מהתיק כשהוצאתי את הבקבוק שתיה  השלישי נאכל על ידי אשתי  אז לזכור רק את הלברק הראשון לא בא בחשבון  לעוד הרבה לברקים 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ברכות אריאל על הלברק הראשון - ללא ספק תפיסה מרשימה אשר הרבה ותיקים חותמים על דג כזה בכל יציאה...
כמובן, ברכות על דוח ראשון ביומן דוחות הדיג... בהחלט כניסה מרשימה...
ואל תתנצל - הכתיבה שלך בסדר גמור ובוודאי לגילך... אתה צעיר - כולנו היינו צעירים...
בהצלחה בהמשך...
נ.ב. אביך גם דג או רק לוקח אותך לדיג?
|
|
|
|
|
|
|
ברכות אריאל על הלברק הראשון - ללא ספק תפיסה מרשימה אשר הרבה ותיקים חותמים על דג כזה בכל יציאה...
כמובן, ברכות על דוח ראשון ביומן דוחות הדיג... בהחלט כניסה מרשימה...
ואל תתנצל - הכתיבה שלך בסדר גמור ובוודאי לגילך... אתה צעיר - כולנו היינו צעירים...
בהצלחה בהמשך...
נ.ב. אביך גם דג או רק לוקח אותך לדיג?
תודה על התגובה !! בטח , אבא שלי דג איתי , הוא לימד אותי לדוג
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה